Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Ε'ΜΚ
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Ε'ΜΚ »

Nonamedg4 έγραψε:

Ε'ΜΚ τι ειπες τωρα ; Ο γουλης που ελεγε εμενα εισαι ο φυλακας μουσείων και πάρε το μπουλο με τα φανταστικά αδερφια σου δεν με εθιξε; Αντε στρίβε ρε μας τα έπρηξες. Μαθατε να κουνατε το δάχτυλο και να τραμπουκιζετε και οταν κατι δεν σας αρέσει πέφτετε πανω στον αλλο και κοροϊδειες σωπα ρε...

Κακως σε εθιξε φιλε. Η ελλειψη σεβασμου ισοδυναμει με ελλειψη ανδρισμου και παντελονατης συμπεριφορας. Σεβασμος σε ολους λοιπον.

Gouleasss94
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 121

Δημοσίευση από Gouleasss94 »

Nonamedg4 έγραψε:Ε'ΜΚ τι ειπες τωρα ; Ο γουλης που ελεγε εμενα εισαι ο φυλακας μουσείων και πάρε το μπουλο με τα φανταστικά αδερφια σου δεν με εθιξε; Αντε στρίβε ρε μας τα έπρηξες. Μαθατε να κουνατε το δάχτυλο και να τραμπουκιζετε και οταν κατι δεν σας αρέσει πέφτετε πανω στον αλλο και κοροϊδειες σωπα ρε...
μα είσαι ο φύλακας μουσείων και δν έχεις αδερφια ειναι ολα ψέματα
Manthos_997
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από Manthos_997 »

BorderPolice έγραψε:Εγω τιποτα παραπανω δεν ξερω και να σ πω και την αληθεια χεστηκ@@@ αν ειναι ετσι η αλλιως... Με τα λιγα γραμματα που ξερωαντιλαμβανομαι οτι αφου επικαλειτε το ΦΕΚ 3010 Του 19 και αφκυ συστησε επιτροπη να πατησει πανω σε αυτη, σημαινει οτι ειναι τα ιδια κριτηρια και προσοντα, αν τα κριτηρια και τα προσοντα ηταν διαφορετικα θα ελεγε οτι αποφασιζουμε την συσταση επιτροπης βαση του ΦΕΚ 2000 ΠΧ το οποιο θα περιλαμβανει οριο ηλικιας πχ 32 πτυχια κτλπ! Αφου λοιπον θα βασιζετε στο 3010 τι περιμενετε εσεις... Τεσπα καντε υπομονη, μερικοι μετα θα κρυφτειτε θα αλλαξετε ονοματα εδω μεσα κτλπ οπως εγινε και στο δικο μας φορουμ τοτε

Ετσι ειναι φιλε ειναι δεδομενο οτι θα γινει αυτο π λες!

Άβαταρ μέλους
Charlie Harper 13
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 475

Δημοσίευση από Charlie Harper 13 »

Αφηστε της προσβολες και τα βρισιδια απο ασφαλη αποσταση.
BorderPolice
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από BorderPolice »

BorderPolice έγραψε:Εγω τιποτα παραπανω δεν ξερω και να σ πω και την αληθεια χεστηκ@@@ αν ειναι ετσι η αλλιως... Με τα λιγα γραμματα που ξερωαντιλαμβανομαι οτι αφου επικαλειτε το ΦΕΚ 3010 Του 19 και αφκυ συστησε επιτροπη να πατησει πανω σε αυτη, σημαινει οτι ειναι τα ιδια κριτηρια και προσοντα, αν τα κριτηρια και τα προσοντα ηταν διαφορετικα θα ελεγε οτι αποφασιζουμε την συσταση επιτροπης βαση του ΦΕΚ 2000 ΠΧ το οποιο θα περιλαμβανει οριο ηλικιας πχ 32 πτυχια κτλπ! Αφου λοιπον θα βασιζετε στο 3010 τι περιμενετε εσεις... Τεσπα καντε υπομονη, μερικοι μετα θα κρυφτειτε θα αλλαξετε ονοματα εδω μεσα κτλπ οπως εγινε και στο δικο μας φορουμ τοτε
Η αλλη πχ ελεγε εμαθε οτι ειναι 2800 τα μορια βαση για Κορινθο, χαχαχαχα, ππυ στην Αθηνα με 1900 μορια + την εντοπιοτητα 2400 εμπαινες!
Gouleasss94
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Ρε μαγκες τι κόλλημα τραβάτε δν καταλαβαίνω αν μπούμε με το καλώ στη σχολή τι θέλετε δλδ να παίξουμε μαχαιριές για χαλαρώστε ...
Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 553

Δημοσίευση από nikos521 »

Παιδια ειναι κριμα να κλειδωθει το νημα, γιατι οπως κι αν ακουγεται αυτο για μερικους ειναι η μονη ΄πηγη΄ πληροφοριων και καποιοι προσπαθουνε να μαθουνε μερικα πραγματα.(Φιλικα Παντα)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikos521 την Κυρ Φεβ 07, 2021 8:35 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Nonamedg4
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από Nonamedg4 »

BorderPolice αγόρινα δε ξερω ποτε μπήκες και μπραβο σου. Επέτρεψε μου να εχω νομικες γνώσεις αν και το επάγγελμα μου ειναι στον ιατρικο κλαδο η σύζυγος μού είναι δικηγόρος. Το άρθρο αυτό λεει ο υπουργος λαμβανοντας υπόψιν απο 22.7.2019 το 3010 τα κρητηρια κλπ όπως αυτά ισχύουν και εννοεί ισχύουν κατα την 22.7.2019 αποφασιζει και συγκροτεί την επιτροπή... Υπάρχει λοιπόν η τροποποίηση στο άρθρο 9 για τ καθηκόντα των οππι που ειναι ; Που εοναι σε αυτο το έγγραφο πες μας
Gouleasss94
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Nonamedg4 έγραψε:BorderPolice αγόρινα δε ξερω ποτε μπήκες και μπραβο σου. Επέτρεψε μου να εχω νομικες γνώσεις αν και το επάγγελμα μου ειναι στον ιατρικο κλαδο η σύζυγος μού είναι δικηγόρος. Το άρθρο αυτό λεει ο υπουργος λαμβανοντας υπόψιν απο 22.7.2019 το 3010 τα κρητηρια κλπ όπως αυτά ισχύουν και εννοεί ισχύουν κατα την 22.7.2019 αποφασιζει και συγκροτεί την επιτροπή... Υπάρχει λοιπόν η τροποποίηση στο άρθρο 9 για τ καθηκόντα των οππι που ειναι ; Που εοναι σε αυτο το έγγραφο πες μας
συμφωνο σε ολα αλλά τι σχέση εχουν τα κριτιρια εισαγωγής με τα καθήκοντα ;
Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Προσωπικη μου αποψη, τα κριτηρια θα ειναι τα ηδη γνωστα σε ολους μας διοτι οσοι μπουνε θα μεινουν προσωρινα στην ΟΠΠΙ και σαν υπηρεσια πιστευω δεν θα λειτουργησει. Επισης, στο μελλον θα στελεχωσουν αλλες υπηρεσιες οπως ΔΙΑΣ ΔΕΛΤΑ κλπ. Τα ανακριτικα αυτα καθηκοντα που θα εχουν θα ειναι μονο για οσο υπηρετουνε στην ΟΠΠΙ και φανταζομαι πως ολοι γνωριζετε τις αντιδρασεις των συνδικαλιστων της ΠΟΑΣΥ σχετικα με τα ανακριτικα καθηκοντα σε Ειδικους Φρουρους.
Nonamedg4
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από Nonamedg4 »

Στον αριθμό 3 λοιπον στη δεύτερη σελιδα λεει

3. Η επιτροπή εχει τια αρομοδιοτητες που προβλέπονται απο το αρθο 5 του 3010 καυα 22.7.2019 αρμοδιότητες λεει δεν λεει οπως οι οππι θα προσληφθούν με αυτά τα κριτήρια...

Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Το γεγονος οτι θα ειναι ανακριτικοι για οσο υπηρετουνε στην ΟΠΠΙ δεν σημαινει οτι θα αλλαξουν και τα κριτηρια πχ.(πτυχια) για να δικαιολογησουν τα ανακριτικα καθηκοντα τους.(Προσωπικη μου αποψη)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikos521 την Κυρ Φεβ 07, 2021 8:44 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Charlie Harper 13
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 475

Δημοσίευση από Charlie Harper 13 »

Στην ομιλια του υπουργου στην βουλη λογικα θα μαθουμαι λεπτομεριες.
Άβαταρ μέλους
35MK.A
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 108

Δημοσίευση από 35MK.A »

Μάγκες κουρασατε μην είστε μιναριδες ξεκολλάτε.
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 139

Δημοσίευση από Xanthos »

Εγω προτείνω να στειλετε στην 3μελη επιτροπή όλοι σας απο 1 μηνυμα για να δειτε την μοριοδότηση ισως ετσι βγαλετε ακρη. Τα ονοματα ειναι αναρτημένα φβ έχετε δοξα το θεο. Μην βιάζεστε ολοι σας μαχαιροβγάλτες εδω μεσα... Εχουμε βγαλει τα ματακια μας με τους τραμπουκισμούς... Σεβασμος σε ολους κ κυριος στο φορουμ κ στους νέους που μπαινουν να μαθουν μια πληροφορία η κατι καινούργιο. Που δεν θα μαθουν ετσι οπως το καταντήσατε. Να ειχαμε να λέγαμε
Ο. Π. Κ. Ε
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες