Αυτό ακριβώς γιατί αν βάλει πτυχία θα μπουν πολλές γυναίκες και μετά τι θα της κάνει θα της βάλουμε στα γραφεία;Frouros97 έγραψε:Δε θα δωσει γιατι θα γεμισει με "ασχετους" πτυχιουχους η αστυνομια και κυριως με γυναικες.Ο Χρυσοχοιδης σχεδιαζει αυτοι οι 1000 αργορερα να στελεχωσουν μαχιμες υπηρεσιες διας, δελτα, τμηματα!
Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
- 35MK.A
- Ανθυπασπιστής

- Posts in topic: 108
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος

- Posts in topic: 475
Φρουρε το ειπε ο Ντουμας του σεφεαα. Δυστηχως για εμας. Το ειχε πει και ο ιδιος ο Χρυσοχοΐδης.
- Frouros97
- Αντισυνταγματάρχης

- Posts in topic: 146
Ναι με πειραζει να μπει ενας ασχετος πτυχιουχος με την Αστυνομια ενω εγω εχω το καταλληλο πτυχιο-πιστοποιηση για την Αστυνομια οπου διδαχτηκα ακριβως τα ιδια μαθηματα με την Αστυφυλακων απο εν ενεργεια αστυνομικους καθηγητες. Γιατι να με πρισπερασει ο παιδαγωγος και ο πληροφορικαριος; Δεν εχουν ιδεα απο το επαγγελμα.
Εγω ξερω ηδη τα μαθηματα που θα διδαχτουν μεσα στη σχολη ουτε διαβασμα δε χρειαζομαι και θα το αποδειξω στη σχολη αν μπω!
Εγω ξερω ηδη τα μαθηματα που θα διδαχτουν μεσα στη σχολη ουτε διαβασμα δε χρειαζομαι και θα το αποδειξω στη σχολη αν μπω!
Πάλι αντιδράσεις θα σηκώσει.
Αν δρν θελει γυναικες ας γραψει προκ εφ για πανεπιστήμια αιτησεις μονο αντρες. Αν ειναι ικανη θα περασει Φυσικά που το πρόβλημά; Αυτα τα σενάρια καθε χρονο το ιδιο πραγμα. Αν ειναι ικανη θα περάσει. Βεβαια αν θελουν να κοψουν ποσοστο απο γυναίκες κανεις μας προσωπικά χαμπαρι δρν θα παρει. Θα παει η κοκκινη σφραγίδα σύννεφο. Απο την στιγμη που αφηνουν περιθώρια κ ανοιχτς χαρτια για όλους κ ο Βουρλούλης του τικτοκ μπορεί να περασει
Ο. Π. Κ. Ε
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος

Η γυναικες βρισκονται σε μαχιμες υπηρεσιες. Αυτοι που δηλωσαν παραιτηση απο την προκηρηξη του '19 τι φυλο εχουν;35MK.A έγραψε:Αυτό ακριβώς γιατί αν βάλει πτυχία θα μπουν πολλές γυναίκες και μετά τι θα της κάνει θα της βάλουμε στα γραφεία;Frouros97 έγραψε:Δε θα δωσει γιατι θα γεμισει με "ασχετους" πτυχιουχους η αστυνομια και κυριως με γυναικες.Ο Χρυσοχοιδης σχεδιαζει αυτοι οι 1000 αργορερα να στελεχωσουν μαχιμες υπηρεσιες διας, δελτα, τμηματα!
Αδερφέ μου φρουρε βλέπεις ότι το πρόβλημα είναι ότι σε πονάει το δίκιο ; Σε κατανοώ απόλυτα απλά έχω μάθει στη ζωή μου να είμαι ρεαλιστής ακόμα και αν υπάρχουν φορές που δε με συμφέρει καλή ώρα ! Δρ θέλω να σου ρίξω τη ψυχολογία γιατί και πτυχία να βάλει μπορεί να μη τα δώσει πολλά μόρια αλλά για να το είπαν 2 άτομα που είναι στη κορυφή της πυραμίδας, δε το είπαν τυχαία. Αυτά από εμένα και καλή μας επιτυχία ότι και αν γίνει.
- 35MK.A
- Ανθυπασπιστής

Ποιες μάχιμες ρε Charlie όλες σε γραφεία είναι.
Jason antigone...
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος

35ΜΚ. Α οι πλειοψηφια ειναι σε θεση γραφειου ομως υπαρχουν γυναικες σε διας και αμεση δραση.
- 35MK.A
- Ανθυπασπιστής

χαχαχα άνετα μπαίνει αυτός.Nonamedg4 έγραψε:Jason antigone...
- 35MK.A
- Ανθυπασπιστής

Σίγουρα δεν αντιλέγω ότι υπάρχουν αλά πολύ σπάνιαCharlie Harper 13 έγραψε:35ΜΚ. Α οι πλειοψηφια ειναι σε θεση γραφειου ομως υπαρχουν γυναικες σε διας και αμεση δραση.
-
Pezonautis194
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

- Posts in topic: 166
Εγώ πιστεύω αν τα μοριοδοτει άντε να δώσει μέχρι 3 μόρια γιατί δεν έχουν καμία σχέση με το επάγγελμα
Αν πάντως γίνει εγώ δεν περνάω ούτε απέξω.
- Frouros97
- Αντισυνταγματάρχης

- Posts in topic: 146
Πεζοναυτη αμα τους δωσει 300 μορια καηκαμε. Ειναι πολλα! Θα εμφανιστουν ολοι οι ανεργοι πτυχιουχοι να φανε ψωμακι απο την αστυνομια ισα ισα για τη σιγουρη θεση!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες