Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Για το φεκ εννοείς shadow;
Άρα τι περιμένουμε ακόμα παιδιά σε τι φάση είμαστε ; Ακόμα μια συνεδρίαση και μετά ΦΕΚ ή κατάλαβα λάθος;
- δοκιμος 2021
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος

- Posts in topic: 14
Παντως παιδια ο νονος μου που ειναι αποστρατος αστυνομικος με μεγαλο βαθμο μου ειπε οτι σιγουρα τελη φεβρουαριου μπορει να ξεκινησουν οι διαδιακασιες για το φεκ δλδ τι κρητηρια και αυτα... Για το αν θα αλλαξει και σιγουρα μου ειπε η κυβερνηση θα βγαλει κρητηριια για να καταφερει να βολεψει και μερικους δικους τους οπως ειναι και φυσιολογικο ... Οποτε σιγουρα τελη φεβρουαριου παει και μην πω μαρτιο
-
Pezonautis194
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

- Posts in topic: 166
Τι εννοείς όπως ποια κριτήρια είναι αυτά που βολεύουν δικούς τους;δοκιμος 2021 έγραψε:Παντως παιδια ο νονος μου που ειναι αποστρατος αστυνομικος με μεγαλο βαθμο μου ειπε οτι σιγουρα τελη φεβρουαριου μπορει να ξεκινησουν οι διαδιακασιες για το φεκ δλδ τι κρητηρια και αυτα... Για το αν θα αλλαξει και σιγουρα μου ειπε η κυβερνηση θα βγαλει κρητηριια για να καταφερει να βολεψει και μερικους δικους τους οπως ειναι και φυσιολογικο ... Οποτε σιγουρα τελη φεβρουαριου παει και μην πω μαρτιο
μήπως μπερδεύεις το εσπερινό με το επαλ ; Γιατί από όσο ξέρω στο εσπερινό δε παίρνεις πτυχίοΒμκδ έγραψε:Wolf93 έγραψε:Εσυ δεν εισαι που εμεινες εκτος απο τους ΣΦ; Ποσα μορια εχεις τωρα και το χεις σιγουρο οτι θα μπεις;
2450 α' και από τέλη Μαΐου 3200+ Β '
- 35MK.A
- Ανθυπασπιστής

- Posts in topic: 108
Εγώ που ρώτησα επειδή μου είπαν ότι δεν έχει ξαναβγεί πάλι τέτοια προκυρηξη πολλά μπορεί να μπουν όπως για παράδειγμα ECDL άποψη μου.Pezonautis194 έγραψε:Τι εννοείς όπως ποια κριτήρια είναι αυτά που βολεύουν δικούς τους;δοκιμος 2021 έγραψε:Παντως παιδια ο νονος μου που ειναι αποστρατος αστυνομικος με μεγαλο βαθμο μου ειπε οτι σιγουρα τελη φεβρουαριου μπορει να ξεκινησουν οι διαδιακασιες για το φεκ δλδ τι κρητηρια και αυτα... Για το αν θα αλλαξει και σιγουρα μου ειπε η κυβερνηση θα βγαλει κρητηριια για να καταφερει να βολεψει και μερικους δικους τους οπως ειναι και φυσιολογικο ... Οποτε σιγουρα τελη φεβρουαριου παει και μην πω μαρτιο
Τον Λιοντο τον είχα το 13 στη Βμκ. Πηγαίναμε μαζί για τρέξιμο. Ελπίζω να σας έβγαλε λίγο για περπάτημα. Αν καταλαβαίνεις τι εννοώ35MK.A έγραψε:Λιοντο το 16 Γαρύφαλλακης ήταν στο πεύκο διοικητήςPk9 έγραψε:Φίλε με ζιωγα ήσουν η με Γαρεφαλλακη;
Τι θα μπορουσε να αλλαξει πιστευετε;
- δοκιμος 2021
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος

- Posts in topic: 14
35 ΜΚΑ δεν εχει να λεει ειδικων φρουρων ειναι δεν μπορει να ζητησει εξεζητημενα πραγματα που δεν θα χρειαστουν ποτε να τα κανεις στην υπηρεσια
απλα ειναι δυσκολο να βαλουν αγγλικα η να αλλαξει η μοριοδοτηση διοτι θελουν να βωλεψουν και δικα τους παιδια και οταν του ειπα Οτι η κεραμεως θεελει να βαλει υποχρεωτικα αγγλικα μου λεει ποια κεραμεως μπροστα στον χρυσοχοοιδη δεν πιανει μια ο χρυσοχοοιδης εχει την στηριξη απο τον προθυπουργο που κανενας αλλος δεν εχει τοσο μεγαλη στηριξη
απλα ειναι δυσκολο να βαλουν αγγλικα η να αλλαξει η μοριοδοτηση διοτι θελουν να βωλεψουν και δικα τους παιδια και οταν του ειπα Οτι η κεραμεως θεελει να βαλει υποχρεωτικα αγγλικα μου λεει ποια κεραμεως μπροστα στον χρυσοχοοιδη δεν πιανει μια ο χρυσοχοοιδης εχει την στηριξη απο τον προθυπουργο που κανενας αλλος δεν εχει τοσο μεγαλη στηριξη
Gpap95 έγραψε:μήπως μπερδεύεις το εσπερινό με το επαλ ; Γιατί από όσο ξέρω στο εσπερινό δε παίρνεις πτυχίοΒμκδ έγραψε:Wolf93 έγραψε:Εσυ δεν εισαι που εμεινες εκτος απο τους ΣΦ; Ποσα μορια εχεις τωρα και το χεις σιγουρο οτι θα μπεις;
2450 α' και από τέλη Μαΐου 3200+ Β '
Επαλ είναι απογευματινό
Μάλλον εσύ δεν είδες το χαμό που έγινε πριν 5 6 σελίδες. Ό Χρυσοχοΐδης είπε να μπούνε πτυχία και το είπε και ο ντουμας. Βαρέθηκα να διαβάζω τα ίδια και τα ίδια. Μείνετε στα γεγονότα και το τι είπαν και όχι σε εικασίες. Θα βγει το ΦΕΚ και θα κλαίμε το λέω από τώραδοκιμος 2021 έγραψε:35 ΜΚΑ δεν εχει να λεει ειδικων φρουρων ειναι δεν μπορει να ζητησει εξεζητημενα πραγματα που δεν θα χρειαστουν ποτε να τα κανεις στην υπηρεσια
Ε αρα θα ειναι η ιδια εγω αυτο καταλαβα, εκτος κι αν γινουν μικρες αλλαγες που δεν νομιζω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikos521 την Πέμ Φεβ 04, 2021 7:28 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Shadow2
- Συνταγματάρχης

- Posts in topic: 315
505Marine έγραψε:Για το φεκ εννοείς shadow;
Ναι
- 35MK.A
- Ανθυπασπιστής

χαχαχα βαλτον να τρέχει όλη μέρα αυτόν δεν θα σταματαει μας είχε λιώσει απίστευτος διοικητής τότε😅😅😅 κηδείες μας ανέβαζε κηδείες μας κατέβαζε.Gpap95 έγραψε:Τον Λιοντο τον είχα το 13 στη Βμκ. Πηγαίναμε μαζί για τρέξιμο. Ελπίζω να σας έβγαλε λίγο για περπάτημα. Αν καταλαβαίνεις τι εννοώ35MK.A έγραψε:Λιοντο το 16 Γαρύφαλλακης ήταν στο πεύκο διοικητήςPk9 έγραψε:Φίλε με ζιωγα ήσουν η με Γαρεφαλλακη;
- 35MK.A
- Ανθυπασπιστής

Ισχύει αυτό που λες αλλά τώρα με τα μόρια κάνεις δεν ξέρει και τι θα βάλουν και αν βάλουν μέσα εγώ πάντως γνώμη μου πιστεύω ότι θα βάλουν εν αμέ δύο πραγματακια με αυτά που έχουν ειπωθει.δοκιμος 2021 έγραψε:35 ΜΚΑ δεν εχει να λεει ειδικων φρουρων ειναι δεν μπορει να ζητησει εξεζητημενα πραγματα που δεν θα χρειαστουν ποτε να τα κανεις στην υπηρεσια
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες