Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
-
Mihalisthegreek
- Υποδεκανέας

- Posts in topic: 9
Ευχαριστώ πολύ κύριε DYK
-
Manthos_997
- Αρχιλοχίας

- Posts in topic: 58
Fotis L έγραψε:Αν πάρουν για Θεσσαλονίκη άτομα πιθανών ν τα κάνω τα χαρτιά μου Αθήνα δεν πάω με τίποτα !
Οι οργανικες θεσεις θα ανηκουν στην Αθηνα το πολυ να πας αμα σου κατσει κανα 2-3 χρονια στο απθ οσο δλδ θα σου λεει το διαταγμα και μεταβθα γυρισεις αθηνα. Τι εισαι εσυ μαγκας να πας και να μεινεις αμεσως θεσσαλονικη; Και ολοι αυτοι που περιμενουν να παρουν μεταθεση και να πανε στον τοπο τους και μαζευουν μορια τοσα χρονια στο πηγαδι κατουρησαν; Προφανως και δεν θα μεινεις στον τοπο σου αμεσως θες μια 10ετια για να γυρισεις.
-
Fotis_94
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

- Posts in topic: 30
Δεν ξέρω αν με έκανε μπλοκ ο διαχειριστής τέλος πάντων όπως λες θα διαβάσω το ΦΕΚ αλλά να έχετε υπόψη ότι και στους συνοριακούς θ μπορούσε ν γίνει αυτό που λες γτ και άλλοι περιμένουν από νησιά ν πάνε σπίτι τους !
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης

- Posts in topic: 202
Fotis_94 έγραψε:Δεν ξέρω αν με έκανε μπλοκ ο διαχειριστής τέλος πάντων όπως λες θα διαβάσω το ΦΕΚ αλλά να έχετε υπόψη ότι και στους συνοριακούς θ μπορούσε ν γίνει αυτό που λες γτ και άλλοι περιμένουν από νησιά ν πάνε σπίτι τους !
Οι συνοριοφύλακες προσλαμβάνονται με εντοπιοτητα για εκείνες τις περιοχές.
Οι ΕΦ έχουν οργανικές μόνο στην Αθήνα.
Μην κάνεις για ΟΠΠΙ αν θες να μείνεις Θεσσαλονίκη, θα πάρει έτσι και αλλιώς ΣΦ για το αεροδρόμιο και τα hot spot.
Επίσης η τοποθέτηση των ΟΠΠΙ θα γίνει με την σειρά αποφοίτησης απ την σχολή, και την αρχαιότητα.
Ο διαχειριστής σε έκανε μπλοκ και αν ξαναβρίσεις θα σε ξανακάνει μπλοκ.Fotis_94 έγραψε:Δεν ξέρω αν με έκανε μπλοκ ο διαχειριστής τέλος πάντων όπως λες θα διαβάσω το ΦΕΚ αλλά να έχετε υπόψη ότι και στους συνοριακούς θ μπορούσε ν γίνει αυτό που λες γτ και άλλοι περιμένουν από νησιά ν πάνε σπίτι τους !
Διασωστης31 έγραψε:Fotis_94 έγραψε:Δεν ξέρω αν με έκανε μπλοκ ο διαχειριστής τέλος πάντων όπως λες θα διαβάσω το ΦΕΚ αλλά να έχετε υπόψη ότι και στους συνοριακούς θ μπορούσε ν γίνει αυτό που λες γτ και άλλοι περιμένουν από νησιά ν πάνε σπίτι τους !
Οι συνοριοφύλακες προσλαμβάνονται με εντοπιοτητα για εκείνες τις περιοχές.
Οι ΕΦ έχουν οργανικές μόνο στην Αθήνα.
Μην κάνεις για ΟΠΠΙ αν θες να μείνεις Θεσσαλονίκη, θα πάρει έτσι και αλλιώς ΣΦ για το αεροδρόμιο και τα hot spot.
Επίσης η τοποθέτηση των ΟΠΠΙ θα γίνει με την σειρά αποφοίτησης απ την σχολή, και την αρχαιότητα.
Σειρά αποφοίτησης από την σχολή και την αρχαιότητα... Τι εννοείς διασωστη;
-
Fotis_94

Εντάξει ρε παιδιά κάντε μια παρατήρηση ! Τέλος πάντων καλή επιτυχία σε όσους κάνουν τα χαρτιά τους ! Κάντε οικονομία από τώρα γτ τα πράγματα είναι δύσκολα Αθήνα όσοι είναι από επαρχία
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης

- Posts in topic: 202
Με τα γραπτά στο τέλος της σχολής βγαίνει η αρχαιότητα με σειρά. Έτσι θα δηλώσουν τοποθέτηση.
Εκτός και αν τους στείλουν όπου θέλουν, απ το αρχηγείο, που δε νομίζω.
Παντως δε θα είναι όπως στους ΣΦ που ανάλογα τα μόρια πήγαινες και στο αντίστοιχο νησί.
Παντως δε θα είναι όπως στους ΣΦ που ανάλογα τα μόρια πήγαινες και στο αντίστοιχο νησί.
-
Gouleasss94
- Υπολοχαγός

- Posts in topic: 121
ελα φίλε μ !Διασωστης31 έγραψε:Με τα γραπτά στο τέλος της σχολής βγαίνει η αρχαιότητα με σειρά.Έτσι θα δηλώσουν τοποθέτηση.
-
Fotis_94

Καλά αυτό με την σειρά αποφοίτησης είναι λίγο απάτη! Όταν ήμουν στη σχολή της Κομοτηνής σχεδόν όλοι οι πρώτοι σε βαθμολογία ήταν από το Διδυμότειχο και οι υπόλοιποι ήταν από Κομοτηνή ! Μάλλον ήμασταν Στουρνάρια αχαχα
Που ειχες περασει και πηγες Κομοτηνη εσυ?
-
Kostantinos2017
- Ταγματάρχης

- Posts in topic: 219
Fotis_94 έγραψε:Καλά αυτό με την σειρά αποφοίτησης είναι λίγο απάτη! Όταν ήμουν στη σχολή της Κομοτηνής σχεδόν όλοι οι πρώτοι σε βαθμολογία ήταν από το Διδυμότειχο και οι υπόλοιποι ήταν από Κομοτηνή ! Μάλλον ήμασταν Στουρνάρια αχαχα
Η σχολή στο Διδυμότειχο έχει καλήτερη μέθοδο εκπέδευσης. Π. Χ για τα νομικά μαθήματα το διδυμότειχο ήταν μήνες μπροστά στη ύλη. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλά σε βαθμόλογίες το διδυμότειχο ήταν λίγο ποιο υψηλά.

-
Fotis_94

Μπορεί ν είναι και αυτό που λες φίλε μου ! Αλλά θυμάμαι μας είχε κάνει εντύπωση γτ όλοι οι πρώτοι ήταν από το Διδυμότειχο. Σε άλλα θέματα ήταν μπροστά σε άλλα πίσω δεν είναι στάνταρ αυτό...
Βάση πώς βλέπετε?
- Brabus
- Επιλοχίας

- Posts in topic: 17
Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση δικαίωμα θα έχουν όλη η Ελλάδα για οππι ; Η Αθήνα Θεσσαλονίκη Πάτρα ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης