Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
- δοκιμος 2021
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος

- Posts in topic: 14
Ρε παιδια γτ σκατε οσοι ειστε 28 και πανω και εχετε πολλα μορια θα βγει καποια προκυρηξη και για σας αφηστε τοπο στα νιατα που αντικειμενικα εχουν να δωσουν παραπανω απο σας και απλα καντε υπομονη και αν σας αρεσει τοσο πολυ να ειστε ειδικοι φρουροι μπειτε σε αλλο σωμα και η ελλας κανει εσωτερικους διαγωνισμους αν εχετε και ενα καλο βισμα καπως θα βολευτειτε
Εμένα με προβληματίζει το ύψος είμαι 1,68 αλλά με πατουσακια εσωτερικά στη κάλτσα πιστεύω το ξεπερναμε 

Gouleas94 έγραψε:ελα φίλε τι έγινε ;politis1992 έγραψε:Αν δεν τα κανω ρε φιλε 30 χρόνων με 3100+ ποιος θα τα κανει;
Goulll είσαι αρχηγός φίλε τέλος!
Politi γιατί δε τα έκανες ρε τα χαρτιά σου το 19 που ήσουν 28 αφού τώρα είσαι 30; Επειδή δεν είχες μόρια και έμεινες εκτός ; Και τι να κάνουμε ρε μάγκα δηλαδή ; Όσοι δε μπήκατε το 19 και πήγατε 30 χρονών, θα έχετε 2η ευκαιρία ; Που το άκουσες αυτό ρε φίλε ; Να πάρει ξανά σειρά του 91; Τελείωσε αυτή η σειρά. Πάει παρακάτω το πράγμα και όχι προς τα πίσω. Και μη μας τα ζαλίζετε με τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Πηγαίνετε δουλέψτε στη Γερμανία αν θέλετε μεγαλύτερη ηλικία. Ζαλάδες.
Gpap95 έγραψε:Politi γιατί δε τα έκανες ρε τα χαρτιά σου το 19 που ήσουν 28 αφού τώρα είσαι 30; Επειδή δεν είχες μόρια και έμεινες εκτός ; Και τι να κάνουμε ρε μάγκα δηλαδή ; Όσοι δε μπήκατε το 19 και πήγατε 30 χρονών, θα έχετε 2η ευκαιρία ; Που το άκουσες αυτό ρε φίλε ; Να πάρει ξανά σειρά του 91; Τελείωσε αυτή η σειρά. Πάει παρακάτω το πράγμα και όχι προς τα πίσω. Και μη μας τα ζαλίζετε με τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Πηγαίνετε δουλέψτε στη Γερμανία αν θέλετε μεγαλύτερη ηλικία. Ζαλάδες.
Και ΣΦ τον Σεπτέμβριο μπορούσε να τα κάνει Όπως κ πολλά παιδιά του 92 π τα έκαναν κ πέτυχαν!
-
Shadow2
- Συνταγματάρχης

- Posts in topic: 315
Ξεκινά μονοζυγο και όλα καλά θα πάνε
Dokimos95 έγραψε:Εμένα με προβληματίζει το ύψος είμαι 1,68 αλλά με πατουσακια εσωτερικά στη κάλτσα πιστεύω το ξεπερναμε
άσε ρε φίλε με τον κάθε κομπλεξικό εδώ μέσα. Είχε τις ευκαιρίες του και για λιμενικό και για άλλα τόσα. Εδώ έλεγε μέχρι 31.1 βγαίνει προκυρηξη και εδώ ακόμα δεν έχει ψηφιστεί. Με τον κάθε άσχετοBilD έγραψε:Gpap95 έγραψε:Politi γιατί δε τα έκανες ρε τα χαρτιά σου το 19 που ήσουν 28 αφού τώρα είσαι 30; Επειδή δεν είχες μόρια και έμεινες εκτός ; Και τι να κάνουμε ρε μάγκα δηλαδή ; Όσοι δε μπήκατε το 19 και πήγατε 30 χρονών, θα έχετε 2η ευκαιρία ; Που το άκουσες αυτό ρε φίλε ; Να πάρει ξανά σειρά του 91; Τελείωσε αυτή η σειρά. Πάει παρακάτω το πράγμα και όχι προς τα πίσω. Και μη μας τα ζαλίζετε με τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Πηγαίνετε δουλέψτε στη Γερμανία αν θέλετε μεγαλύτερη ηλικία. Ζαλάδες.
Και ΣΦ τον Σεπτέμβριο μπορούσε να τα κάνει Όπως κ πολλά παιδιά του 92 π τα έκαναν κ πέτυχαν!
ShadoW2 το έχω ξανά διαβάσει αυτό με το μονόζυγο αλλά όντως ισχύει; Όσο για τις ηλικίες θέλω να προσθέσω ότι ο ίδιος ο Χρυσοχοΐδης δήλωσε ότι θα στελεχωθούν τα πανεπιστήμια με νεαρούς σε ηλικία άτομα και αυτό για νανε ποιό κοντά με τούς φοιτητές επειδή είναι και αυτοί νεαροί (οι περισσότεροι τουλάχιστον) επόμενος και να θέλουν λέμε τώρα να ανεβάσουν την ηλικία αυτό σίγουρα δεν θα γίνει σε αυτή την προκήρυξη, απλή λογική και μην τσιμπάτε με τα τρολλ Τα φιλιά μου!
Gpap95 έχεις κάνει εγγραφή στις 03 Ιανουαρίου του 21,
έχεις γράψει 543 φορές.
Το νήμα έχει 262 σελίδες, από 15 ποστ στην καθεμία,
ξέρεις πόσες σου αναλογούν;36 σελίδες είναι δικές σου,
θεωρείς πως τα τρολ έχουν κάνουν μεγαλύτερο κακό από σένα στο θέμα;
ρητορική ερώτηση.
Κόψε λίγο, κάνε υπομονή, θα μπεις αν το θες τοσο πολύ.
έχεις γράψει 543 φορές.
ρητορική ερώτηση.
-
Pezonautis194
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

- Posts in topic: 166
Φίλε δες τι θα κάνεις με το ύψος γιατί σε μετράνε 2 φορές μια στο τμήμα όταν καταθέτεις τα χαρτιά και άλλη μία πριν τα αθλήματα τουλάχιστον έτσι ήταν που ήμουν επιλαχών στου 19
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης

- Posts in topic: 202
Δυστυχώς κόβεσαι, μπορείς να κάνεις για εποπ όμως που ζητάνε νάνους.
-
Manthos_997
- Αρχιλοχίας

- Posts in topic: 58
Rad. έγραψε:Gpap95 έχεις κάνει εγγραφή στις 03 Ιανουαρίου του 21,
έχεις γράψει 543 φορές.
ρητορική ερώτηση.
Χαχαχααχαχ οτι καλυτερο εχω διαβασει μεχρι στιγμης😂
δείξε μου 1 μήνυμα που έφερα εντάσεις ή είπα αερολογίες για να δημιουργήσω πρόβλημα. Επίσης οι πόντοι δεν αναλογούν σε 1 μήνυμα οπότε σκέψου πρώτα και μετά πεςRad. έγραψε:Gpap95 έχεις κάνει εγγραφή στις 03 Ιανουαρίου του 21,
έχεις γράψει 543 φορές.
ρητορική ερώτηση.
Dokimos95 έγραψε:Εμένα με προβληματίζει το ύψος είμαι 1,68 αλλά με πατουσακια εσωτερικά στη κάλτσα πιστεύω το ξεπερναμε
Φίλε χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω γιατί έχω κολλητό 1,68 με πολύ καλά μόρια και καβλα για τπ σώμα πέρσι π πήγε βα κάνει χαρτιά για σφ δεν τον άφησαν λόγο ύψους. Και πριν λίγο καιρό περασα πκε συνολικά σε μετράνε χωρίς κάλτσες κτλπ 3 φορές ... Αλλά ποτέ δεν ξες μην χάνεις το κουράγιο σου δοκίμασε και ότι γίνει. Καλή τύχη ευχομαι
Τότε πως πήγες με ένα μήνυμα σου στους 544 από τους 543,
αλλά δεν ανάλογη ένας πόντος σε ένα 1 μήνυμα.
Τελοσπαντων, μαλλον πιστεύεις ότι απαντάς εποικοδομητικα
και βοηθάς το θεμα και όσους θέλουν να ενημερωθούν απ αυτό
με τις 36 ολόκληρες σελίδες.
αλλά δεν ανάλογη ένας πόντος σε ένα 1 μήνυμα.
Τελοσπαντων, μαλλον πιστεύεις ότι απαντάς εποικοδομητικα
και βοηθάς το θεμα και όσους θέλουν να ενημερωθούν απ αυτό
με τις 36 ολόκληρες σελίδες.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες