Αν τους θελουν Σεπτεμβριο στα Αει ειναι αργα ο Μαιος! Αν βγει Μαιο μεχρι να τελειωσει η καταθεση δικαιολογητικων, να βγουν αποτελεσματα, να γινουν αθληματα κλπ θα φτασει τελος Ιουνιου, αρχες Ιουλιου!
Επισης αν ισχυει οτι η εκπαιδευση θα κρατησει 3 μηνες τοτε παει μακρια η βαλιτσα!
3 μήνες ειναι υπερβολή. Επίσης είπα Μάιο γιατί το Πάσχα πέφτει αργά. Δε πιστεύω να σε βάλουν μέσα πριν το Πάσχα και το Πάσχα να σε βγάλουν έξω. Για αυτό είπα Μάιο με το που τελειώσουν οι γιορτές.
Εφ οσων τα δημοσιεύματα αναφέρουν οτι σεπτεμεβρη θα πρέπει να τοποθετηθούν οι ειδικοι φρουροι. Με δεδομένη την κατασταση που επικρατει με τον covid το φεκ λογικα θα βγει άμεσα δεν γνωρίζω κάτι συγκεκριμένο. Πρεπει να βγει το φεκ, να κατατεθουν σε ημερομηνίες τουλαχιστον 1 μηνα απο τη δημοσίευση οι φακελοι (αιτησεις) επειτα θα πρεπει να βγουν οι πινακες (αποτελέσματα) και να αρχισουν να καλουν σε αθλήματα κλπ αρα 3 μηνες τουλάχιστον μετα το φεκ και 1.5 μηνας εκπαιδευση χοντρικά 5 μηνες και 2 μηνες εξω; Άμεσα και γρήγορα θα γίνουν ολα. Εγω εχω 2860 μορια στην Β κατηγορία δε ξερω λογικα θα είμαι μεσα αλλα ειμαι του 1991 οποτε δεν ξέρω αν θα εχω δικαίωμα :(
Προηγείται η προκήρυξη του στρατού. Φίλε αν ανέβει είσαι μέσα με τα μόρια σου αν και λέγανε του 93 και μετά χωρίς να θέλω να σε αποθαρρυνω. Θα δούμε το ΦΕΚ και θα κρίνουμε
Λέτε να βγάλει μια μαζική γυρω στους 1500 και να τους αποσπάσει άλλους στο Πανεπιστήμιο και άλλους στις συγκοινωνίες όπως έκανε για την ΤΙ. ΑΣ και ΔΕΛΤΑ;