Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Manthos_997
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από Manthos_997 »

Gpap95 έγραψε:
Manthos_997 έγραψε:
Xanthos έγραψε:Σε αυτο που λες συγνωμη κιολας που περνω μερος σ αυτο. Αν μ επιτρεπεις φυσικά. Αλλα ειναι αδικο. Σκεφτηκες ποτε οτι αν ισχυει αυτο που λες για το παιδι οτι ισως ησουν εσύ στη θεση του. Βλεπεις γνωρίζεις πως είναι τα πραγματα με κόβιντ κτλπ. Οποτε κ εσυ ισως περίμενες ενα διπλωμα πχ...

Δεν λεμε το αντιθετο απλα μην υποστηριζει οτι θα αργησει παρα πολυ.(που μεχρι στιγμης ολα δειχνουν οτι το φεκ θα βγει εντος 15ημερων). Ο Gpap95 πριν 1 μηνα δεβ ηξερε που του πανε τα 4 ρωταγε τα πιο βασικα. Και τρ μας πουλαει παπα και λεει και τι διαδικασιες χρειαζεται για να βγει το φεκ. Προφανως θελει να πιστευει οτι θα αργησει τερμα και εγω ετσι θα ημουν αν περιμενα κατι αλλα δεν θα εμπαινα σε ενα φορουμ και θα τα εκανα μπαλονια στους αλλους επειδη εγω θεμω να αργησει αυτη ειναι η διαφορα. Σε καθε σελιδα βλεπω 5 φορες το ονομα τιυ τουλαχιστον + δες ποσους ποντους εχει😂μεσα σε τοσο λιγο χρονικο διαστημα που ειναι μεσα. Σε λιγο θα περασει τπν ΔΥΚ

Μια απλή υπενθύμιση ότι έχω περισσότερα μόρια από εσένα. Μάλλον εσύ θα έπρεπε να εύχεσαι να αργήσει και όχι εγώ.

Ρε φιλε εγω δεν καθομαι να σπαω μπαλες εισαι απο 3/1 μελος και εχεις 600+ ποντους ειμαι αππ σεπτεμβρη και εχω 100+ ... Αυτο τα λεει ολα επισης εγω δεν αγχωνομαι φιλε γτ ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι η βαση κατω απο το 19 οποτε θα ειμαι μεσα. Και μια απλη υπενθυμιση εσυ μου εστειλες προσωπικο να με ρωτησεις και φανταζομαι σε ποσους ακομα θα χεις στειλει για να δεις που εισαι.

Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 922

Δημοσίευση από Gpap95 »

Δε μιλήσαμε μόνο για τα μόρια. Το άγχος υπάρχει στους περισσότερους νομίζω. Πάντως εγώ δεν έβαλα κάποιον στο στόχο πέρα από μερικούς που τρολαρανε. Έχετε 3 4 άτομα ασχολείστε μαζί μου από τη στιγμή που δεν σας αναφέρω σε ότι λέω. Τέλος πάντων, κόμπλεξ του καθενός. Δε θα ασχοληθώ περισσότερο
GreekRanger
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 112

Δημοσίευση από GreekRanger »

Η προκηρυξη παιδια θα βγει μεχρι μεσα Μαρτιου βαρια βαρια! Το καταλαβαινω οτι κατι μπορει να περιμενεις απο πτυχιο αλλα δεν ειναι στο χερι σου.

Και γω το 2019 δε μπηκα γιατι αργησε να βγει το διπλωμα φορτηγου, θα ειχα μπει ως επιλαχων!

Manthos_997
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από Manthos_997 »

Gpap95 έγραψε:Δε μιλήσαμε μόνο για τα μόρια. Το άγχος υπάρχει στους περισσότερους νομίζω. Πάντως εγώ δεν έβαλα κάποιον στο στόχο πέρα από μερικούς που τρολαρανε. Έχετε 3 4 άτομα ασχολείστε μαζί μου από τη στιγμή που δεν σας αναφέρω σε ότι λέω. Τέλος πάντων, κόμπλεξ του καθενός. Δε θα ασχοληθώ περισσότερο

Ρε φιλε δεν εχεις κτλβει κατι. Δεν σου λεω να μην ξαναγραψεις απλα μην απαντας σε οτιδηποτε βλεπεις και οποιονδηποτε λες και τα ξερεις ολα ασε να γραψει και κανα αλλος. Σε καθε σελιδα βλεπω 5 φορες το ονομα σου λες και ειναι μεσσετζερ εδω αν ειναι δυνατον ... Τεσπα κανε οτι θες και οσον αφορα την προκυρηξη δεν θα αλλαξει κατι ειτε βγει τρ ειτε το καλοκαιρι γτ πολυ απλα ολα κλειστα θα ειναι. Οποτε προτιμω να βγει τρ και οτι ειναι να γινει ας γινει (και στην τελικη να περιμενω επομενη γτ εχω χρονια μπροστα μου).

GreekRanger
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Καλα αμα παρει φετος 1000-1200 ατομα μη περιμενετε συντομα αλλη προκηρυξη ΕΦ. Θα περασει μια 5ετια σιγουρα!
Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 553

Δημοσίευση από nikos521 »

Μακαρι να ειναι πανω απο 1000, πιστευω πως μπορει και να ειναι για να καλυψει και τα κενα απο οσους παραιτηθηκανε απο τους προηγουμενους και να στειλει και σε αλλες υπηρεσιες.
Άβαταρ μέλους
Charlie Harper 13
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 475

Δημοσίευση από Charlie Harper 13 »

Οι 1030 οργανικες θεσεις αφηασαν ενα παραθυρακι για αυξηση. Βεβαια συνεχιζουν οι υπουργοι να αναφερουν για προκηρηξη 1000 ειδικων φρουρων. Μακαρι να αυξηθουν.
ΕΦ21
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 126

Δημοσίευση από ΕΦ21 »

Λοιπόν κάθεστε και τσακώνεστε για το ποτέ και τι θα έχει δουλευόμαστε τώρα; Δεν κάνετε το Σταύρο σας που θα βγει ; Και αν βγει δηλαδή Μαΐο που εμένα αυτά που μου λένε σήμερα από άτομο που είναι μέσα σε φύλαξη υπουργού θα πάρει ΦΕΚ νωρίς όπως στο στρατό αλλά θα αργήσει η προκ αυτό που μου είπε μετά το Πάσχα! Τι θα λέτε τότε; Όποτε σταμάτηστε τους διαπληκτισμούς όχι Μάρτιο όχι Φεβρουάριο όχι σήμερα! Λες και είστε παιδάκια
GreekRanger
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δε πειραζει ας βγει φεκ να μας λυθει η απορια με τη μοριοδοτηση και ας βγει οποτε θελει!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Greek_Army »

Καλό μήνα, μην δίνεται σημασία στα τρολλ όπως τον Redbull και αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε μηνύματα που δεν έχουν ουσία και χαλάνε το νήμα.

Συνεχίστε και μην σας επηρεάζουν την ψυχολογία τυπάκια που δεν έχουν με τι να ασχοληθούν στην ζωή τους.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Δευ Φεβ 01, 2021 1:09 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Skritzi
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Skritzi »

Αυτο το forum περα απο να μαθαινεις πληροφοριες (ακυρες ή οχι) ειναι και ψυχαγωγικο.ΕικόναΕικόναΕικόνα
ΕΦ21
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 126

Δημοσίευση από ΕΦ21 »

GreekRanger έγραψε:Δε πειραζει ας βγει φεκ να μας λυθει η απορια με τη μοριοδοτηση και ας βγει οποτε θελει!

Τι σε νοιάζει η μοριοδότηση ακριβώς ίδια με του 19 θα είναι εκτός εν αλλάξουν τα μόρια για ΔΕΑ μην λέμε τα ίδια συνέχεια !

Rad.
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 101

Δημοσίευση από Rad. »

Πλέον μιλάνε για μετάλλαξη του ιού, οι λοιμωξιολογοι έχουν ως ομάδα
υψηλής μεταδοτικοτητας τα πανεπιστήμια.

Χλομό το σενάριο για άνοιγμα των πανεπιστημιων,
ποσο μάλλον για τοποθέτηση ομάδων προστασίας σε αυτά.

Το μόνο που μπορώ να σκευτω ότι είναι μοχλός πίεσης προς την κυβέρνηση
για άμεσες προσλήψεις είναι οι εκλογές.

Άβαταρ μέλους
BilD
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 630

Δημοσίευση από BilD »

Όποιος ξέρει να απαντήσει! Αν βγει Μάιο π. Χ. Οι ΕΦ θα είναι καλοκαίρι στη σχολή! Το καλοκαίρι υπάρχει όμως διδακτικό προσωπικο;
Άβαταρ μέλους
BilD
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 630

Δημοσίευση από BilD »

Rad. έγραψε:Πλέον μιλάνε για μετάλλαξη του ιού, οι λοιμωξιολογοι έχουν ως ομάδα
υψηλής μεταδοτικοτητας τα πανεπιστήμια.

Χλομό το σενάριο για άνοιγμα των πανεπιστημιων,
ποσο μάλλον για τοποθέτηση ομάδων προστασίας σε αυτά.

Το μόνο που μπορώ να σκευτω ότι είναι μοχλός πίεσης προς την κυβέρνηση
για άμεσες προσλήψεις είναι οι εκλογές.

Έτσι και αλλιώς μετά τον Σεπτέμβρη θα είναι έτοιμη η ομάδα για τα πανεπιστήμια... Που κολλάς

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες