ας κάνανε σωστά τη δουλειά τους για να μην χάνανε τα συμβόλαιαglock έγραψε:Θα έχει κ σεκιουριτι αλλά κύριοι χάνονται μεγάλα συμβόλαια για τις εταιρείες. Σκέψου ότι εκεί που θα έβαζαν δέκα άτομα τώρα θα μπουν τα μισά...
Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
-
Gouleasss94
- Υπολοχαγός

- Posts in topic: 121
Glock η οππι δε νομιζω να μεινει πολυ καιρο εκει. Θα την εχουν εκει μεχρι να μπουν καμερες και ελεγχομενη εισοδος και μολις ηρεμησουν τα πραγματα θα μεινουμ μονο οι σεκιουριτι.
Αν ειδατε και ο Χρυσοχοιδης ειπε θα προσπαθησουμε να υπαρξει ομαλη μεταβαση απο την Αστυνομια η κατασταση να περασει στο Πρυτανη και την εταιρεια φυλαξης καποια στιγμη!
1-1,5 χρονο τους βλεπω στα αει, μετα θα στελεχωσουν τμηματα κλπ!
Αν ειδατε και ο Χρυσοχοιδης ειπε θα προσπαθησουμε να υπαρξει ομαλη μεταβαση απο την Αστυνομια η κατασταση να περασει στο Πρυτανη και την εταιρεια φυλαξης καποια στιγμη!
1-1,5 χρονο τους βλεπω στα αει, μετα θα στελεχωσουν τμηματα κλπ!
GuardianOfficial
Και εγω ετσι πιστευω Guardian αν και κατι μου λεει οτι μπορει να αυξησει τις θεσεις και να στειλει και στις συγκοινωνιες ατομα.
Μακάρι παιδιά ... Σας λέω τι ακούγεται. Η ποασυ μας πολεμάει περισσότερο
Στο Σεφεαα τι λενε; Υπαρχει η παραμικρη πιθανοτητα να παει κατι στραβα τελευταια στιγμη?
GuardianOfficial
Nonamedg4 έγραψε:Καλημερα. Αν και εχω τρομερή δουλειά (και ας μην αφορα κανενα). Για οσα παιδια σέβονται και δεν χλευαζουν εψαξα ρωτησα εμαθα 21 με 30 η ηλικια ουτε 32 ουτε 102 και αγγλικα οπως ηταν 100 200 300 συν 100 μορια η δεύτερη γλωσσα ακομη και αν έχεις prof παμε για ψήφιση για τα officially... Γεννηθέντες εως 31.12.1991...
Goulea ποια η γνώμη σου;
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος

- Posts in topic: 475
Η εταιραιριες σεκιουριτη ειναι λογικο να πολαμανε την οππι γιατι θα χασουν τα συμβολαια τους. Επισης αυτες η εταιριες θα ηθελαν αυτη η κατασταση να συνεχιστει για να μην παρουν μπουλο και απο το υπολοιπα ιδρηματα.
BilD θα σε διαφωτισει πληρως τωρα... 

Δεν εχει να κανει με το τι σειρες πηρε αν πηρε το 2019 εως 91. Ειναι τροποποίηση ξαθαρα η οποια εξυπηρετεί και σφ απλα πράγματα καθαρα επικοινωνιακο. Εγω ισως να μην καταθέσω καν χαρτια παντως. Πλεον το σκεφτομαι σοβαρα
Εγώ πάντως λέω τον αντίλογο από αυτό που εγώ άκουσα ότι δε μπορούν να πάρουν 30 γιατί είναι ατομα του 91 δηλαδή σειρά του 19 δηλαδή δε γίνεται να πάρει δεύτερη φορά την ίδια σειρά. Εμένα αυτό μου είπανε. Λόγια μέχρι τώρα αλλά υπομονή να δούμε το ΦΕΚ
Υπομονη παιδια μεχρι να βγει το ΦΕΚ, μακαρι να εχουμε νοτερα μεσα στην βδομαδα
Εγω ξεκάθαρα εμαθα οτι παει 30 καθαρα για τους λόγους που σας ειπα... Πριν 20 μερες αλλο ατομο μου ελεγε 21 με 28 και συζητιέται. Ο οποίος φυσικα σχετίζεται απολυτα.Gpap δεν είναι οπως φαντάζεσαι αχ πηραμε το 2019 εως 91 τωρα οχι δεν ειναι παιχνίδι. Αλλαζει η ηλικια ως οριο στον θεσμο. Θα βγει το φεκ κι εγω περιμένω
Με το ασφαλιστικο ξερει κανεις τι ισχυει; Και αν αυτο παιζει ρολο στο οριο ηλικιας ωστε αυτο να τροποποιηθει;
Nonamedg4 έγραψε:Δεν εχει να κανει με το τι σειρες πηρε αν πηρε το 2019 εως 91. Ειναι τροποποίηση ξαθαρα η οποια εξυπηρετεί και σφ απλα πράγματα καθαρα επικοινωνιακο. Εγω ισως να μην καταθέσω καν χαρτια παντως. Πλεον το σκεφτομαι σοβαρα
Καλά εδώ θα ανέβει το όριο όπως λες και αυτό περίμενες και τώρα δεν θα καταθέσεις τα χαρτιά σου αν γίνει ετσι;
nikos521 αλλαξε και το ασφαλιστικό ναι... Μπες e nomothesia
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες