Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Έλα Μιχελήηη, κάνε τη 1300ρα να τρελαθούμε όοολοιιιι😂😂😂😂
Gpap95 έγραψε:όντως. Ρώτησα τώρα έναν που έχει γνώσεις πάνω στη πολιτική και μου λέει ότι από τη στιγμή που ψηφίστηκε το νομοσχέδιο, μπορεί να πάρει όσους θέλει. Όμως μου είπε επίσης, ότι πρέπει να περάσει και στο υπουργείο Οικονομικών. Αν θυμάστε είχε βγει μια έκθεση που έλεγε ότι υπέγραψε ο Σταικούρας και η Κεραμέως για 1030. Λογικά τώρα πρέπει να βγει καινούργια για 1300. Αυτο όμως μου λέει δεν είναι κάτι δύσκολο στο να αλλάξει Επίσης το είπε έγκυρο σάιτ και το είπε και κανάλι.
Ποιό κανάλι ρε αδερφέ; Το ίδιο που έδειξε βίντεο του 2015 στα Θεοφάνεια της Νάξου και το παρουσίασε ως φετινό για να δείξει ότι ο κόσμος δεν τηρεί τα μέτρα και δεν φοράει μάσκες; Κι εγω θέλω να είναι 1.300 αλλά μην πιστεύετε τα κανάλια και νομίζετε ότι είναι έγκυρη πηγή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Φεβ 19, 2021 4:52 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
https://www.google.com/amp/s/www.in.gr/2021/02/18/greece/panepistimiaki-astynomia-proslamvanontai-1-300-eidikoi-frouroi-xoris-opla/amp/ 1300 λέει και πιο κάτω λέει ότι αυτά προβλέπει κτλ κτλπ... Η πρόσληψη 1030 εφ. Άντε βγάλε άκρη. Στην αρχή λέει για τίτλο 1300 και μετα 1030. Μάλλον πήραν έτοιμο παλιό άρθρο, βάλανε νέο τίτλο και άφησαν όλα τα υπόλοιπα ίδια.
-
Σφ2021
- Υποδεκανέας

- Posts in topic: 1
Η προκήρυξη και η επιλογή αυτών των 1000-1300 ειδικών φρουρών που θα στελεχώσουν την Ο. Π. Π. Ι θα γίνει βάση του άρθρου 9 του ν.2734/1999 (Α' 161) όπως λέει και το ΦΕΚ αλλωστε και για όσους δεν έχουν διαβάσει το συγκεκριμένο άρθρο είναι καρμπόν με του 19', συνεπώς ταπεινή μου άποψη ούτε πτυχία θα μπουν ούτε ηλικία πρόκειται να αυξηθεί. Μένει να επιβεβαιωθούν όλα αυτά με την δημοσίευση του ΦΕΚ της προκήρυξης
http://policenet.gr/article/π ανεπιστημιακή-αστυνομία-κάμερες-μηχανήματα-και-αισθητήρες-ανίχνευσης-προσλαμβάνονται-0
Στο policenet λέει για 1030 και σήμερα πάντως! Καλημέρα!
Στο policenet λέει για 1030 και σήμερα πάντως! Καλημέρα!
Καλημέρα,1.000 άτομα λένε. 30 θέλουν διοικητικούς κ οι υπόλοιποι είναι για εξ φρουρά ... Αυτό μάθαμε χθές. Μπορεί να είναι να είναι κ λάθος πληροφόρηση
glock έγραψε:Καλημέρα,1.000 άτομα λένε.30 θέλουν διοικητικούς κ οι υπόλοιποι είναι για εξ φρουρά ... Αυτό μάθαμε χθές. Μπορεί να είναι να είναι κ λάθος πληροφόρηση
Καλημέρα. Οταν λες διοικητικούς τι εννοεις;
glock έγραψε:Καλημέρα,1.000 άτομα λένε.30 θέλουν διοικητικούς κ οι υπόλοιποι είναι για εξ φρουρά ... Αυτό μάθαμε χθές. Μπορεί να είναι να είναι κ λάθος πληροφόρηση
Μακάρι να είναι λάθος και να είναι 1300 αλλά ας μη κοιτάζουμε τι μας συμφέρει πάλι. Μάλλον έτσι το κόβω και εγώ εννοεί τους 240 εξωτερικούς. Το σταρ τη δουλειά του κάνει😂
-
Shadow2
- Συνταγματάρχης

- Posts in topic: 315
Έρχεται η εβδομάδα η καλή παιδιά κοντεύει επιτέλους...
Καλημερα. Τέτοια λάθη γίνονται παιδια. Καναλια είναι. Κ η Νικολάου ειχε κανει τοτε λαθος οταν ελεγαν για τις θέσεις για σωφρονιστικούς κ τους ειπε ειδικούς φρουρούς μαζι με τα κανάλια κ εγινε ενα μπαχαλο παλι. Τα καναλια ετσι είναι. Ισως εννοουν κ τους 240 στη Δράμα. Στα νοσοκομεία οταν πηραν 1500 ατομα οι 300 ηταν διοικητικοί κ αυτοι ελεγαν 1500 γιατρούς. Δεν κανουν διαχωρισμούς κ δεν θα κατσουν να κανουν. Αναμονη για φεκ κ μην τρελενεστε.
Ο. Π. Κ. Ε
-
Dimi2019
- Δεκανέας - ΟΒΑ

- Posts in topic: 1
Τι Γιώτα πρέπει να είσαι για να κάνεις αίτηση;
Ι1.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Παρ Φεβ 19, 2021 10:20 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος

- Posts in topic: 475
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος

- Posts in topic: 475
Σημερα το αρνατησε και αυτη η ιστοσελιδα που εχει εγκυρες πληροφοριες για τα σωματα ασφαλειας. Εχθες το Πρωτο Θεμα και μετα ο τηλεοπτικος σταθμος Star. Σημερα και στο Army voice. Νομιζω οτι παμε για 1300 θεσεις.
Πάλι 1300 λένε.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες