Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Βασιλης47
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Βασιλης47 »

Να μου ειπε ψεμματα αυτη που δουλευει τοσα χρονια μεσα δεν νομιζω. Οστωσο οπως ολοι κραταω παντα μικρο καλαθι. Μου ειπε παντως οτι ψηφιστηκε και οτι απο βδομαδα οντως, οπως προειπαν πανω περιμενουν να τη δημοσιευσουν.
Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 553

Δημοσίευση από nikos521 »

Γνωρίζεις για κριτήρια, Μοριοδότηση Όριο ηλικίας κλπ;
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 922

Δημοσίευση από Gpap95 »

Βασιλης47 έγραψε:Να μου ειπε ψεμματα αυτη που δουλευει τοσα χρονια μεσα δεν νομιζω. Οστωσο οπως ολοι κραταω παντα μικρο καλαθι. Μου ειπε παντως οτι ψηφιστηκε και οτι απο βδομαδα οντως, οπως προειπαν πανω περιμενουν να τη δημοσιευσουν.
Εγώ απλά σου λέω ότι όταν ένα νομοσχέδιο ψηφίζεται, χωρια ότι πολλές φορές δείχνουν τη ψηφορια στη τηλεόραση της Βουλής για να δει και ο τηλεθεατης ότι όλα είναι νόμιμα όσο αφορά τη ψηφορια, το ανακοινώνουν στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Αν δεν είναι εκεί, δεν ισχύει. Επίσης θα το έδειχναν στις ειδήσεις. Δε μένουν κρυφά αυτά!
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 202

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Τα νομοσχέδια που πανε στην βουλή ανεβαίνουν εδώ : https://www.hellenicparliament.gr/Nomothetiko-Ergo/Katatethenta-Nomosxedia

Ανακοινώνονται οι ημερομηνίες που γίνεται η συζήτηση για κάποιες μέρες και στο τέλος είναι η ψήφιση.

Ολα αυτά μπορείτε να τα δείτε live στο κανάλι της βουλής.

Ολα τα υπόλοιπα που λέτε για φεκ κλπ έμαθα απ τον μπατζανακη του κψμιτζη του προ. Πο που λέτε, είναι μπούρδες. Σας κοροϊδεύουν αλλά δε φταίνε αυτοί...

Vogdanos
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Vogdanos »

Καλησπέρα παιδιά στην προηγούμενη προκήρυξη του 19 είχα άτομο μέσα στην αστυνομία και μου είπε 1 μήνα πριν ότι ετοιμάζεται να βγει και όντως. Σήμερα ξανά βγήκαμε και λέει ακόμα δεν ακούγεται κάτι Εύχομαι να βγει σύντομα πάντως

Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 922

Δημοσίευση από Gpap95 »

Συμφωνώ με διασώστη. Όλα αυτά τα θέματα ανακοινώνονται. Επίσης πρέπει να πάνε και στο εθνικό τυπογραφείο και άλλες τόσες διαδικασίες. Επίσης ρίξτε μια ματιά στο σύνδεσμο που βάζω και δείτε πόσες αντιρρήσεις και πόσους νόμους έχουν επικαλεστεί για να μη δημιουργηθεί η οππι. Δε γίνεται με τόσες αντίθετες γνώμες να ψηφιστεί και πόσο μάλλον στα κρυφά. https://www.google.com/amp/s/www.alfavita.gr/ekpaideysi/342569_ekpaideytikoi-pliroforikis-nomoshedio-astynomeysis-kai-allagon-sta-aei%3famp
Άβαταρ μέλους
Βασιλης47
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Καλως τοτε δεν εχεις παρα να περιμενεις! Οχι δεν εχω πληροφορια καθολου περι μοριοδοτησεων διερευσε απλα αυτη η πληροφορια οτι ψηφιστηκε το νομοσχεδιο περι της φυλαξης πανεπηστιμιων! Αυτο
Άβαταρ μέλους
Charlie Harper 13
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 475

Δημοσίευση από Charlie Harper 13 »

Ετσι ξαφνικα σημερα εμφανιστηκαν πολλοι που εχουν καποια ενημερωση απο καπιον γνωστο.
Άβαταρ μέλους
Βασιλης47
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Φιλε διασωστη το οτι ειναι μπουρδες ειναι εικασιες δικες σου και δεν ειναι ουτε απο μπατζανακη ουτε απο φιλο καψιμιτζη! Καλα ως εδω; Το ατομο ΤΥΧΑΙΝΕΙ να ειναι οικογενεια και σημερα το απογευμα δεν ειχε σαφως αλλη ορεξη περα απο το να με ενημερωσει για κατι τετοιο και να μου λεει αερολογιες και μπουρδες οπως λες, γνωριζοντας ποσο σημαντικη ειναι η προκυρηξη για μενα) Δεν ξερω τι διαβαζεις καθε μερα εδω μεσα σε ολα τα νηματα, εγω προσωπικα νομιζεις δεν ειχα αλλη ορεξη παρα να παιζω με τον πονο καποιων παιδιων που φανταζομαι ειναι εξισου σημαντικη αυτη η προκυρηξη οσο κ εμενα! Γιαυτο λοιπον πριν προτρεξεις κανε εστω αυτο το Σ/Κ υπομονη και δες μεσα στην επομενη βδομαδα εαν θα φυτρωσει ΦΕΚ! Αυτα απο μενα!
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 202

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Αν δε βγει φεκ, που δε θα βγει, θα πέσει πέλεκυς. Αυτά από εμένα. Και σε οποιονδήποτε ξαναγράψει fake news Τα νομοσχέδια δεν ψηφίζονται στα υπόγεια με λάμπες, ψηφίζονται ζωντανά.

Δεν έχει πάει καν στην ολομέλεια της βουλής το νομοσχέδιο και περιμένετε φεκ.

Το ΦΕΚ Της προκήρυξης βγαίνει μετά το προεδρικό διάταγμα που βγαίνει μετά την ψήφιση.

Τέλη Φεβρουαρίου το νωρίτερο

Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Πρέπει να πας στο μεταγωγών και μετά αν ζητήσουν άτομα στην ΕΟΜ περνάς το προβλεπόμενο σχολείο και πηγαίνεις.
Άβαταρ μέλους
Frouros97
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 146

Δημοσίευση από Frouros97 »

Στο Μεταγωγων πηγαν ΕΦ του 2019, αλλα δε ξερω αν μπηκαν και στην ΕΟΜ ή απλα πηγαν για σκοπιες κλπ!
Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δεν γνωρίζω τα αντικείμενα εκπαίδευσης του σχολείου, είχα ψάξει να μάθω περισσότερα αλλά δεν βρήκα κάτι μόνο αυτό που έγραψα παραπάνω.
Shadow2
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 315

Δημοσίευση από Shadow2 »

Ηθελα και αν ήξερα όσοι από εδώ μέσα τρολαρουν και με αυτά που λενε νιώθουν ποιστικοι δλδ τι αλλο θα σκαρφιστειτε απορία τοχω...
Βμκδ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 359

Δημοσίευση από Βμκδ »

Shadow2 έγραψε:Ηθελα και αν ήξερα όσοι από εδώ μέσα τρολαρουν και με αυτά που λενε νιώθουν ποιστικοι δλδ τι αλλο θα σκαρφιστειτε απορία τοχω...

Θα σ λυθούν οι απορίες μέχρι να βγει η προκ πίστεψε με ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες