Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Είναι απλό. Είπαν προκήρυξη άμεσα από τον Οκτώβριο και φτάσαμε κοντά Φεβρουάριο. Είπαν ότι τους θέλουν Σεπτέμβριο αλλά δε μας λέει κανείς ότι μπορεί να πάνε και Οκτώβριο. Δρ θα είναι τόσο κακό να πάει 1 μήνα πίσω το πράγμα, δε νομίζω να τους νοιάζει. Ίσα ίσα μπορεί να μπούνε πρώτα οι φοιτητές και μετά από 1 μήνα να βγει ανακοίνωση ότι π. Χ Δευτέρα πάνε οι οππι. Δηλαδή δε σημαίνει ότι η οππι θα μπει ακριβώς την ίδια μέρα με τους φοιτητές. Λέω απλά μια άποψη
Gpap95 έγραψε:Είναι απλό. Είπαν προκήρυξη άμεσα από τον Οκτώβριο και φτάσαμε κοντά Φεβρουάριο. Είπαν ότι τους θέλουν Σεπτέμβριο αλλά δε μας λέει κανείς ότι μπορεί να πάνε και Οκτώβριο. Δρ θα είναι τόσο κακό να πάει 1 μήνα πίσω το πράγμα, δε νομίζω να τους νοιάζει. Ίσα ίσα μπορεί να μπούνε πρώτα οι φοιτητές και μετά από 1 μήνα να βγει ανακοίνωση ότι π. Χ Δευτέρα πάνε οι οππι. Δηλαδή δε σημαίνει ότι η οππι θα μπει ακριβώς την ίδια μέρα με τους φοιτητές. Λέω απλά μια άποψη
Από ΣΦ πιο πρώτα θα βγει πιστεύω
Η προκήρυξη ακόμα δεν έχει βγει τα σαιτ απλά γράφουν ότι θα γίνει στα πρότυπα των ειδικών φρουρών ακόμα δεν έχει αποφασιστεί ούτε όριο ηλικίας ούτε ακριβώς η μοριοδοτηση των προσόντων.
Άποψη μου και δε θελω να γίνω κακός, πρέπει να υπάρχει όριο ηλικίας ! Το 35 είναι υπερβολή αν ισχύει αυτό για έξω που λέτε. Επίσης εννοείται ότι πρέπει να υπάρχουν όρια στο ύψος ! Είναι δυνατόν τώρα. Που θυμάμαι στις καταδρομες, να έχουμε άτομα 1.50 και 1.60; Ειδικές δυνάμεις 1.60; Άτομα που δε μπορούσαν να πάρουν 2 ελξης και τους κρατούσαν επειδή δεν είχαμε ατομα; Είναι κάποια σώματα ασφαλείας και κάποιες ειδικότητες που απαιτούν ύψος και ηλικία. Αλλιώς είναι να δεις ένα γομαρι αστυνόμο 1.90 έξω και να σου κάνει παρατηρήσεις και αλλιώς να έρθει ένας 1.60 γιατί δε θα τον έχεις τόσο φόβο. Όπως και ειδικές δυνάμεις. Αλλιώς να βλέπεις κομμαντα 1.90 και αλλιώς 1.60. Ούτε με κακό τρόπο τα λέω ούτε θέλω να προλάβω κάποιον. Π. Χ Ικάρων πρέπει να είσαι βαριά μέχρι 1.80 αλλιώς δε χωράς στο F16. Και τι να κάνουμε δηλαδή ; Να βγουν αυτοί που είναι 2 μέτρα και να λένε κάντε μεγαλύτερα αεροπλάνα να χωράμε και εμείς ; Στο Ικάρων και 1.60 να είσαι, ακόμα καλύτερα γιατί θα χωράς πιο εύκολα. Ό 1.90 δε θα μπει στη σχολή! Για αυτό λέω ότι κάθε ύψος και κάθε ηλικία έχει τις δικές τους ιδιαιτερότητες. Συγγνώμη για το μεγάλο κείμενο
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 475
Οραια Gpap95 να υπαρχει οριο υψους 1.85 και πανω και οριο ηλικιας μεχρι τα 24 ετη.
Με το όριο ηλικίας είναι σίγουρο για έξω αλλά οι έξω για το έχουν και να τους βγαίνει κάτι παραπάνω πιστεύω ξέρουν και από μένα και από εσένα που μιλάμε για μια επιφανειακή γνώμη ! Γι αυτο είπα αυτοί είναι 100 χρόνια πιο μπροστά από μας ! Ρωτά Κύπρο να δεις που δεν μας βλέπει πουθενά !
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 37
Εθελοντής respect. Τωρα ολοι οι αλλοι λεμε θεωρίες να ξερετε. Ατομα με κατω απο 2600 χλωμο και Α και Β εκτος αν παραμεινει οντως 28 τοτε εως 2550 πιστεύω (θεωρια μου). Κανενας δημοσιογράφος δεν περιμένει σε καμια πορτα τηλεδιασκεψη εκαναν η κεραμεως με χρυσοχοιδη σημερα... Ελεος δλδ ποσο βλακεια να αντέξουμε. Οντως κουράσαμε με την ηλικια. Τα site γραφουν με τα προτυπα ειδικων φρουρών. Υπαρχει εισήγηση στην βουλη σφ για αύξηση οριου με τον ποσυφυ να έχει πιεσει και να θεωρει δεδομενο το 30 αλλα οχι το 32. Τιποτα παραπάνω δεν υπάρχει. Αυτη ειναι η αποψη μου. Και συγγνώμη σε παιδια με 2700 που εχουν και πιθανότητες και ηλικια και τους πρηζουμε τα τέτοια.
Μη το ξεφτιλίζεις ρε φίλε.1.70 αγόρια είναι μια χαρά. Σε ηλικια θα αλλαζα μονο να είναι από 21 22 μέχρι 28 29 βαριά 30. Ούτε ένας 18 έχει τόση ωριμότητα
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 37
Εσυ goulea μαναρι μου θα μπεις κατ εξαιρεσιν και καθ υπερβασιν αριθμου μονο και μονο για το iq σου κατηγορια απο μονος σου με τέτοιους τροπους παιδεια; Ευγένεια ; Α ναι ξεχασα πηγες ασοε μωρε εισαι μορφωμένος... 

Δεν εισαι καθολου ερειστικος εισαι ψυχραιμος απαντάς στον καθε άνθρωπο τοσο ευγενικά. Πρότυπο εισαι ρε μαγκα πηγαινε απο τωρα Μοναστηράκι να ραψεις τη στολή...

Goulll πες για τα όρια ηλικίας να το καταλάβουν εδώ και άσε τις βάσεις...
Γουλεα μπράβο που τα ψάξατε αλλά έχουν απολυθεί κι άλλες σειρές και πολλοί δεν κάναν τα χαρτιά τους καν για ΣΦ. Σίγουρα δε θα είναι ψηλές αλλά δεν ξέρουμε καθόλου.
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 70
Gpap95 έγραψε:Άποψη μου και δε θελω να γίνω κακός, πρέπει να υπάρχει όριο ηλικίας ! Το 35 είναι υπερβολή αν ισχύει αυτό για έξω που λέτε. Επίσης εννοείται ότι πρέπει να υπάρχουν όρια στο ύψος ! Είναι δυνατόν τώρα. Που θυμάμαι στις καταδρομες, να έχουμε άτομα 1.50 και 1.60; Ειδικές δυνάμεις 1.60; Άτομα που δε μπορούσαν να πάρουν 2 ελξης και τους κρατούσαν επειδή δεν είχαμε ατομα; Είναι κάποια σώματα ασφαλείας και κάποιες ειδικότητες που απαιτούν ύψος και ηλικία. Αλλιώς είναι να δεις ένα γομαρι αστυνόμο 1.90 έξω και να σου κάνει παρατηρήσεις και αλλιώς να έρθει ένας 1.60 γιατί δε θα τον έχεις τόσο φόβο. Όπως και ειδικές δυνάμεις. Αλλιώς να βλέπεις κομμαντα 1.90 και αλλιώς 1.60. Ούτε με κακό τρόπο τα λέω ούτε θέλω να προλάβω κάποιον. Π. Χ Ικάρων πρέπει να είσαι βαριά μέχρι 1.80 αλλιώς δε χωράς στο F16. Και τι να κάνουμε δηλαδή ; Να βγουν αυτοί που είναι 2 μέτρα και να λένε κάντε μεγαλύτερα αεροπλάνα να χωράμε και εμείς ; Στο Ικάρων και 1.60 να είσαι, ακόμα καλύτερα γιατί θα χωράς πιο εύκολα. Ό 1.90 δε θα μπει στη σχολή! Για αυτό λέω ότι κάθε ύψος και κάθε ηλικία έχει τις δικές τους ιδιαιτερότητες. Συγγνώμη για το μεγάλο κείμενο
Λες χαζομαρες, με ολο το συμπαθειο κιολας.
Εχεις περασει απο Σκαραμαγκα να δεις τι υψη παιζουν ΟΥΚ του Σ. Ξ;
Εχεις περασει απο ΕΤΑ να δεις τι υψη παιζουν στους ελευθερας;
Εχεις περασει απο σχολειο Ελευθερων Σκοπευτων Να δεις τι υψη και κιλα θελουν;
Ο Λαρυ που εχει βγαλει 100 σχολεια ξερεις τι υψος εχει;
Ο Πανουργιας;
Ο Βελιος;
Ασχετα με το θεμα εδω περα βεβαια και να με συγχωρεσουν οι διαχειριστες που τα γραφω εδω, αλλα δεν μπορω να ακουω πραγματα που δεν στεκουν.
Το υψος δεν παιζει κανεναν ρολο στην ΕΛ. ΑΣ (ενταξει οχι να εισαι και 1.50).
Αυτο που λες πως θα τραμπουκισει ενας 1.80 Αστυνομικος καποιον και θα τρομαξει ενω αυτος του 1.70 δεν θα το κανει σωστα, ειναι τερμα χαζο και αστειο.
Δεν τραμπουκιζεις καποιον με την εμφανιση, ποσο μαλλον σαν Αστυνομικος, αλλα με τον λεκτικο λογο. Αστυνομικος θα γινεις, οχι ξυλοδαρτης σε μπαρακι της Γλυφαδας μετα τις 4.
Φιλικα ολα αυτα και καλη σου επιτυχια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lefteris 2αμαλ την Τρί Ιαν 19, 2021 4:24 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλή επιτυχία και σε εσένα φίλε. Σεβαστά όσα είπες !
- Frouros97
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 146
Εσυ που ειπες οτι ειναι δυνατον να μπαινουν ανθρωποι 1.50 και 1.60 στις καταδρομες, εχω να σου πω οτι στις στις καλυτερες ειδικες δυναμεις του κοσμου που ειναι τα Βρετανικα S.A.S σπανια παιρνουν αντρες πανω απο 1.70!
Gpap95 έγραψε:Άποψη μου και δε θελω να γίνω κακός, πρέπει να υπάρχει όριο ηλικίας ! Το 35 είναι υπερβολή αν ισχύει αυτό για έξω που λέτε. Επίσης εννοείται ότι πρέπει να υπάρχουν όρια στο ύψος ! Είναι δυνατόν τώρα. Που θυμάμαι στις καταδρομες, να έχουμε άτομα 1.50 και 1.60; Ειδικές δυνάμεις 1.60; Άτομα που δε μπορούσαν να πάρουν 2 ελξης και τους κρατούσαν επειδή δεν είχαμε ατομα; Είναι κάποια σώματα ασφαλείας και κάποιες ειδικότητες που απαιτούν ύψος και ηλικία. Αλλιώς είναι να δεις ένα γομαρι αστυνόμο 1.90 έξω και να σου κάνει παρατηρήσεις και αλλιώς να έρθει ένας 1.60 γιατί δε θα τον έχεις τόσο φόβο. Όπως και ειδικές δυνάμεις. Αλλιώς να βλέπεις κομμαντα 1.90 και αλλιώς 1.60. Ούτε με κακό τρόπο τα λέω ούτε θέλω να προλάβω κάποιον. Π. Χ Ικάρων πρέπει να είσαι βαριά μέχρι 1.80 αλλιώς δε χωράς στο F16. Και τι να κάνουμε δηλαδή ; Να βγουν αυτοί που είναι 2 μέτρα και να λένε κάντε μεγαλύτερα αεροπλάνα να χωράμε και εμείς ; Στο Ικάρων και 1.60 να είσαι, ακόμα καλύτερα γιατί θα χωράς πιο εύκολα. Ό 1.90 δε θα μπει στη σχολή! Για αυτό λέω ότι κάθε ύψος και κάθε ηλικία έχει τις δικές τους ιδιαιτερότητες. Συγγνώμη για το μεγάλο κείμενο
μην το δει ο ΛΑΡΥ αυτο

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες