Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 139

Δημοσίευση από Xanthos »

Αν ξ με συμφέρει πολύ δεν έχω καμία γνώμη. Από γνώμες ακόμη κ τις δικές μου σ πληροφορώ ότι έκαψα την γούνα μου. Δεν πιστεύω τίποτα κ κανέναν καλά ειδικά κάτι σιτε για όρια μόρια κτλπ Το φεκ θα ξεκαθαρίσει το τοπίο. Αναμονή λοιπών
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
BilD
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 630

Δημοσίευση από BilD »

Xanthos έγραψε:Αν ξ με συμφέρει πολύ δεν έχω καμία γνώμη. Από γνώμες ακόμη κ τις δικές μου σ πληροφορώ ότι έκαψα την γούνα μου. Δεν πιστεύω τίποτα κ κανέναν καλά ειδικά κάτι σιτε για όρια μόρια κτλπ Το φεκ θα ξεκαθαρίσει το τοπίο. Αναμονή λοιπών

Σωστός!

Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 179

Δημοσίευση από glock »

Καλημέρα. Οι νόμοι Λέσβου, Χίου, Σάμου, Έβρος και Δράμας λόγω ότι όλοι θα κάνουν για τις φυλακές δεν θα έχουν κόσμο να κάνουν αιτήσεις γιατί όλοι μπήκαν στο. Μετά Ξάνθη, Έβρος και νησιά θα κάνουν για ΕΠΟΠ για να μείνουν στον τόπο τους. Οπότε βλέπω την βάση χαμηλά... Βάση λογικης
politis1992
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από politis1992 »

Απο που να σε πιάσω και που να σε αφησω και εσενα... Οτι εχω 3.100 και ειναι λιγα; Οτι ζορίζεσαι γιατι εσυ δεν εχεις τα ιδια και φοβάσαι; Οτι ο αλλος κατηγορεί πρωι πρωι και λεει για κοροϊδειες; Τι θες να σου δωσω ποιος και απο που ειπε κατι και γιατι μου το ειπε πριν βγει το φεκ σε ενα ανώνυμο forum ; Εισαι σοβαρος; Που εκραζαν ολοι του 93 και κατω εμας που και λαθος να καναμε είπαμε τη γνωμη μας και μας κορόιδευαν; Που επειδή οι φυλλάδες της δεκαρας και τα site έγραφαν 28 οριο με το νομο του 1999 έπρεπε να φαμε τον παππά ολοι ενω υπήρχαν ηδη συστασεις για αυξηση του οριου; Που ο αλλος μου ελεγε παρε μπουλο γιατι οσα μορια και αν εχεις δε θα μπεις ποτε μη χαλας το νημα που ειναι για εμας; Οτι μου ελεγαν 5 6 ατομα εισαι το μουσειο ο φυλακας μουσειων και τωρα τραβα στα μουσεια; Ε; Αγανακτισατε εσεις επειδή ειπαμε για την ηλικία. Για ποια βαση συζητάτε με οριο 30;site σοβαρα οπως το workenter δεν έγραψε οριο ηλικιας... Ποτε. Αυτο ειναι το πιο επισημο που θα σου πω και θα την κανω κι εγω μεχρι το φεκ γιατι ορισμενοι ειστε αρρωστοι... Αρρωστοφοβικοι...

Άβαταρ μέλους
BilD
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από BilD »

politis1992 έγραψε:Απο που να σε πιάσω και που να σε αφησω και εσενα... Οτι εχω 3.100 και ειναι λιγα; Οτι ζορίζεσαι γιατι εσυ δεν εχεις τα ιδια και φοβάσαι; Οτι ο αλλος κατηγορεί πρωι πρωι και λεει για κοροϊδειες; Τι θες να σου δωσω ποιος και απο που ειπε κατι και γιατι μου το ειπε πριν βγει το φεκ σε ενα ανώνυμο forum ; Εισαι σοβαρος; Που εκραζαν ολοι του 93 και κατω εμας που και λαθος να καναμε είπαμε τη γνωμη μας και μας κορόιδευαν; Που επειδή οι φυλλάδες της δεκαρας και τα site έγραφαν 28 οριο με το νομο του 1999 έπρεπε να φαμε τον παππά ολοι ενω υπήρχαν ηδη συστασεις για αυξηση του οριου; Που ο αλλος μου ελεγε παρε μπουλο γιατι οσα μορια και αν εχεις δε θα μπεις ποτε μη χαλας το νημα που ειναι για εμας; Οτι μου ελεγαν 5 6 ατομα εισαι το μουσειο ο φυλακας μουσειων και τωρα τραβα στα μουσεια; Ε; Αγανακτισατε εσεις επειδή ειπαμε για την ηλικία. Για ποια βαση συζητάτε με οριο 30;site σοβαρα οπως το workenter δεν έγραψε οριο ηλικιας... Ποτε. Αυτο ειναι το πιο επισημο που θα σου πω και θα την κανω κι εγω μεχρι το φεκ γιατι ορισμενοι ειστε αρρωστοι... Αρρωστοφοβικοι...

Τι να φοβηθώ ρε; Εσενα; Περισσότερα μόρια έχω. Αφου ήταν πάντα 28 να παραμείνει 28. Γιατί. Να αλλάξει επειδή το θες εσύ;

politis1992
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Σίγουρα δεν εχεις τα δικα μου μορια γιατι δεν μοχθησες οσο εγω. Και δεν σε κατηγορησα γι αυτο. Εσυ ομως κουνήσες το δάχτυλο. Και δεν σε κραζω μιλαω ηρεμα και με αξιοπρέπεια απλα σου ανεφερα τι άκουσα μεχρι σημερα εδω μεσα μαλλον τι ανεχθηκα επειδη ειπα τη γνωμη μου. Ναι ρε φιλε το 2019 δεν αλλαξε γιατι δεν ειχε γινει καμια απολυτως συσταση ολα εγιναν μετα την προκήρυξή. Έπειτα μπηκαν στο παιχνίδι οι σφ και ειπαν απο τον Εβρο για 32.32 δεν θα γινοταν ποτε η ελλαδα εχει πολυ χαμηλα ορια αν σκεφτεις οτι frontex παιρνει εως 47 χρόνων. Ασκηθηκαν λοιπον πιεσεις και οσοι παρακολουθούμε στενα ξεραμε οτι σφ θα παει 30 και βγηκαμε και ειπαμε πως θα παει 30 σφ και ειδικοι φρουροι 28 αυτοματα εχουμε ποινικες αξιωσεις λες να ειναι ηλιθιοι στο υπουργείο να μην το γνώριζαν αυτό; Οποτε το παει 30 και ευλογα μετα απο οσα συζητήθηκαν. Αυτο εμαθα εγω αν δεν βγει φεκ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ... Τελος δεν θα μαλωσω δεν θα ξανα πω τπτ. Φεκ
Katadromeas1999
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Katadromeas1999 »

Το όριο ηλικίας θα παραμείνει 28. Δυστυχώς όσο και να θέλετε να ανεβεί δεν πρόκειται... Το μόνο που ίσως γίνει είναι να ανεβεί στα 30 στους σφ για όσους είναι από Έβρο. Το ΦΕΚ δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι η προκυρηξη θα είναι ίδια με του 19 με ίδια μόρια απλά θα αλλάξει ο αριθμός άτομων. Η μόνη αλλαγή είναι που θα προστεθεί στο ΠΔ των ειδικών φρουρών ότι όσοι θα υπηρετούν στην ΟΠΠΙ θα έχουν και ανακριτικά καθήκοντα.
Άβαταρ μέλους
BilD
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από BilD »

politis1992 έγραψε:Σίγουρα δεν εχεις τα δικα μου μορια γιατι δεν μοχθησες οσο εγω. Και δεν σε κατηγορησα γι αυτο. Εσυ ομως κουνήσες το δάχτυλο. Και δεν σε κραζω μιλαω ηρεμα και με αξιοπρέπεια απλα σου ανεφερα τι άκουσα μεχρι σημερα εδω μεσα μαλλον τι ανεχθηκα επειδη ειπα τη γνωμη μου. Ναι ρε φιλε το 2019 δεν αλλαξε γιατι δεν ειχε γινει καμια απολυτως συσταση ολα εγιναν μετα την προκήρυξή. Έπειτα μπηκαν στο παιχνίδι οι σφ και ειπαν απο τον Εβρο για 32.32 δεν θα γινοταν ποτε η ελλαδα εχει πολυ χαμηλα ορια αν σκεφτεις οτι frontex παιρνει εως 47 χρόνων. Ασκηθηκαν λοιπον πιεσεις και οσοι παρακολουθούμε στενα ξεραμε οτι σφ θα παει 30 και βγηκαμε και ειπαμε πως θα παει 30 σφ και ειδικοι φρουροι 28 αυτοματα εχουμε ποινικες αξιωσεις λες να ειναι ηλιθιοι στο υπουργείο να μην το γνώριζαν αυτό; Οποτε το παει 30 και ευλογα μετα απο οσα συζητήθηκαν. Αυτο εμαθα εγω αν δεν βγει φεκ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ... Τελος δεν θα μαλωσω δεν θα ξανα πω τπτ. Φεκ

Οκ αναμονή για ΦΕΚ...

Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 553

Δημοσίευση από nikos521 »

Ο προεδρος του σωματειου των ΣΦ ειπε οτι υπαρχει σκεψη να ανεβει μονο για ΣΦ αλλα και αυτο δεν ειναι ευκολο να αλλαξει δειτε τι εγραψαν τα παιδια που μιλησαν μαζι του πιο πισω.
politis1992
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Αρχισαν τα αξιολυπτα παλι... Εγινε ρε 28 και copy paste 19 💋ps :28 ΦΡΟΥΡΟΥΣ 30 ΣΦ
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 553

Δημοσίευση από nikos521 »

Δεν ειπα οτι εγινε 30 για ΣΦ δες τι εγραψαν τα παιδια που μιλησανε με τον προεδρο του σωματειου.
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 139

Δημοσίευση από Xanthos »

Η δεν το έθεσες σωστά η δεν στα είπαν σωστά η δεν κατάλαβα εγώ καλά. Πες ότι το όριο πάει 30 στους σφ. Δηλαδή μόνο οι του Έβρου θα έχουν όριο 30; Αυτό δεν παίζει με την καμία να ξέρεις. Έχουν οι εβριτες 3 ριπαπα κ δεν το ξερω:; Μην λέτε ότι θέλετε. Αν ανέβει στους σφ 30 θα είναι για όλους τους σφ στα 30. Τι ειβαι απο εβρο τι ειναι αππ το Τζιμπουτί
Ο. Π. Κ. Ε
Gouleas94
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 379

Δημοσίευση από Gouleas94 »

politis1992 έγραψε:Αρχισαν τα αξιολυπτα παλι... Εγινε ρε 28 και copy paste 19 💋ps :28 ΦΡΟΥΡΟΥΣ 30 ΣΦ
Εικόνα
άραξε εσυ αραξε μόνο αυτό σ λέω
Pezonautis194
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 166

Δημοσίευση από Pezonautis194 »

Μάγκες εγώ προσωπικά μίλησα με τον Θωμά Μποζιαρη και δεν αρερολογιες σας δίνω όνομα όποιος θέλει μπορεί να του στείλει και μου είπες εφ 28 δεν αλλάζει και υπάρχει σκέψη για σφ 30 επειδή δεν μαζεύονται άτομα! Τα φιλιά μου!
Gouleas94
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 379

Δημοσίευση από Gouleas94 »

Εγω πήρα μωλις τώρα στο σεφεα και μ είπαν τα ίδια
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες