Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
35MK.A
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 108

Δημοσίευση από 35MK.A »

Βμκδ έγραψε:
35MK.A έγραψε:Απλή λογική μάγκες μου για το πότε θα βγει η προκυρυξη 1ον κρίσηε κορονοιο 2ον σχολές γεμάτες τρίτον έχουνε πει Πάσχα κλειστά όλα δεν γίνετε να βγει η προκυρηξη Μάρτιο και να βάλει 1000 άτομα μαζί για εκπαίδευση υγειονομική βόμβα θα ήταν αυτό καο κραξιμο από παντού τους 800 Σ. Φ έχει παγώσει λόγο αυτών τον κριτηρίων και φεκ να βγει αύριο μεθαύριο μην είστε σίγουροι ότι θα πάει κατευθείαν για προκυρηξη πάντα φιλικά...

Αστα αυτά τα λες επειδή σε συμφέρει και επειδή περιμένεις να πάρεις το πτυχίο σου τον μαιο 😭😭😭😭😭

χαχαχα τι φτιάχνουν τα παλικάρια εδώ μεσα
Άβαταρ μέλους
BilD
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 630

Δημοσίευση από BilD »

Guardian7 έγραψε:Οσο "θα" αργει η προκηρυξη τοσο θα πιεζονται απο παντου για να μη τη βγαλουν.Γι αυτο ισως τα κανουν ολα μπαμ μπαμ!

Επισης πλεον αυτο με τη πανδημια εχει "παλιωσει" δεν ειναι διακαιολογια!

Αστούς ρε ότι τους συμφέρει τον καθένα είναι

Άβαταρ μέλους
BilD
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από BilD »

35MK.A έγραψε:
Βμκδ έγραψε:
35MK.A έγραψε:Απλή λογική μάγκες μου για το πότε θα βγει η προκυρυξη 1ον κρίσηε κορονοιο 2ον σχολές γεμάτες τρίτον έχουνε πει Πάσχα κλειστά όλα δεν γίνετε να βγει η προκυρηξη Μάρτιο και να βάλει 1000 άτομα μαζί για εκπαίδευση υγειονομική βόμβα θα ήταν αυτό καο κραξιμο από παντού τους 800 Σ. Φ έχει παγώσει λόγο αυτών τον κριτηρίων και φεκ να βγει αύριο μεθαύριο μην είστε σίγουροι ότι θα πάει κατευθείαν για προκυρηξη πάντα φιλικά...

Αστα αυτά τα λες επειδή σε συμφέρει και επειδή περιμένεις να πάρεις το πτυχίο σου τον μαιο 😭😭😭😭😭

χαχαχα τι φτιάχνουν τα παλικάρια εδώ μεσα

Πάρε το πτυχίο σου με το καλό αλάνι μου και άσε τις ειρωνείες εδώ μέσα

Άβαταρ μέλους
35MK.A
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από 35MK.A »

Guardian7 έγραψε:Οσο "θα" αργει η προκηρυξη τοσο θα πιεζονται απο παντου για να μη τη βγαλουν.Γι αυτο ισως τα κανουν ολα μπαμ μπαμ!

Επισης πλεον αυτο με τη πανδημια εχει "παλιωσει" δεν ειναι διακαιολογια!

Ναι δεν βλέπεις έχει παλιωσει από της 6 η ώρα μέσα και όλα κλειστά ξανά χαχαχαχαχα ρε φίλε που ζεις πλάκα μας κάνεις;
Άβαταρ μέλους
35MK.A
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από 35MK.A »

BILD πόσα μόρια έχεις λεβέντη μου;
Guardian7
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από Guardian7 »

Σε χωριο ζω εγω που να ξερω! Αν θελεις 35ΜΚ στειλε μου μνμ να με ενημερωσεις για το τι παιζει γενικα γιατι ειμαι αποκλεισμενος στο βουνο!

GuardianOfficial
Άβαταρ μέλους
Charlie Harper 13
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 475

Δημοσίευση από Charlie Harper 13 »

35ΜΚ. Α παρε ενα τηλεφωνο τον υπουργο να του πεις ποτε σε βολευει να βγει.
Άβαταρ μέλους
Charlie Harper 13
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Guardian7 έγραψε:Σε χωριο ζω εγω που να ξερω!Αν θελεις 35ΜΚ στειλε μου μνμ να με ενημερωσεις για το τι παιζει γενικα γιατι ειμαι αποκλεισμενος στο βουνο!

Χαχαχαχα εσυ σε βουνο εγω σε ξερονησι

Βμκδ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 359

Δημοσίευση από Βμκδ »

Gpap95 έγραψε:Το πολύ τέλη Μαρτίου, η προκήρυξη έχει βγει. Αν βγει Ιούνιο που λένε τα άτομα που θέλουν να ανεβάσουν βαθμό απολυτηρίου, η οππι θα μπει στα πανεπιστήμια το 22. Ξεκολλατε

Λοιπόν παιδάκι επειδή τα έχεις πρήξει σε πολλούς εδώ πέρα μην ξεχνάς ότι θα βρεθείς με αυτούς και στην σχολή. 1ον δεύτερον όταν δεν ξες κάτι μην μιλάς στο έχω πει άπειρες φορές μην μιλάς χωρίς να ξες μόνο καο μόνο για να γράψεις στο φόρουμ κούρασες !3ον τελευταίο μ μνμ στο νήμα μέχρι το ΦΕΚ γιατί κουράσατε 4ον διαβάστε λίγο αυτό προσεκτικά λέξη λέξη. Τα φιλία μ

*Λευτερια στα παιβακια

https://www.evros-news.gr/2021/02/05/%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%ce%bb%ce%ae%cf%88%ce%b5%ce%b9%cf%82-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%bf%cf%81%ce%b9%ce%bf%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%ac%ce%ba%cf%89%ce%bd-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b6/

Άβαταρ μέλους
BilD
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από BilD »

35MK.A έγραψε:BILD πόσα μόρια έχεις λεβέντη μου;

Περισσότερα από εσένα... Αναμενουμε το ΦΕΚ αρχικά φίλε! Έχεις καλά μόρια μακάρι να περάσουμε!

Άβαταρ μέλους
35MK.A
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από 35MK.A »

Charlie Harper 13 έγραψε:35ΜΚ. Α παρε ενα τηλεφωνο τον υπουργο να του πεις ποτε σε βολευει να βγει.
Ρε τσοπάνηδες σας χαλάει η αλήθεια δεν έχω λόγο να βγει τον Μάιο αλλά τότε θα βγει ας βγει κα Μαρτιο δεν με πειράζει αλλά αυτό ισχύει αυτό λέω θα το δείτε και από μόνοι σας βαρέθηκα να μιλάω σε άτομα χαμηλής νοημοσύνης που θέλουν να μπουν και αστυνομία λυπαμαι.
Άβαταρ μέλους
35MK.A
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από 35MK.A »

BilD έγραψε:
35MK.A έγραψε:BILD πόσα μόρια έχεις λεβέντη μου;

Περισσότερα από εσένα... Αναμενουμε το ΦΕΚ αρχικά φίλε! Έχεις καλά μόρια μακάρι να περάσουμε!

Αυτό λέω δεν φοβάμαι κάτι απλώς λέω αυτό που θα γίνει μακάρι και εύχομαι να βγει Μαρτιο αλλά θα δεις θα το πάνε Μάιο
Guardian7
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από Guardian7 »

Εμενα προσωπικα ειτε βγει Μαρτιο, ειτε Μαιο-Ιουνιο το ιδιο μου κανει και δε με πολυνοιαζει περισσοτερο το φεκ με τη μοριοδοτηση με καιει. Αλλα δε χρειαζεται να μιλατε με τοση σιγουρια γιατι αν βγει πριν το Μαιο θα πρεπει να κρυβεστε μετα!
GuardianOfficial
Άβαταρ μέλους
Charlie Harper 13
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

35MK.A έγραψε:
Charlie Harper 13 έγραψε:35ΜΚ. Α παρε ενα τηλεφωνο τον υπουργο να του πεις ποτε σε βολευει να βγει.
Ρε τσοπάνηδες σας χαλάει η αλήθεια δεν έχω λόγο να βγει τον Μάιο αλλά τότε θα βγει ας βγει κα Μαρτιο δεν με πειράζει αλλά αυτό ισχύει αυτό λέω θα το δείτε και από μόνοι σας βαρέθηκα να μιλάω σε άτομα χαμηλής νοημοσύνης που θέλουν να μπουν και αστυνομία λυπαμαι.
Βρε πατρινο καρναβαλι οσο πιο πισω παει δεν θα προλαβουν της προθεσμιες που τα ιδια τα υπουργεια εχουν δωσει.

Manthos_997
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από Manthos_997 »

Βμκδ έγραψε:
Gpap95 έγραψε:Το πολύ τέλη Μαρτίου, η προκήρυξη έχει βγει. Αν βγει Ιούνιο που λένε τα άτομα που θέλουν να ανεβάσουν βαθμό απολυτηρίου, η οππι θα μπει στα πανεπιστήμια το 22. Ξεκολλατε

Λοιπόν παιδάκι επειδή τα έχεις πρήξει σε πολλούς εδώ πέρα μην ξεχνάς ότι θα βρεθείς με αυτούς και στην σχολή.1ον δεύτερον όταν δεν ξες κάτι μην μιλάς στο έχω πει άπειρες φορές μην μιλάς χωρίς να ξες μόνο καο μόνο για να γράψεις στο φόρουμ κούρασες !3ον τελευταίο μ μνμ στο νήμα μέχρι το ΦΕΚ γιατί κουράσατε 4ον διαβάστε λίγο αυτό προσεκτικά λέξη λέξη. Τα φιλία μ

*Λευτερια στα παιβακια

https://www.evros-news.gr/2021/02/05/%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%ce%bb%ce%ae%cf%88%ce%b5%ce%b9%cf%82-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%bf%cf%81%ce%b9%ce%bf%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%ac%ce%ba%cf%89%ce%bd-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b6/

Gpap95 αν περασεις τλκα ειδικος φρουρος και μπεις στην σχολη μην πεις ποτέ πως σε ελαγαν στο φορουμ αν γινει καποια συζητηση περι αυτού. Θα σε παρουν ολοι στο ψιλό. Αχαχα

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες