Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Dea pz εγω δεν ειπα 5 λεπτα... Συ ειπας... Ε; Ετσι μπράβο... Εγω αν ερθει η ωρα εχω αποδείξεις γι αυτα που λεω. Μετα το 4'30 τους έλεγαν δηλωσε τραυματισμό και ελα σαββατο... Εεε; Και τξς γυναινες στο υψος και στη σφαιρα που ηταν για κλαματα χαμηλωναν το υψος στο 80 με 39 προσπάθειες και τη σφαίρα εγραφαν μεσος ορος 9 μετρα που δεν ηταν ουτε 5... Και ελεγε αυτος που ελεγε... Ελα φερε την 6 αραααααα... Αυτα δεν τα άκουσες; Ειχε πεσει το ακουστικό ; Εε; Κατι ατομα σαν εμενα... !
Γιατι ολοι αυτοι οι " ελαστικοι " ηταν για παράβαση καθήκοντος... Ζουμε στο 2019 οχι στο 2008... Εχουμε κινητα 5g με 4Κ dea pz... ;) σε καλυψαν κατι ατομα σαν εμενα ;
Πόσα μόρια έχεις κ σε ποια κατηγορία ; Επίσης πόσο ετών είσαι ;
Προσωπικά πιστεύω ότι πάλι πολλές θα είναι οι αιτήσεις, όχι 20χιλιαδες σαν του 19' βέβαια. Μην ξεχνάμε ότι λόγω κοβιντ πολλοί έχουν χάσει την δουλειά τους κ έχουν φρικάρει. Αρα κ να μην γουστάρουν να μπουν αστυνομία στην ανάγκη θα κάνουν χαρτιά κ εκεί
Ισχυει αυτο.
91...3180 δεν τα εκανα το 19 γιατι η βααη της εργασίας μ ηταν σε χωρα εξωτερικόυ και δεν μπορουσα να κανω πισω. Ωστοσο εχασα την αξιωματικων για 180 μορια το 2009 πανελλήνιες περασα φαρμακευτική αυτα
Σε ευχαριστώ για την απάντηση
Noname με τόσα μόρια κ σκέφτεσαι αν θα κάνεις αίτηση φίλε;
- Ε'ΜΚ
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

- Posts in topic: 11
Nonamedg4 έγραψε:
91...3180 δεν τα εκανα το 19 γιατι η βααη της εργασίας μ ηταν σε χωρα εξωτερικόυ και δεν μπορουσα να κανω πισω. Ωστοσο εχασα την αξιωματικων για 180 μορια το 2009 πανελλήνιες περασα φαρμακευτική αυτα
Επρεπε να τα κανεις τοτε διοτι τωρα ειναι κριμα να μεινεις εκτος λογω ηλικιας. Λογικα πεταξε το πουλακι πλεον.
505Marine σκέφτομαι ναι και 30 να γινει οντως ισως δεν τα κανω καν. Εχω δουλειά με καλες απολαβές χωρις να πω κατι αλλο και να γινω προκλητικός. Απλα εργάζομαι απειρες ωρες μερα νυχτα και εχω ταξιδια κι αυτο κουραζει. Αυτά. Και παλι καλη επιτυχία σε ολους.
Εγώ απλά να ζητήσω ένα συγγνώμη γιατί έβαλα ένα άρθρο το οποίο ήταν παλιό αλλά δε πρόσεξα πολύ καλά την ημερομηνία λόγω δουλειάς. Ακούγοντας πάντως άλλη μια φορά τα λόγια του ντουμα, λέει ότι οι οππι θα έχουν τα ανακριτικα τους καθήκοντα και μετά το τέλος του θεσμού στα ΑΕΙ διότι εκπαιδεύτηκαν πάνω στα ανακριτικα καθήκοντά και θα ήταν άδικο να τους στερήσουν αυτό το δικαίωμα. Επίσης δικαιολογεί ότι θέλει να βάλει πτυχία διότι όσοι ήταν φοιτητές έχουν μια επαφή με το χώρο και θα τους είναι πιο χρήσιμη αυτή η ομάδα πτυχιούχων και στα ανακριτικα καθήκοντά ως προς το ότι έχουν μάθει στην "εκπαίδευση" του διαβάσματος. Τέλος πάντων μη γίνομαι γραφικός. Για όσους λένε ότι επιμένω στα πτυχία, το λέω επειδή το είπαν 2 άτομα που είναι στη κορυφή και το ξέρετε πολύ καλά. Τουλάχιστον εγώ έχω κάτι και επιμένω στα πτυχία και ας μη με συμφέρει. Εσείς τι έχετε και επιμένετε σε copy paste του 19; Αυτά, καλή συνέχεια.
-
Pezonautis194
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

- Posts in topic: 166
Είσαι πολύ κουραστικός όλα τα ξέρεις κρατά τα για τον εαυτό σου! Έχουμε γεμίσει μερικές εδώ μέσα πτυχίο δεν θα μπει και ηλικια 28 παλιοκομπλεξικοιNonamedg4 έγραψε:505Marine σκέφτομαι ναι και 30 να γινει οντως ισως δεν τα κανω καν. Εχω δουλειά με καλες απολαβές χωρις να πω κατι αλλο και να γινω προκλητικός. Απλα εργάζομαι απειρες ωρες μερα νυχτα και εχω ταξιδια κι αυτο κουραζει. Αυτά. Και παλι καλη επιτυχία σε ολους.
Noname Καταλαβα, εσύ ξέρεις
-
ΕΦ202? (2)
- Λοχίας

- Posts in topic: 59
Αρχισαμε παλι
Μόλις μίλησε η κεραμεως στον αντ1 και λεει πάνε ολοταχώς προς ψήφιση...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες