Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 379
Λευτεριά στον louka97 που μπανταρίστηκε
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 202
Γιατί από το 2008 ανήκουν στο ίδιο προεδρικό διάταγμα. Οτι ηλικία πάει των ΣΦ, θα έχουν και οι ΕΦ.
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 193
Λευτερια στον φυλακα μουσειων και αρχαιολογικων χώρων
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosM82 την Κυρ Ιαν 17, 2021 10:37 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 379
Κούρασε η Παπάτζα με την ηλικία πραγματικά
Διασωστης31 έγραψε:Γιατί από το 2008 ανήκουν στο ίδιο προεδρικό διάταγμα.Οτι ηλικία πάει των ΣΦ, θα έχουν και οι ΕΦ.
Ξέρω ότι είναι στο ίδιο προεδρικό διάταγμα παίχτη. Αλλά μην ξεχνάς ότι εφ δεν έχει πληρώσει ποτέ η Ε. Ε εχε το λίγο στο μυαλό σου και αυτό το κομμάτι. Τεσπα ρε μάγκες σε λίγες μέρες θα λάμψη η αλήθεια παρακαλούνται τα άτομα από το νήμα να μην εξαφανιστούν. Καλή συνέχεια κύριοι όπως είπαμε λευτεριά στον Louka_97
*ΥΓ καλό θα ήταν τα μπαν πριν γίνονται να βλέπουν τους πόντους (δηλαδή συμμετοχή εννοώ ότι είναι καιρό στο νήμα και ότι σεν δημιουργούν προβλήματα μέχρι που μπήκαν τα νέα μέλη μας)
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 18
Λευτεριά στον Λουκά τώρα
Διασωστης31 έγραψε:Γιατί από το 2008 ανήκουν στο ίδιο προεδρικό διάταγμα.Οτι ηλικία πάει των ΣΦ, θα έχουν και οι ΕΦ.
Ε καλά φτιάχνεται και αυτό με ένα Π. Δ να μην επηρεάζει το ένα το άλλο...
GiorgosM82 έγραψε:Λευτερια στον φυλακα μουσειων και αρχαιολογικων χώρων
Χαχαχαχα
Παιδιά επειδή είμαι μικρός γύρω στα 22. Το ΑΣΕΠ Ποσο έμπιστο είναι; Δηλαδή πως είμαστε σίγουροι ότι δεν θα μας φάει τη θέση πχ κάποιο βύσμα; Εγώ είχα ακούσει ότι μέσω βύσματος υπήρχαν στους πίνακες άτομα τα οποία δεν θα έπρεπε να είναι!
Δεν παίζουν βύσματα σε ΑΣΕΠ (τουλάχιστον από αυτό που μπορω να ξέρω) γι αυτόν ακριβώς τον λόγο. Ότι τα μόρια του καθενός δημοσιοποιουνται. Δεν γίνεται ένας με 2300 να είναι πάνω από έναν με 2400 παράδειγμα.Niarxos έγραψε:Παιδιά επειδή είμαι μικρός γύρω στα 22. Το ΑΣΕΠ Ποσο έμπιστο είναι; Δηλαδή πως είμαστε σίγουροι ότι δεν θα μας φάει τη θέση πχ κάποιο βύσμα; Εγώ είχα ακούσει ότι μέσω βύσματος υπήρχαν στους πίνακες άτομα τα οποία δεν θα έπρεπε να είναι!
Πότε πιστεύετε πως θα βγει η προκήρυξη;
Κάποιοι λένε τέλη του μηνα
Κάποιοι λένε τέλη του μηνα
Σίγουρα κι εγώ αυτό πιστεύω αλλά έτσι είχα ακούσει. Παντού παίζει το βύσμα όμως η αλήθεια είναι. ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΣΕΠ
https://workenter.gr/el/article/24388/asep-oi-protoi-1-068-monimoi Δεν ξέρω κατά πόσο έμπιστο site μπορεί να είναι το workenter, αλλά εύχομαι να είναι! 

Καλημέρα παίδες... Εμείς οι σφοχ από τα νησιά δν μπορούμε να παραιτηθούμε μετά τς 5 Φεβρουαρίου οπότε μειώνεται ο ανταγωνισμός από εμάς.
- Frouros97
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 146
Μα και να μπορουσατε να παραιτηθειτε, δε θα ειχατε δικαιωμα να κανετε αιτησητο! Οταν παραιτεισαι απο προκηυξη της Ελ. Ας, δε μπορεις να ξανακανεις αιτηση σς προκηρυξη της ελ. Ας οποτε εφοσον ειχατε βαλει υπογραφη στη πρωτη ορκομοσια στο τμημα παπαλα!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης