Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Nonamedg4
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από Nonamedg4 »

Αυτο το παιδι απαντούσε πολυ συχνά και δεν ακουστηκε γιατι καποιες φορες τα λεει και ωραια
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Greek_Army »

dimitris13 έγραψε:

Αρχικα φυσικα και δεν ειμαι ενστολος. Ειπα την ιδιοτητα μου και ξερω πως λειτουργουν ως επι το πλειστον τα παιδια οταν βγαινουν απο την σχολη αστυφυλακων επειδη εχω πολλα παρε δωσε με αποφοιτους. Οτι δηλαδη μπαινουν συνηθως ομαλα σε οποιαδηποτε ομαδα και παντα υπαρχει καποιος πιο εμπειρος μαζι τους. Εχει τυχει φυσικα να μου λεει παιδι οτι την 1η μερα εκαναν εφοδο σε σπιτι σε τσιγγανους και παιξανε μπουνιες. Μιλαω ομως για το τι γινετε στους περισσοτερους !

1) Συμφωνω εν μερη. Απλα το θεμα πανεπιστημιο εχει την ιδιαιτεροτητα που για μενα χρειαζεται λιγο παραπανω σε ηλικια. Το μερος δηλαδη ειναι το προβλημα και τα ατομα που απαρτιζουν αυτο το μερος. Οσο μεγαλωνει καποιος μαθαινει και σεβετε περισσοτερο ας πουμε τους αστυνομικους. Στα 18-22 χρονων που ειναι στο πανεπιστημιο αυτο που λεμε δεν υπαρχει.

2) Καθολου αστοχο το να εχεις εμπειρια 4 το ελαχιστο χρονια οσο αναφορα το πως κινείτε το πανεπιστημιο και να εχουν δει απειρα σκηνικα τα ματια σου ! Πραγματικα δεν καταλαβαινω πως το θεωρεις ασχετο !

3) """""μάθε λοιπόν πως όταν ιδρύθηκε η ομάδα ΔΙ. ΑΣ το 2010 το 80% ήτανε από Φρουρούς του 2009 και του 2010 και η εκπαίδευση που πέρασαν ήτανε από παλιούς αλλά ως εκεί, υπήρχαν ομάδες που έβγαιναν μόνες τους χωρίς παλιούς και έδωσαν τα πάντα και ορισμένοι και την ζωή τους για την προστασία του κάθε πολίτη. """""

Καταλαβαινεις τι λες εδω ; Οτι ατομα που ηταν με 1-1,5 χρονια υπηρεσια και ειχαν ηδη μια εμπειρια απλα συνεστησαν μια αλλη ομαδα. Μπορει να συνεβει σε ομαδες που ξερεις δεν σημαινει οτι εγινε σε ολους πιστευω. Ακομα και να γινοταν δεν ηταν απο επιλογη !
Την ΟΠΠΙ ΟΜΩΣ θα την στελεχωσουν ως επι το πλειστον ατομα απο την προκυρηξη που θα βγει οποτε καταλαβαινεις οτι ειναι διαφορετικο οι 9/10 σε μια βαρδια να ειναι νεοι ετσι;

1) Δεν έχει να κάνει με ηλικία στο ξαναλέω, βλέπω και στα συλλαλητήρια τι σεβασμό δείχνουν οι τύποι που πετάνε μολότοφ, προσαγωγές φοιτητών άνω των 23-24 ετών και από σοβαρά πανεπιστήμια γεωπονικό κτλπ.

2) Άλλο να βλέπεις φασαρίες/καταλήψεις σαν πολίτης/φοιτητής/θεατής και άλλο σαν ένστολος που θα έχεις εκπαιδευτεί για πρόληψη και καταστολή.

3. Όχι του 2010 δεν είχανε καμία εμπειρία, ακόμα σε χειρότερη φάση ήτανε του 2011 οι ΕΦ βγήκανε από τη σχολή 2 μήνες πρακτική σε τμήμα και απευθείας μετά εκπαίδευση για ομάδες ΔΙ. ΑΣ ούτε περιπολικό ούτε τίποτα.

Την ΟΠΠΙ θα την στελεχώσουν άτομα από την προκήρυξη αλλά σε κάθε βάρδια θα υπάρχουν ανώτεροι που θα τους επιβλέπουν.

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το αν θα πάρουν μόρια τα πτυχία ΑΕΙ/ΤΕΙ αλλά μην υπερβάλλουμε κιόλας.

Άβαταρ μέλους
35MK.A
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 108

Δημοσίευση από 35MK.A »

Ανέφεραν κάτι άλλο στην βουλή ξέρετε;
ydneas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 55

Δημοσίευση από ydneas »

Και σε ποια σχολή είχες περάσει;
ydneas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από ydneas »

Guardian7 έγραψε:Πανε να κανουν αυτο που εγινε παλια με τη Δημοτικη Αστυνομια που μπηκαν ολοι οι πτυχιουχοι Τεφατζηδες και αλλοι διαφοροι!Η απορια μου που ακομα ειναι αναπαντητη ειναι γιατι δε μπηκαν τοτε Αστυφυλακων ενω επιαναν τα μορια;

Εγω το 2013 εγραψα 15.200 μορια πανελληνιες και δε μπηκα αστυφυλακων παντως! Και ετσι εμεινα "αμορφωτος"!

σε ποια σχολή είχες πέρασει;
Άβαταρ μέλους
Jorge21
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από Jorge21 »

Αδέρφια ψυχραιμία... Κρατήθηκατε όλοι από μια δήλωση και κάνετε σενάρια, και πόσο θα μοριοδοτηθουν τα πτυχία και τι πτυχια θα μοριοδοτηθουν. Χαλαρώστε λιγο σημερα οποιος ειδε βουλη ακούσαμε χιλια δυο πράγματα και χίλιες δυο προσβολές από βουλευτές άλλων κομμάτων. Τι σημαίνει ότι θα γίνει επειδή το είπε σαν ιδέα; ... Ταπεινή μου γνωμη είναι καλμαρετε τωρα εφόσον έχει κατατεθεί στη Βουλη κάθε μερα θα μαθαίνουμε και από κάτι.
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 139

Δημοσίευση από Xanthos »

Γιατι δεν περιμένετε το φεκ ρε λεβεντες μου κ σκατε; Τοσο δυσκολο ειναι να κατανοήσει καποιος οτι φεκ δεν βγεικε κ κάνεις κ κανενα σαιτ δεν ξερει τι του γίνεται ουτε απο μοριοδότηση ουτε απο τιποτα; Βγηκε ενα σαιτ εγραψε μια λαλακια οπως του 2019 τα έκαναν αντιγραφή η αλλη με ενα άρθρο παραπανω κ εσεις κανατε λες κ βγήκε κανενα φεκ. Πέρα απο το ΦΕΚ το σιγουρακι τιποτα αλλο μην πιστεύεται γιατι αν βρεθείτε προ εκπλήξεων κανένας απο εδω μέσα δεν θα σας βοηθήσει. Ουτε πτυχιο αει θα σας δωσει κανεις αν ζητανε πχ. Υπομονή καντε καμια προπονησουλα κ ολα στην ωρα τους. Η χρόνια σας είναι μαγκες δεν σας την τρωει κανεις. Υπομονη!
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
BilD
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 630

Δημοσίευση από BilD »

Xanthos έγραψε:Γιατι δεν περιμένετε το φεκ ρε λεβεντες μου κ σκατε; Τοσο δυσκολο ειναι να κατανοήσει καποιος οτι φεκ δεν βγεικε κ κάνεις κ κανενα σαιτ δεν ξερει τι του γίνεται ουτε απο μοριοδότηση ουτε απο τιποτα; Βγηκε ενα σαιτ εγραψε μια λαλακια οπως του 2019 τα έκαναν αντιγραφή η αλλη με ενα άρθρο παραπανω κ εσεις κανατε λες κ βγήκε κανενα φεκ. Πέρα απο το ΦΕΚ το σιγουρακι τιποτα αλλο μην πιστεύεται γιατι αν βρεθείτε προ εκπλήξεων κανένας απο εδω μέσα δεν θα σας βοηθήσει. Ουτε πτυχιο αει θα σας δωσει κανεις αν ζητανε πχ. Υπομονή καντε καμια προπονησουλα κ ολα στην ωρα τους. Η χρόνια σας είναι μαγκες δεν σας την τρωει κανεις. Υπομονη!

Σωστός ο φιλοςςςς

Άβαταρ μέλους
BilD
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 630

Δημοσίευση από BilD »

Jorge21 έγραψε:Αδέρφια ψυχραιμία... Κρατήθηκατε όλοι από μια δήλωση και κάνετε σενάρια, και πόσο θα μοριοδοτηθουν τα πτυχία και τι πτυχια θα μοριοδοτηθουν. Χαλαρώστε λιγο σημερα οποιος ειδε βουλη ακούσαμε χιλια δυο πράγματα και χίλιες δυο προσβολές από βουλευτές άλλων κομμάτων. Τι σημαίνει ότι θα γίνει επειδή το είπε σαν ιδέα; ... Ταπεινή μου γνωμη είναι καλμαρετε τωρα εφόσον έχει κατατεθεί στη Βουλη κάθε μερα θα μαθαίνουμε και από κάτι.

Σωστός

Guardian7
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από Guardian7 »

Ydneas περνουσα σε πολλα ΑΕΙ με τα μορια μου, γραφτηκα σε ενα αλλα δε πηγα δε με ενδιεφερε τιποτα εκτος της Αστυνομιας.

GuardianOfficial
ydneas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από ydneas »

Guardian7 έγραψε:Ydneas περνουσα σε πολλα ΑΕΙ με τα μορια μου, γραφτηκα σε ενα αλλα δε πηγα δε με ενδιεφερε τιποτα εκτος της Αστυνομιας.

και πως και δε πηγές αστυνομία... Στείλε μήνυμα αν θες
Guardian7
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από Guardian7 »

Ειχε 16+ η αστυφυλακων!
GuardianOfficial
Στέλιος44
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 76

Δημοσίευση από Στέλιος44 »

Πες τα ρε Xantho, από τους πρώτους ήμουν μου είπα μη τρελενομαστε και με το να διαβάζω τα μυνήματα με έχει πιάσει ψυχοπλακομα...
Nonamedg4
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από Nonamedg4 »

Πριν απο μια βδομάδα και μερικες μερες μου επιβεβαίωσαν ατομα που έχουν καποια θεση σε τομεις που αφορουν τη συγκεκριμένη προκήρυξη οτι θα ειναι σχεδον ιδια με του 19 με μια απλη τροποποίηση στο αρθο 9 για τα καθήκοντα και η ηλικια 28... Κλπ κλπ κλπ... Και το οριο αλλαζει και δεν εννοώ το 28 μονο αλλα και το 18 θα γινει 21...

Και το ιεκ θα αλλαξει στη μοριοδοτηση style 6κ σωφρονιστικων...

Πτυχία αει τει καμια σχεση...

Αυτα εμαθα αυτα μαλλον κατάλαβα...

Pezonautis194
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 166

Δημοσίευση από Pezonautis194 »

Πριν απο μια βδομάδα και μερικες μερες μου επιβεβαίωσαν ατομα που έχουν καποια θεση σε τομεις που αφορουν τη συγκεκριμένη προκήρυξη οτι θα ειναι σχεδον ιδια με του 19 με μια απλη τροποποίηση στο αρθο 9 για τα καθήκοντα και η ηλικια 28... Κλπ κλπ κλπ... Και το οριο αλλαζει και δεν εννοώ το 28 μονο αλλα και το 18 θα γινει 21...

Και το ιεκ θα αλλαξει στη μοριοδοτηση style 6κ σωφρονιστικων...

Πτυχία αει τει καμια σχεση...

Αυτα εμαθα αυτα μαλλον κατάλαβα...

[/QUOTEΟπότε λες ότι δεν θα μπουν πτυχία στην μόριοδοτηση;

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες