Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος

- Posts in topic: 475
-
Pezonautis194
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

- Posts in topic: 166
Ακριβώς αυτό αλλά τι να πεις παντα όσο υπάρχει ο θεσμός έπαιρναν με πτυχίο οι εφ είναι θέσεις για ΔΕ βάλτο στο ανύπαρκτο μυαλό σου!Ε'ΜΚ έγραψε:Gpap95 έγραψε:
Pezonauti δε λες να καταλάβεις ότι για πρώτη φορά μετά από 120 χρόνια στους εποπ βάλανε πτυχια για επιστημονικό προσωπικό.
Καλα για εσενα τι να πουμε; Καμια επαφη με το "αθλημα". Μαθε λοιπον οτι πτυχιουχους ΕΠΟΠ παιρνει απο το 2002 (πρωτη σειρα ΕΠΟΠ). Δεν ξυπνησαν να παρουν πτυχιουχους ΕΠΟΠ το 2021, μαλλον εσυ ξυπνησες σημερα.
-
Manthos_997
- Αρχιλοχίας

- Posts in topic: 58
Στον Gpap95 ταιριαζει ακριβως η εκφραση που λεει "η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας" ακριβως μα ακριβως αυτο ειναι πριν 1 μηνα δεν ηξερε που το πανε τα 4 και τρ το παιζει επιστημονας και κραζει τον Border police που ειναι στο σωμα και οσως και να ξερει και κατι παραπανω.(που δεν ειναι δεδομενο και αυτο ξαναλεω ισως) . Αυτο Gpap σε κανα 50λεπτοξεκιναει survivor βαλε σκαι και αστο το αθλημα απλα κανε δηλωση οταν ερθει η ωρα.
-
Pezonautis194

κανονικά πρέπει να κλείσει το προφίλ του και να το ανοίξει όταν θα βγει το ΦΕΚ έχει κουράσει όλα τα ξέρει ποια πως τρέχουν οι διαδικασίες και όλα τα συναφή και πριν ένα μηνα ρωτάτε πόσα μόρια εχωManthos_997 έγραψε:Στον Gpap95 ταιριαζει ακριβως η εκφραση που λεει "η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας" ακριβως μα ακριβως αυτο ειναι πριν 1 μηνα δεν ηξερε που το πανε τα 4 και τρ το παιζει επιστημονας και κραζει τον Border police που ειναι στο σωμα και οσως και να ξερει και κατι παραπανω.(που δεν ειναι δεδομενο και αυτο ξαναλεω ισως) . Αυτο Gpap σε κανα 50λεπτοξεκιναει survivor βαλε σκαι και αστο το αθλημα απλα κανε δηλωση οταν ερθει η ωρα.
-
Manthos_997
- Αρχιλοχίας

Pezonautis194 έγραψε:κανονικά πρέπει να κλείσει το προφίλ του και να το ανοίξει όταν θα βγει το ΦΕΚ έχει κουράσει όλα τα ξέρει ποια πως τρέχουν οι διαδικασίες και όλα τα συναφή και πριν ένα μηνα ρωτάτε πόσα μόρια εχωManthos_997 έγραψε:Στον Gpap95 ταιριαζει ακριβως η εκφραση που λεει "η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας" ακριβως μα ακριβως αυτο ειναι πριν 1 μηνα δεν ηξερε που το πανε τα 4 και τρ το παιζει επιστημονας και κραζει τον Border police που ειναι στο σωμα και οσως και να ξερει και κατι παραπανω.(που δεν ειναι δεδομενο και αυτο ξαναλεω ισως) . Αυτο Gpap σε κανα 50λεπτοξεκιναει survivor βαλε σκαι και αστο το αθλημα απλα κανε δηλωση οταν ερθει η ωρα.
Αχαχαχαχ ακριβως αυτο ρε φιλεε πωωω αχαχ βσκα. Δεν πρεπει να κανει αυτο π λες πρεπει απλα οταν με το καλο μπει να μην αποκαλυφθει ποτέ θα τον παρουν με τις πετρες ολοι αχαχ
Μου αρέσει πάντως που έχετε 5 6 άτομα πάνω μου. Έχει και αυτό τη πλάκα του. Δείχνει ότι δεν ακούτε άλλες γνώμες και ότι είστε εγωιστές. Παρεμπιπτόντως τα μόρια μου τα ήξερα. Το θέμα τώρα είναι, αν μπούμε, θα ήθελα πολύ να σας γνωρίσω και να τα πείτε αυτά που λέτε εδώ και μπροστά μου και όχι μόνο από μια οθόνη.
- Ε'ΜΚ
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

- Posts in topic: 11
Gpap95 έγραψε:
Μου αρέσει πάντως που έχετε 5 6 άτομα πάνω μου. Έχει και αυτό τη πλάκα του. Δείχνει ότι δεν ακούτε άλλες γνώμες και ότι είστε εγωιστές. Παρεμπιπτόντως τα μόρια μου τα ήξερα. Το θέμα τώρα είναι, αν μπούμε, θα ήθελα πολύ να σας γνωρίσω και να τα πείτε αυτά που λέτε εδώ και μπροστά μου και όχι μόνο από μια οθόνη.
Σιγα τα αιματα αγορινα. Να μαθεις να σεβεσαι και να μην ακυρωνεις προσωπα, πραγματα και θεσμους. Επισης, μαθε να μην προτρεχεις να χαρακτηριζεις "τρολ" ατομα και ανθρωπους που δεν γνωριζεις. Φιλικα.
-
Pezonautis194

τι ρε φίλε δηλαδή θα σε δούμε και θα τρομάξουμε; Χαχαχχα έλα κομμενε!Gpap95 έγραψε:Μου αρέσει πάντως που έχετε 5 6 άτομα πάνω μου. Έχει και αυτό τη πλάκα του. Δείχνει ότι δεν ακούτε άλλες γνώμες και ότι είστε εγωιστές. Παρεμπιπτόντως τα μόρια μου τα ήξερα. Το θέμα τώρα είναι, αν μπούμε, θα ήθελα πολύ να σας γνωρίσω και να τα πείτε αυτά που λέτε εδώ και μπροστά μου και όχι μόνο από μια οθόνη.
-
Manthos_997
- Αρχιλοχίας

Pezonautis194 έγραψε:τι ρε φίλε δηλαδή θα σε δούμε και θα τρομάξουμε; Χαχαχχα έλα κομμενε!Gpap95 έγραψε:Μου αρέσει πάντως που έχετε 5 6 άτομα πάνω μου. Έχει και αυτό τη πλάκα του. Δείχνει ότι δεν ακούτε άλλες γνώμες και ότι είστε εγωιστές. Παρεμπιπτόντως τα μόρια μου τα ήξερα. Το θέμα τώρα είναι, αν μπούμε, θα ήθελα πολύ να σας γνωρίσω και να τα πείτε αυτά που λέτε εδώ και μπροστά μου και όχι μόνο από μια οθόνη.
Χααχαχ δεν παμε καλα τι αλλο θα δουν τα ματια μου... Εγω θα στο ξαναπω σαν συμβουλη μην αποκαλυφθεις στην σχολη και δεν το λεω απο μενα απο ολουα τους αλλους που θα σε παρουν στο ψιλό😂
-
Pezonautis194

Χαχαχχαχα😂Manthos_997 έγραψε:Pezonautis194 έγραψε:τι ρε φίλε δηλαδή θα σε δούμε και θα τρομάξουμε; Χαχαχχα έλα κομμενε!Gpap95 έγραψε:Μου αρέσει πάντως που έχετε 5 6 άτομα πάνω μου. Έχει και αυτό τη πλάκα του. Δείχνει ότι δεν ακούτε άλλες γνώμες και ότι είστε εγωιστές. Παρεμπιπτόντως τα μόρια μου τα ήξερα. Το θέμα τώρα είναι, αν μπούμε, θα ήθελα πολύ να σας γνωρίσω και να τα πείτε αυτά που λέτε εδώ και μπροστά μου και όχι μόνο από μια οθόνη.
Χααχαχ δεν παμε καλα τι αλλο θα δουν τα ματια μου... Εγω θα στο ξαναπω σαν συμβουλη μην αποκαλυφθεις στην σχολη και δεν το λεω απο μενα απο ολουα τους αλλους που θα σε παρουν στο ψιλό😂
Ε'ΜΚ τι ειπες τωρα ; Ο γουλης που ελεγε εμενα εισαι ο φυλακας μουσείων και πάρε το μπουλο με τα φανταστικά αδερφια σου δεν με εθιξε; Αντε στρίβε ρε μας τα έπρηξες. Μαθατε να κουνατε το δάχτυλο και να τραμπουκιζετε και οταν κατι δεν σας αρέσει πέφτετε πανω στον αλλο και κοροϊδειες σωπα ρε...
μιλάς σε εμένα για σεβασμό ; Που με χαρακτηρίζουν 5 6 άτομα " παρέα " βλάκα χαζό και καθυστερημένο; Εντάξει φίλε, κάνε παρέα μαζί τους και μην ασχολείσαι και εσύ μαζί μουΕ'ΜΚ έγραψε:Gpap95 έγραψε:
Σιγα τα αιματα αγορινα. Να μαθεις να σεβεσαι και να μην ακυρωνεις προσωπα, πραγματα και θεσμους. Επισης, μαθε να μην προτρεχεις να χαρακτηριζεις "τρολ" ατομα και ανθρωπους που δεν γνωριζεις. Φιλικα.
Χαλαρωστε λιγο ρε παιδια ολοι εναν στοχο εχουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikos521 την Κυρ Φεβ 07, 2021 8:29 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
BorderPolice
- Υπολοχαγός

- Posts in topic: 43
Εγω τιποτα παραπανω δεν ξερω και να σ πω και την αληθεια χεστηκ@@@ αν ειναι ετσι η αλλιως... Με τα λιγα γραμματα που ξερωαντιλαμβανομαι οτι αφου επικαλειτε το ΦΕΚ 3010 Του 19 και αφκυ συστησε επιτροπη να πατησει πανω σε αυτη, σημαινει οτι ειναι τα ιδια κριτηρια και προσοντα, αν τα κριτηρια και τα προσοντα ηταν διαφορετικα θα ελεγε οτι αποφασιζουμε την συσταση επιτροπης βαση του ΦΕΚ 2000 ΠΧ το οποιο θα περιλαμβανει οριο ηλικιας πχ 32 πτυχια κτλπ! Αφου λοιπον θα βασιζετε στο 3010 τι περιμενετε εσεις... Τεσπα καντε υπομονη, μερικοι μετα θα κρυφτειτε θα αλλαξετε ονοματα εδω μεσα κτλπ οπως εγινε και στο δικο μας φορουμ τοτε
-
Manthos_997
- Αρχιλοχίας

Gpap95 έγραψε:μιλάς σε εμένα για σεβασμό ; Που με χαρακτηρίζουν 5 6 άτομα " παρέα " βλάκα χαζό και καθυστερημένο; Εντάξει φίλε, κάνε παρέα μαζί τους και μην ασχολείσαι και εσύ μαζί μουΕ'ΜΚ έγραψε:Gpap95 έγραψε:
Μακαρι να ηταν 5-6 ατομα ολο το νημα σε κραζει σε λιγο θα σε προσλαβει ο ΔΥΚ για δεξι του χερι δες ποσους ποντους εχεις και ποσο καιρο εισαι μεσα κι δες τα δικα μου. Καθε μερα βλεπω σε καθε σςλιδα 4-5 φορεςτο ονομα σου μας τα πρηξες!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες