Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 922

Δημοσίευση από Gpap95 »

nikos521 έγραψε:Ο παπαχιτος τι ειχε πει; Δεν μου εμφανιζει τα μυνηματα.
Ότι έμαθε από ένα σωματείο ότι θα αυξηθεί το όριο χωρίς να μπει συγκεκριμένο όριο. Προσωπικά πρώτη βλέπω αυτό το όνομα να γράφει εδώ.

Άβαταρ μέλους
BilD
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 630

Δημοσίευση από BilD »

PAPAXITOS έγραψε:Οριο 28 αλαζει αυτο εμαθα σημερα απο σωματειο β. Ελλαδος. Σε λιγο φεκ. Ετοιμαστητε παλικαρια. Καλο βραδυ και υπομονη.

Νικος521

Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 553

Δημοσίευση από nikos521 »

Ο παπαχιτος ειναι ΕΦ του 19
Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Σε ευχαριστω πολυ BILD ! Στο σωματειο λενε οτι θα ειναι οπως του 19.
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

nikos521 έγραψε:Ο παπαχιτος ειναι ΕΦ του 19
Ααα τόσο έγκυρη πηγή δηλαδή. Και εγώ 2 έχω μέσα εφ και δε ξέρουν τίποτα. Τώρα πως αυτός τα ξέρει... Τι να πω
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 139

Δημοσίευση από Xanthos »

Σωματείο βορειου ελλαδος ειπε. Το οτι δεν τον εχεις δει βα γραφει δεν σημαινει κατι αυτο φιλτατε. Δηλαδη οσοι γράφουν ειναι εγκυρες πηγες κ οσοι δεν γραφουν είναι ακυρες; Είσαι σοβαρος τωρα εσυ αλήθεια; Κ οσο για το οτι οκ είναι ειδικός φρουρός κ ο λογος του δεν μετραει γιατί ετσι το πας για την ηλικία που ειπε. Εσυ εμαθες το 28 απο πού; Απο τον περιπτερα απεναντι; Κ σε πληροφορώ αν κ τα χρόνια μου περασμένα κ δε με περνει να τα κανω σε διορθώνω γιατι δεν μπορω να ακούω πιπες κ τα συμφέροντά του καθε ενα. Παμε παρακατω
Ο. Π. Κ. Ε
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

Xanthos έγραψε:Σωματείο βορειου ελλαδος ειπε. Το οτι δεν τον εχεις δει βα γραφει δεν σημαινει κατι αυτο φιλτατε. Δηλαδη οσοι γράφουν ειναι εγκυρες πηγες κ οσοι δεν γραφουν είναι ακυρες; Είσαι σοβαρος τωρα εσυ αλήθεια; Κ οσο για το οτι οκ είναι ειδικός φρουρός κ ο λογος του δεν μετραει γιατί ετσι το πας για την ηλικία που ειπε. Εσυ εμαθες το 28 απο πού; Απο τον περιπτερα απεναντι; Κ σε πληροφορώ αν κ τα χρόνια μου περασμένα κ δε με περνει να τα κανω σε διορθώνω γιατι δεν μπορω να ακούω πιπες κ τα συμφέροντά του καθε ενα. Παμε παρακατω
Όχι φίλε μου δεν είπα αυτό ! Εγώ διάβασα σε πάνω από 5 σάιτ όριο 28. Πες το βλακεία για τα σάιτ. Δείξε μου 1 σάιτ που λέει 30 ή 32 έστω και σα σκέψη. Δε πιστεύω τα σάιτ ούτε εγώ αλλά 2 έγκυρα της αστυνομίας και του δημόσιου έγραψαν 28.30 δεν είδα πουθενά έστω και σαν μια ιδέα. Το ότι πίεζαν για αύξηση το ξέραμε και το 19 και δεν έγινε τίποτα. Αναμονή ΦΕΚ λοιπόν
Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

30 οριο μονο για στους ΣΦ και αυτο πολυ δυσκολα να τροποποιηθει οπως γραψανε και τα παιδια σε ομιλια που ειχανε με τον προεδρο του σωματειου τους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikos521 την Πέμ Ιαν 28, 2021 11:45 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Για ποιο εγκυρο σιτε τις αστυνομίας ακριβος μιλας; Το σιτε τις Αστυνομίας δεν έχει ανεβάσει τιποτα. Παρα μονο όταν βγει το ΦΕΚ...
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Xanthos εχει δικιο ο GPAP το ειχα δει και εγω στο policenet και στο μπλοκο και σε αρκετα ακομα δημοσιογραφικα ασχετα με της αστυνομιας.
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Βρε και εγω το ειδα οχι σε αυτα τα 2 αλλα σε 10 σιτε. Αλλα τις αστυνομίας το σιτε τι δουλεια εχει με το πόλιςνετ και το μπλοκο δεν καταλαβαίνω. Κ οσο για τα σιτε σας το ξανα είπα. Σιτε Είναι γραφουν οτι βρουν για διαφημιστικούς λογους κ κλικ για λεφτα. Εδω ολο το θεμα δεν ειχε παει στην βουλη κ οι αλλοι μ εβγαλαν τα ορια κ την μοριοδότηση. Να πιστέψω ποιον?
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
Loxagos7
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Loxagos7 »

200 θέσεις θα είναι μόνο στη Β κατηγορία; Άρα με 2560 λίγο δύσκολα
00
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Δυσκολα ευκολα θα δειξει. Κανε τα χαρτια σου. Το 19 με 300 ατομα μεσα ήσουν
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Ναι δεν αναφερθηκα στο επισημο σαιτ της Αστυνομιας αναφερθηκα στο policenet και μπλοκο, οπως και στην προηγουμενη προκυρηξη εγιναν παραπονα για το οριο ηλικιας και για τα μορια τριτεκνων- πολυτεκνων και μετα βγηκαν οι προκηρυξεις των ΣΦ με τα ιδια ακριβως κριτηρια. Και για τους ΕΠΟΠ παλι εγιναν παραπονα για το οριο ηλικιας αλλα ουτε εκει αλλαξε, θα μου πειτε αλλο Στρατος και αλλο Αστυνομια αλλα οσα παραπονα και να κανουν καποιοι καποια πραγματα δυστυχως η ευτυχως δεν αλλαζουν ευκολα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikos521 την Πέμ Ιαν 28, 2021 11:57 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

Παιδιά ακούω και εγώ διάφορα και δε τα γράφω γιατί δε ξέρω αν ισχύουν. Παρόλα αυτά θα φανεί στο ΦΕΚ.Xantho πιστεύω σε χαμηλές βάσεις. Εσύ τι πιστεύεις πάνω σε αυτό ;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες