Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
-
Shadow2
- Συνταγματάρχης

- Posts in topic: 315
Λογικά όπως και το 19 ...
-
ΕΦ202? (2)
- Λοχίας

- Posts in topic: 59
Εννοεις αν θα υπαρχει διακριση επειδη εισαι απο Β ή Α ;
Ναι τωρα το ειδα ποιο προσεκτικα και το καταλαβα ευχαριστω
lazlo έγραψε:Ναι τωρα το ειδα ποιο προσεκτικα και το καταλαβα ευχαριστω
Λαζλο σα το παιδικό που βλέπαμε... Τι μου θύμισες τώρα χαχα
Shadow2 έγραψε:Efedros2015 έγραψε:Άμα παλικάρια μου πάτε πίσω πίσω θα διαβάσετε ότι είχα γράψει μέχρι 14 Φεβ ψηφίζεται και μετράτε μετά 10 μέρες για να βγει το ΦΕΚ, πάμε 14+10 =24 Φεβ θα σου βγάλουν το ΦΕΚ και μετράς μετά από το ΦΕΚ +10 μέρες ! Τα φιλιά. Μου, μην γράφεται εάν δεν σας παίρνει το όριο ηλικίας εάν δεν έχετε τα μόρια που θα θέλατε μπλα μπλα, όλοι προσπαθούν απλά μην απογοητεύεται τον κόσμο
Μακάρι να γίνει έτσι να βγει αρχές Μάρτη να ηρεμησουμε επιτελους
Μπα όχι...
https://www.nantiareport.gr/se-apergia-oi-exoterikoi-froyroi-katastimaton-kratisis/ . Αυτό που σας είπα, βάλανε τα σωματεία να πιέσουν... Ώστε να πάρει εξ φρουρά στις φυλακές.
Αυτοι περισσοτερο πιεζουν να βγουν τα αποτελσμτα της 6κ για να αναλαβουν οι επιτυχοντες!
GuardianOfficial
Και επιπλεον προσληψεις θελουν, καπου ειχα βρει ενα αρθρο που ελεγε περισσοτερα απο αυτο που ανεβασανε και τα παιδια πριν αν το βρω θα το ανεβασω στο καταλληλο νημα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikos521 την Δευ Φεβ 08, 2021 1:41 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Shadow2
- Συνταγματάρχης

BilD έγραψε:Shadow2 έγραψε:Efedros2015 έγραψε:Άμα παλικάρια μου πάτε πίσω πίσω θα διαβάσετε ότι είχα γράψει μέχρι 14 Φεβ ψηφίζεται και μετράτε μετά 10 μέρες για να βγει το ΦΕΚ, πάμε 14+10 =24 Φεβ θα σου βγάλουν το ΦΕΚ και μετράς μετά από το ΦΕΚ +10 μέρες ! Τα φιλιά. Μου, μην γράφεται εάν δεν σας παίρνει το όριο ηλικίας εάν δεν έχετε τα μόρια που θα θέλατε μπλα μπλα, όλοι προσπαθούν απλά μην απογοητεύεται τον κόσμο
Μπα όχι...
Τι εννοείς Μπιλ;
Θα στο εξηγησω στην σχολη αν με το καλο περασουμε γτ εχω βαλει αυτο το ψευδονυμο 

Shadow2 έγραψε:BilD έγραψε:Shadow2 έγραψε:Efedros2015 έγραψε:Άμα παλικάρια μου πάτε πίσω πίσω θα διαβάσετε ότι είχα γράψει μέχρι 14 Φεβ ψηφίζεται και μετράτε μετά 10 μέρες για να βγει το ΦΕΚ, πάμε 14+10 =24 Φεβ θα σου βγάλουν το ΦΕΚ και μετράς μετά από το ΦΕΚ +10 μέρες ! Τα φιλιά. Μου, μην γράφεται εάν δεν σας παίρνει το όριο ηλικίας εάν δεν έχετε τα μόρια που θα θέλατε μπλα μπλα, όλοι προσπαθούν απλά μην απογοητεύεται τον κόσμο
Μπα όχι...
Τι εννοείς Μπιλ;
Εγώ λέω τέλη Μάρτη φίλε
lazlo έγραψε:Θα στο εξηγησω στην σχολη αν με το καλο περασουμε γτ εχω βαλει αυτο το ψευδονυμο
Οκ αλάνι μου...

-
Shadow2
- Συνταγματάρχης

Εντάξει δεν θα τα χαλάσουμε για λίγες μέρες αρκεί να βγει τελειωτικά Μάρτη
- Ε'ΜΚ
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

- Posts in topic: 11
glock έγραψε:
https://www.nantiareport.gr/se-apergia-oi-exoterikoi-froyroi-katastimaton-kratisis/ . Αυτό που σας είπα, βάλανε τα σωματεία να πιέσουν... Ώστε να πάρει εξ φρουρά στις φυλακές.
Ναι το διαβασα και εγω και εδω που τα λεμε δεν τους δινω και αδικο. Οι φυλακες αιμορραγουν εδω και χρονια. Ασε που ειχα διαβασει οτι κοπηκε κονδυλι απο εκει για να βγει η προκηρυξη η δικη μας. Το λες και λιγο αδικο αυτο. Το χειροτερο ειναι οτι οι επιτυχοντες της 6Κ/18 περιμενουν 2-3 χρονια να διοριστουν μετα την αποτυχια του διαγωνισμου, ειδικα με τις κενες θεσεις στις γυναικες. Τραγικο.
Shadow2 έγραψε:Εντάξει δεν θα τα χαλάσουμε για λίγες μέρες αρκεί να βγει τελειωτικά Μάρτη
Συμφωνώ!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες