Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 922

Δημοσίευση από Gpap95 »

Noname Δε πειράζει και δε παρεξηγώ κανέναν. Και βλάκα με είπαν και ότι έχω νοητική καθυστέρηση μου είπαν χωρίς να με ξέρουν και το είπαν αυτοί που δε ξέρουν να ερμηνεύσουν μια πρόταση και θέλουν να μπούνε αστυνομία. Απορώ πως θα διαβάζουν δικογραφίες όταν δε μπορούν να ερμηνεύσουν σωστά 2 γραμμές.

Επίσης κάτι άλλο, το άρθρο αυτό το διάβασα και εγώ και μιλάει για ιδιωτική φύλαξη και δε ξέρω κατά πόσο μας αφορά.

Pezonauti δε λες να καταλάβεις ότι για πρώτη φορά μετά από 120 χρόνια στους εποπ βάλανε πτυχια για επιστημονικό προσωπικό. Στο λιμενικό βάλανε όλα τα πτυχία και απαραίτητη γλώσσα αγγλικά και παρόλα αυτά, κάποιοι λένε ότι σε εμάς θα είναι ακριβώς η ίδια με του 19. Δηλαδή ήμαρτον ! Σηκώνω τα χέρια ψηλά. Όλα αλλάζουν και σε εμάς τα ίδια. Δε πειράζει όμως, θα δούμε όλοι μαζί το ΦΕΚ παρεούλα και εδώ θα είμαστε να τα λέμε ξανά.

Άβαταρ μέλους
Charlie Harper 13
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 475

Δημοσίευση από Charlie Harper 13 »

Οποτε Gpap95 λες να βαλουν και αγγλικα προαπαιτουμενο;
BorderPolice
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από BorderPolice »

Δεν ξερετε να διαβαζετε;
Shadow2
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 315

Δημοσίευση από Shadow2 »

Υπομονή Τετάρτη θα ξεκινήσουν όλα τα όμορφα
Άβαταρ μέλους
Charlie Harper 13
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 475

Δημοσίευση από Charlie Harper 13 »

BorderPolice έγραψε:Δεν ξερετε να διαβαζετε;
Που λεει οτι θα ειναι τα ιδια κρητηρια με το '19;

El Chapo
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από El Chapo »

Charlie Harper 13 έγραψε:Οποτε Gpap95 λες να βαλουν και αγγλικα προαπαιτουμενο;
Τι ρωτάς μωρέ τον άσχετο τον Gpap λες και ξέρει του γίνεται ο μεγαλύτερος χαζός εδωμέσα.

Δεν ηξέρε τι του γίνεται και έρχεται τώρα και μιλάει και με υφάκι που φτάσαμε.

Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

Charlie απλά λέω ότι δε θα είναι ίδια ενώ όλες οι άλλες υπηρεσίες έχουν προσθέσει και κάτι.

Border ναι προσωπικά ξέρω. Εσύ δε ξέρω πως ερμηνεύεις ότι το ΦΕΚ θα είναι ίδιο με το 19 όταν γράφει ότι απλά η Επιτροπή θα έχει τις αρμοδιότητες που υπήρχαν το 19. Η Επιτροπή απλά κάνει εποπτεία, δε βάζει και βγάζει κριτήρια.

Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

El Chapo έγραψε:
Τι ρωτάς μωρέ τον άσχετο τον Gpap λες και ξέρει του γίνεται ο μεγαλύτερος χαζός εδωμέσα.

Τώρα έγινα και χαζός εκτός από βλάκας και καθυστερημένος. Όσο πάει και γίνεται καλύτερο. Μελλοντικοί αστυνόμοι!
Άβαταρ μέλους
BilD
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 630

Δημοσίευση από BilD »

Αύριο μεθαύριο θα είστε συνάδελφοι παιδιά. Κουλαρετε λίγο!
BorderPolice
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δεν εχετε ιδεα απο προκηρυξεις και τελικα δεν ξερετε να διαβαζετε, προσπαθω να σας βοηθησω αλλα τον χαβα σας! Πηγαινετε στο λινκ πηγαιντε στο 3 π λεει η επιτροπη εχει τις αρμοδιοτητες που προβλεπονται απο το αρθρο 5 παραγραφος 2 του υπ αριθμου 7002/12/1 απο 22-7-2019 ΦΕΚ Β 3010 και ξεστραβωθειτε οταν πατε και διαβασετε το ΦΕΚ Β 3010 για το ποια ειμαι τα κριτηρια και πως θα θα μοριοδοτησει η επιτροπη! Εγω τι καθομαι και ασχολουμαι με καποιους απο εσας δεν καταλαβαινω!
BorderPolice
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Οταν σας λεει οτι η επιτροπη εχει τις αρμοδιοτητες βαση αυτου του Φεκ, εσεις τι καταλαβαινετε; Οτι εχει αρμοδιοτητα να βαθμολογησει ΙΕΚ ζαμπονοκοπτικης;
Άβαταρ μέλους
35MK.A
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 108

Δημοσίευση από 35MK.A »

BorderPolice έγραψε:Δεν εχετε ιδεα απο προκηρυξεις και τελικα δεν ξερετε να διαβαζετε, προσπαθω να σας βοηθησω αλλα τον χαβα σας! Πηγαινετε στο λινκ πηγαιντε στο 3 π λεει η επιτροπη εχει τις αρμοδιοτητες που προβλεπονται απο το αρθρο 5 παραγραφος 2 του υπ αριθμου 7002/12/1 απο 22-7-2019 ΦΕΚ Β 3010 και ξεστραβωθειτε οταν πατε και διαβασετε το ΦΕΚ Β 3010 για το ποια ειμαι τα κριτηρια και πως θα θα μοριοδοτησει η επιτροπη! Εγω τι καθομαι και ασχολουμαι με καποιους απο εσας δεν καταλαβαινω!
Θες να μας πεις ότι θα είναι αντιγραφή του 19?
BorderPolice
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

35MK.A έγραψε:
BorderPolice έγραψε:Δεν εχετε ιδεα απο προκηρυξεις και τελικα δεν ξερετε να διαβαζετε, προσπαθω να σας βοηθησω αλλα τον χαβα σας! Πηγαινετε στο λινκ πηγαιντε στο 3 π λεει η επιτροπη εχει τις αρμοδιοτητες που προβλεπονται απο το αρθρο 5 παραγραφος 2 του υπ αριθμου 7002/12/1 απο 22-7-2019 ΦΕΚ Β 3010 και ξεστραβωθειτε οταν πατε και διαβασετε το ΦΕΚ Β 3010 για το ποια ειμαι τα κριτηρια και πως θα θα μοριοδοτησει η επιτροπη! Εγω τι καθομαι και ασχολουμαι με καποιους απο εσας δεν καταλαβαινω!
Θες να μας πεις ότι θα είναι αντιγραφή του 19;
εμ τι ειναι... Αμα ηταν θα ελεγε οτι εχει αρμοδιοτητα για την διαδικασια προσοντα και κριτηρια με βαση απο καποιο αλλο ΦΕΚ το οποιο θα μπουρουσε να εχει μεσα και μοριοδοτησει πτυχιων, αλλαγη ηλικιας κτλπ! Εσεις ζηστε σε ενα ονειρο που θα μοριοδοτουνται πτυχια και θα ειναι το οριο 40
Shadow2
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 315

Δημοσίευση από Shadow2 »

Gpap95 έγραψε:
El Chapo έγραψε:

Τώρα έγινα και χαζός εκτός από βλάκας και καθυστερημένος. Όσο πάει και γίνεται καλύτερο. Μελλοντικοί αστυνόμοι!

Μην δίνεις σημασία φιλαράκι θα ακούσεις πολλά μείνε συντρομενος στον στόχο σου και όλα θα πάνε κατ'ευχην...

Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

Ρε δε καταλαβαίνεις ότι δε βάζει η Επιτροπή τα κριτήρια; Που κολλάει η Επιτροπή με τα κριτήρια που θα μπούνε στην αστυνομία ; Η Επιτροπή απλά τα ελέγχει ! Αυτή είναι η δουλειά της! Τα κριτήρια μπαίνουν από τη κυβέρνηση! Σε αυτό το άρθρο που διάβασες λέει απλά ότι θα έχει τις αρμοδιότητες που είχε το 19 προς τα κριτήρια και τα μόρια που θα βάλει η κυβέρνηση ΩΣ προς τον ΕΛΕΓΧΟ. Όχι ότι θα είναι ίδια με του 19. Αν είναι έτσι, εμείς μόλις τώρα διαβάσαμε το ΦΕΚ και δε το ξέραμε. Έλεος ρε παιδιά
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες