Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
BorderPolice
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από BorderPolice »

Το πιο σωστο απο ολα ειναι και απο εκει επρεπε να ξεκινησουν, το 125αρι να παιρνει 200 μορια και το απεριοριστο 300, το β κατηγοριας 100 το γ 200 και το δ η ε 300 καθως η πρωτη αδικια ξεκιναει απο εδω! Επισης 100 τριτεκνοι 200 πολυτεκνοι!300 το ιεκ και 400 εδ και 500 οι εφεδροι! Να ειναι απαραιτητα τα αγγλικα γτ δεν μπορεις να γινεις αστυνομικος και να μην εχεις ιδεα απο αγγλικα... Ισως να εδινε και στο πτυχιο των υπολογιστων μορια! Ετσι θα ηταν ολοι χαρουμενοι! Καλη επιτυχια μαγκιτες
Βμκδ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 359

Δημοσίευση από Βμκδ »

Gpap95 έγραψε:Το περίμενα ότι κάποιος θα πεταχτεί και θα πει ότι το λέει για συνοριακούς. Πιστεύετε δηλαδή ότι θα βάλει πτυχία σε συνοριοφυλακες και όχι σε ειδικούς φρουρούς που θα είναι ανακριτικοι; Ο ντουμας σήμερα για εφ μίλησε και είπε πτυχία. Συμπτωματικά το είπε ; Αν βάλει, θα βάλει για όλους όπως λέγανε μερικοί για το όριο ηλικίας ότι αν αυξηθεί σε σφ θα αυξηθεί και σε εφ. Εγώ πιστεύω ότι πλέον θέλουν να κάνουν μια νέα μοριοδότηση. Να βάλουν δηλαδή κάποια νέα κριτήρια γιατί εδώ και 50 χρόνια είναι τα ίδια. Βλέπουμε τι θα λέει το ΦΕΚ

Παίχτη μην ξεχνάς πριν 2 βδομαδες ρωτούσες στο νήμα διάφορες συνοριακούς με εφ και αν οι συνοριακοί είναι αστυνομικοί και τώρα σε βλέπω ότι το παίζεις ξερολας. Κουλαρε λίγο παίχτη άλλο είναι οι συνοριακοί άλλοι είναι ειδικοί φρουροί. Και για σφ έλεγαν να ανεβάσουν το όριο στην ηλικία λες να ανεβάσουν και στους εφ ; Κουλαρε λίγο και μην το παίζεις ξερολας γιατί ξέρω το έγραφες πριν λίγες βδομαδες. Φιλικά

BorderPolice
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Ο Κυριακος π ειναι μου ελειψε...
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 922

Δημοσίευση από Gpap95 »

Xanthos έγραψε:Αμην κ ποτε να αλλαξει αυτη η μοριοδοτηση. Αρκετα τραβηξε το αστειο με ολα. Με. Πτυχια με διπλωματα με 3τεκνιες με με με με... Ας εχει ο καθε ενας την κατηγορια του να τελειωνει το θεμα. Ας περνει με ποσοστά να είναι ολοι ευχαριστημένοι κ να μην τους βάζει ολους στο ιδιο τσουβάλι
Συμφωνώ μαζί σου. Ειδικά το 19 με το τσίρκο που έγινε με τους τριτεκνους. Αν είναι δυνατόν δηλαδή ! Αυτά τα 200 και 300 μόρια πόσο κόσμο έσωσαν και πόσο κόσμο άφησαν από έξω δυστυχώς ! Έμαθα ότι λόγω του ότι υπήρχαν πολλοί τριτεκνοι και πολύτεκνοι, άλλαξαν το όριο ενώ ήταν κανονικά έως 25. Ο άλλος είχε αδέρφια 130 χρονών και έπιανε τριτεκνια. Τέλος πάντων μη λεμε τα ίδια αλλά σίγουρα δε θα είναι όπως το 19.
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 139

Δημοσίευση από Xanthos »

Αν εννοεις Κυριάκος155 είναι ειδη σφ
Ο. Π. Κ. Ε
BorderPolice
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Xanthos έγραψε:Αν εννοεις Κυριάκος155 είναι ειδη σφ
χαχα το ξερω και γω 😉 για να του πω οτι την πατησαμε
Άβαταρ μέλους
Frouros97
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 146

Δημοσίευση από Frouros97 »

Το ιεκ ασφαλειας εχει συναφεια με το επαγγελμα καθως γινονται τα ιδια μαθηματα με την αστυφυλακων απο καθηγητες Αστυνομικους. Και παιρεις πιστοποιηαη κατηγοριας 5! Ο παιδαγωγος και ο πληροφορικαριος τι δουλεια εχουν με την αστυνομια και τα οπλα!

ΔΕ ΘΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΕΙ ΠΤΥΧΙΑ ΜΗ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΟΙ ΓΡΑΦΙΑΔΕΣ!

Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

Βμκδ έγραψε:
Gpap95 έγραψε:Το περίμενα ότι κάποιος θα πεταχτεί και θα πει ότι το λέει για συνοριακούς. Πιστεύετε δηλαδή ότι θα βάλει πτυχία σε συνοριοφυλακες και όχι σε ειδικούς φρουρούς που θα είναι ανακριτικοι; Ο ντουμας σήμερα για εφ μίλησε και είπε πτυχία. Συμπτωματικά το είπε ; Αν βάλει, θα βάλει για όλους όπως λέγανε μερικοί για το όριο ηλικίας ότι αν αυξηθεί σε σφ θα αυξηθεί και σε εφ. Εγώ πιστεύω ότι πλέον θέλουν να κάνουν μια νέα μοριοδότηση. Να βάλουν δηλαδή κάποια νέα κριτήρια γιατί εδώ και 50 χρόνια είναι τα ίδια. Βλέπουμε τι θα λέει το ΦΕΚ

Παίχτη μην ξεχνάς πριν 2 βδομαδες ρωτούσες στο νήμα διάφορες συνοριακούς με εφ και αν οι συνοριακοί είναι αστυνομικοί και τώρα σε βλέπω ότι το παίζεις ξερολας. Κουλαρε λίγο παίχτη άλλο είναι οι συνοριακοί άλλοι είναι ειδικοί φρουροί. Και για σφ έλεγαν να ανεβάσουν το όριο στην ηλικία λες να ανεβάσουν και στους εφ ; Κουλαρε λίγο και μην το παίζεις ξερολας γιατί ξέρω το έγραφες πριν λίγες βδομαδες. Φιλικά

Ναι το έγραψα αυτό που λες αλλά δε θυμάμαι πότε ακριβώς. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι δεν ενημερώνομαι καθημερινά και ότι δε ψάχνω πληροφορίες. Δεν έχει καμία απολύτως λογική να βάλει πτυχία για σφ που θα κάθονται πάνω στον Έβρο και να μη βάλει για εφ που θα είναι ανακριτικοι με περισσότερες αρμοδιότητες και σε χώρους πανεπιστημίου. Δε θέλω να το συνεχίσω, αναμονή και βλέπουμε
Βμκδ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 359

Δημοσίευση από Βμκδ »

Gpap95 έγραψε:
Xanthos έγραψε:Αμην κ ποτε να αλλαξει αυτη η μοριοδοτηση. Αρκετα τραβηξε το αστειο με ολα. Με. Πτυχια με διπλωματα με 3τεκνιες με με με με... Ας εχει ο καθε ενας την κατηγορια του να τελειωνει το θεμα. Ας περνει με ποσοστά να είναι ολοι ευχαριστημένοι κ να μην τους βάζει ολους στο ιδιο τσουβάλι
Συμφωνώ μαζί σου. Ειδικά το 19 με το τσίρκο που έγινε με τους τριτεκνους. Αν είναι δυνατόν δηλαδή ! Αυτά τα 200 και 300 μόρια πόσο κόσμο έσωσαν και πόσο κόσμο άφησαν από έξω δυστυχώς ! Έμαθα ότι λόγω του ότι υπήρχαν πολλοί τριτεκνοι και πολύτεκνοι, άλλαξαν το όριο ενώ ήταν κανονικά έως 25. Ο άλλος είχε αδέρφια 130 χρονών και έπιανε τριτεκνια. Τέλος πάντων μη λεμε τα ίδια αλλά σίγουρα δε θα είναι όπως το 19.

Μην σπάζεσαι νέος ... Για όλους έχει ο θεός. Πάνε βγάλε μόρια να μην σε νοιάζουν ούτε οι πολύτεκνοι ούτε οι δεα εδ. Μου θυμίζεις μια παροιμία να ψοφήσει η κατσίκα του γειτονα... Τεσπα πολύ ασχολήθηκα

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Για εμενα προσωπικα πλην τους τριτ πολυτέκνους είναι πολύ αδικα τα διπλώματα. Αν κ με συμφερε αλλα κ παλι εκραζα. Εγω διαβασα ενα βιβλιαρακι 20 σελιδες για γ με 600 ευρω... Ο αλλος εχει ε η δ εχει διαβάσει 5 βιβλία έχει δωσει 2000 ευρω μην πω κ παραπάνω κ περνούμε τα ιδια μορια. Καλα για την μηχανη δεν το συζητω γιατι ειναι αλλου παπα ευαγγέλιο αυτο κ σηκωνει μεγαλη συζήτηση.
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 553

Δημοσίευση από nikos521 »

Εγω Προσωπικά δεν πιστεύω πως θα έχει πτυχία, δεν υπάρχει και λόγος όντως τι σχέση έχει πχ ένας πληροφορικαριος με την αστυνομία?
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

Frouros97 έγραψε:Το ιεκ ασφαλειας εχει συναφεια με το επαγγελμα καθως γινονται τα ιδια μαθηματα με την αστυφυλακων απο καθηγητες Αστυνομικους. Και παιρεις πιστοποιηαη κατηγοριας 5!Ο παιδαγωγος και ο πληροφορικαριος τι δουλεια εχουν με την αστυνομια και τα οπλα!

ΔΕ ΘΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΕΙ ΠΤΥΧΙΑ ΜΗ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΟΙ ΓΡΑΦΙΑΔΕΣ!

Ξαναλέω δε μας συμφέρει να βάλει πτυχία αλλά πρέπει να είμαστε ρεαλιστικοι. Είχε δηλαδή λογική το ότι μπήκαν πάνω από 900 τριτεκνοι πολύτεκνοι ; Έχει λογική ότι το 125 πιάνει ίδια μόρια με τη 1000αρα μηχανή ; Τα έβλεπες λογικά εσύ όλα αυτά ; Ότι γουστάρει να στο πω λαϊκά μπορεί να βάλει για κριτήρια και δε του καιγεται καρφί ! Εξήγησε μου το πιο απλό και εγώ θα σου πω έχεις δίκιο αν μου δώσεις μια λογική απάντηση. Γιατί να πει ότι ΠΡΈΠΕΙ να μπούνε πτυχία και γιατί να το πει και ο ντουμας ; Για να περνάει η ώρα ; Δε νομίζω ! Απάντησε μου αλήθεια και αν δω ότι έχει λογική, εγώ θα το βουλωσω!
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Μια ερωτηση γιατι προχθές κατι σας ελεγα κ θα τ θυμηθείτε... Σας πειραζει ο αλλος που θα μπει με πτυχίο πληροφορικής η ονυχοπλαστικης; Η σας πειραζει που αν το κανει αυτο οι 80% ειστε εκτος; Περιμένετε το φεκ δειτε σεβαστείτε το κ εσεις οι ιδιοι ειστε υπεύθυνοι τον πράξεων τις ζωης σας ακόμη κ για τα μορια σας κ κανεις αλλος! Φιλικα
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
Frouros97
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 146

Δημοσίευση από Frouros97 »

Δε θα δωσει γιατι θα γεμισει με "ασχετους" πτυχιουχους η αστυνομια και κυριως με γυναικες. Ο Χρυσοχοιδης σχεδιαζει αυτοι οι 1000 αργορερα να στελεχωσουν μαχιμες υπηρεσιες διας, δελτα, τμηματα!

Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

Frouros97 έγραψε:Δε θα δωσει γιατι θα γεμισει με "ασχετους" πτυχιουχους η αστυνομια και κυριως με γυναικες.Ο Χρυσοχοιδης σχεδιαζει αυτοι οι 1000 αργορερα να στελεχωσουν μαχιμες υπηρεσιες διας, δελτα, τμηματα!

Δε μου απαντάς όμως. Γιατί να το πει και ο υπουργός και ο ντουμας ; Αυτό θέλω να μου απαντήσεις.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες