Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Γινε πιο συγκεκριμενος. Δηλαδη τι θα γινει με την ηλικια και το ιεκ;
GuardianOfficial
Το ιεκ θα μοριοδοτειται διαφορετικα πως δεν ξερω... Και επισης το 19 μπηκαν πολλοι χωρις πιστοποίηση μονο με το βεκ τωρα ισως θελει και πιστοποίηση.21 σίγουρα η εισαγωγη ιδιωτών 21 ετων δλδ... Αυτα εμαθα.
-
Pezonautis194
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

- Posts in topic: 166
Δεν είπαν τίποτα για πτυχία;Nonamedg4 έγραψε:Το ιεκ θα μοριοδοτειται διαφορετικα πως δεν ξερω... Και επισης το 19 μπηκαν πολλοι χωρις πιστοποίηση μονο με το βεκ τωρα ισως θελει και πιστοποίηση.21 σίγουρα η εισαγωγη ιδιωτών 21 ετων δλδ... Αυτα εμαθα.
Ψάχνω αυτό που είπε ο Ντούμας και δεν το βρίσκω πουθενά
19 και 20ριδες δηλαδή θα είναι εκτός προκήρυξης αν κατάλαβα καλά;
-
BorderPolice
- Υπολοχαγός

- Posts in topic: 43
Ναι και διπλωμα για τρακτερ θελετε
https://youtu.be/QRHGR996Y3k πηγαίνετε το βίντεο στα 2:00 λεπτά και ακούστε πολύ προσεκτικά τι λέει! Το βίντεο είναι 1 μήνα πριν. Λέει ο υπουργός, έχω κάποια πράγματα στο μυαλό μου οπως στο ότι ΠΡΕΠΕΙ να υπάρχουν τα πτυχία για σωστή αξιολόγηση. Εγώ δε το βρίσκω καθόλου τυχαίο που το είπε και σήμερα ο ντουμας και το έχω και σε ένα ακόμα βιντεάκι από τον υπουργό. Το ΦΕΚ θα ξεκαθαρίσει τι θα γίνει, και σίγουρα μα σίγουρα και σε καμία περίπτωση δε θα είναι ίδια με του 19 τα κριτήρια. Κοινός, τον ήπιαμε αλλά λίγο υπομονή και θα το δούμε.
Έβαλα αυτό το βίντεο για τους άπιστους και αυτούς που λένε ότι είναι αερολογίες. Ο ίδιος ο υπουργός θέλει να τα βάλει, όχι σκέφτεται αλλά ΠΡΕΠΕΙ να μπουν τα πτυχία και επιβεβαίωσε και ντουμας σήμερα. Ο Θεός βοηθός λοιπόν
Εδω μιλαει για τους συνοριοφυλακες ομως...
- Frouros97
- Αντισυνταγματάρχης

- Posts in topic: 146
Σιγα ρε παιδια και να μοριοδοτησει πτυχια ποσα νομιζετε θα τους δωσει; Κανα 100αρι!
Γιατι να βαλει πτυχια και να πειραξει τα όρια; Εγω το λεω που ειμαι του 91 και εχω πτυχίο αει και ιεκ. Δε ξερω ειλικρινα. Απλα μεταφέρω τι πληροφορίες εχω αλλα πλέον ειμαι μπερδεμένος μια προκήρυξη κουλουβαχατα
Το περίμενα ότι κάποιος θα πεταχτεί και θα πει ότι το λέει για συνοριακούς. Πιστεύετε δηλαδή ότι θα βάλει πτυχία σε συνοριοφυλακες και όχι σε ειδικούς φρουρούς που θα είναι ανακριτικοι; Ο ντουμας σήμερα για εφ μίλησε και είπε πτυχία. Συμπτωματικά το είπε ; Αν βάλει, θα βάλει για όλους όπως λέγανε μερικοί για το όριο ηλικίας ότι αν αυξηθεί σε σφ θα αυξηθεί και σε εφ. Εγώ πιστεύω ότι πλέον θέλουν να κάνουν μια νέα μοριοδότηση. Να βάλουν δηλαδή κάποια νέα κριτήρια γιατί εδώ και 50 χρόνια είναι τα ίδια. Βλέπουμε τι θα λέει το ΦΕΚ
-
Alexiptwtistis18

- Posts in topic: 92
Guardian, καταρχήν δεν υπάρχει ΤΕΙ ψυκτικού. Τελοσπαντων πιστεύω ότι χρειάζονται και οι γνώσεις αλλά και Ειδικές δυνάμεις. Καλύτερα το ΑΕΙ παρά ΙΕΚ κλπ κλπ. Που μπορεί να πάει οποίος θέλει
Αμην κ ποτε να αλλαξει αυτη η μοριοδοτηση. Αρκετα τραβηξε το αστειο με ολα. Με. Πτυχια με διπλωματα με 3τεκνιες με με με με... Ας εχει ο καθε ενας την κατηγορια του να τελειωνει το θεμα. Ας περνει με ποσοστά να είναι ολοι ευχαριστημένοι κ να μην τους βάζει ολους στο ιδιο τσουβάλι
Ο. Π. Κ. Ε
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος

- Posts in topic: 475
Gpap οποτε παμε για καινουργια μοριοδοτηση με πτυχια. Οποτε ας αλαξουν και το ονομα του θεσμου σε ειδικους πτυχιους.
-
Alexiptwtistis18

- Posts in topic: 92
Φρουρέ, όχι 100 εγώ λέω φίλε 50 για το ΑΕΙ. Για το ΙΕΚ που πάνε όλοι 10000
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες