Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
-
Contractor
- Επιλοχίας

- Posts in topic: 3
Δεν ακυρώθηκε τίποτα. Το έργο του '19 παίζει σε επανάληψη. Θα βγουν τα σωματεία να πουν τη γνώμη τους γιατί αυτή τη δπυλεια κάνουν και στο τέλος θα γίνει αυτό που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση. Να ετοιμάζεστε για τα αθλήματα σιγά σιγά.
- Frouros97
- Αντισυνταγματάρχης

- Posts in topic: 146
Κραζουν την ποασυ που αντιδραει, τιποτα δεν ακυρωνεται. Βαδιζουμε σταθερα και γοργα για την στελεχωση των Αει απο 1000 κομαντος ΕΦ!
Αφηστε τους χαρτογιακαδες των πανελληνιων να σκουζουν λες και ο αρχηγος της Αστυνομιας ειναι απο πανελληνιες. Ουτε καν με μοριοδοτηση δε μπηκε με ενα τενεκε λαδι κι 5 κιλα ελιες μπηκε πριν 35 χρονια!
Αφηστε τους χαρτογιακαδες των πανελληνιων να σκουζουν λες και ο αρχηγος της Αστυνομιας ειναι απο πανελληνιες. Ουτε καν με μοριοδοτηση δε μπηκε με ενα τενεκε λαδι κι 5 κιλα ελιες μπηκε πριν 35 χρονια!
Σωστά τα είπαν το σεφεαα καιρός ήταν!2-3 άτομα θα χαλάσουν μια προκήρυξη που ακούστηκε αυτό!
Καλημέρα φίλε BILD το έχω ξανά γράψει και τα Επα. Λ εφόσον δίνουν απολυτήριο λυκείου πλέον πάμε στην Α κατηγορία, στην Β κατηγορία πάει κάποιος που έχει πτυχίο μόνο από Επαλ Επα. Σ οαεδ κτλ.
Βαλτε λιγο κανάλι βουλης λενε τίποτα για οριο 30; Κ αφηστε τον χαζο σ εμενα αν ανεβεί κ θα σ πω εγω τι σόι αστυφύλακας είσαι εσυ αγορίνα και να χαρω τετοια μόρφωση προς τους συνανθρώπους κ ισως μελλοντικούς συναδέλφους. Κατι τετοια να ειχα εγω μεσα εκει να εκανες κακακια πριν την ωρα σου.
Ο. Π. Κ. Ε
-
Efedros2015
- Ανθυπασπιστής

- Posts in topic: 194
Θέλω κότερα ελικόπτερα, έχω γούστα ακριβά έχω γούστα ακριβά ... Για παμεεεεεεεεεεε νέα σειρά εφ, μην απαντάτε στους τρολερς θα μπει ο αντμιν και θα σβήνει τα ΜνΜ τους !
Xanthos έγραψε:+1
Τι εννοεις;
Σωστός ο εφεδροςςςς
-
Efedros2015
- Ανθυπασπιστής

Σε εμένα πάει bild, χαλαρώστε ας χαρούμε τις ανακοινώσεις είναι ότι πιο επίσημο το σημερινό, συζητήθηκε το θέμα εντός της Βουλής, αναμένουμε τα επόμενα βήματα... Μην σχολιάζετε ότι γράφει ο κάθε καλοπροαίρετος ... Να έχετε μια όμορφη μέρα !
Ειπαν τίποτα για όρια ηλικίας;
Δεν ακουσα κατι για οριο ηλικιας.
-
Efedros2015
- Ανθυπασπιστής

Ίδια κριτήρια με του 19, η διαφορά της προκήρυξης είναι ότι θ βγει μαζί με τους σωφρονιστικούς σε ένα ΦΕΚ σε μια προκήρυξη, το πώς θα επιλεχθούν αυτοί ένας θεός ξέρει
Των Σωφρονιστικων θα ειναι μεσω ΑΣΕΠ οπως η 6Κ 2018.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikos521 την Τρί Φεβ 02, 2021 12:59 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες