Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 139

Δημοσίευση από Xanthos »

Ευχαριστώ αδερφέ μου. Αν κ αυτός που σε πληροφόρησε για το επάγγελμα μου ξέχασε να σου πει ότι είχα ένα ατύχημα κ άλλαξα επάγγελμα.
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
Xrounk
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 71

Δημοσίευση από Xrounk »

Dea pz είσαι στο σώμα
Gouleas94
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 379

Δημοσίευση από Gouleas94 »

Xanthos έγραψε:Ευχαριστώ αδερφέ μου. Αν κ αυτός που σε πληροφόρησε για το επάγγελμα μου ξέχασε να σου πει ότι είχα ένα ατύχημα κ άλλαξα επάγγελμα.
οκ αδερφέ εσυ ο ίδιος μ τα έχεις πει το 19
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 139

Δημοσίευση από Xanthos »

Τότε παίζεις μπάλα ανώνυμος με διαφορετικά προφίλ; Το προηγούμενο σου. Πχ για τα εκρηκτικά λάθος. Ρομποτικά τις αστυνομίας πυροβόλα του λιμενικού και Λαύριο εβο για εξουδετέρωση ναρκών. Για να σου θυμίσω καλύτερα.
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Dea pz »

Dea pz είσαι στο σώμα[/QUO

Ναι ... Ότι απορία έχετε και ξέρω πείτε... Σε οτιδήποτε για τους εφ ... Λεφτά. Χρόνια... Κτλπ

Johnny94
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 96

Δημοσίευση από Johnny94 »

Σε αυτό συμφωνώ guardian αν έχει εκπαίδευση με Όπλα Ομτως θα τα λέει όλα και εκει θα είμαι λάθος εγώ... Αλλά το ότι βγάζει θέσεις για εκει σημαίνει κάτι ξαναλέω... Πίστεψε με κάτι ξέρω όπως ότι θα έχεις προανακριτικά και αυτό είναι μια επιτυχία για τους ΕΦ φίλε Μου... Αλλά επειδή ξέρω πως πάνε τα πράγματα η αστυνομία έτσι λειτουργεί τώρα αν σε 8 χρόνια αλλάξεις η γίνει καταστροφή του κόσμου δεν το ξερεις καν... Οι θέσεις παντος είναι για εκει και η οργανική σου θα είναι εκει αυτό πρέπει να σκέφτεστε όλοι όχι το τι θα γίνει σε 10 χρόνια... (δες σφ) σε 13 χρόνια αν τα χεις φάει εκει και πας η σε τμήμα γιατί είσαι ανακριτικός δεν γίνεσαι αστυνομικός για αυτούς που θέλουν να είναι μάχιμοι στο δρόμο ... Αστυνομικός γίνεσαι αν θες να είσαι στο δρόμο εκει και μόνο εκει αν θες αν δεν θες γραφειάκι και αραγμα
Άβαταρ μέλους
Xrounk
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 71

Δημοσίευση από Xrounk »

Xrounk έγραψε:Dea pz είσαι στο σώμα[/QUO

Ναι ... Ότι απορία έχετε και ξέρω πείτε... Σε οτιδήποτε για τους εφ ... Λεφτά. Χρόνια... Κτλπ

όχι απλά βλέπω πως επιμένεις σέ πράγματα που ξέρεις και άλλοι επιμένουν ς'τά ίδια και τα ίδια ενώ δεν ξέρουν. Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες
Loukas_97
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 201

Δημοσίευση από Loukas_97 »

Xrounk έγραψε:Dea pz είσαι στο σώμα[/QUO

Γιατι παντου μιλαει για 5 βαρδυες; Υπαρχεθ τετοια περιπτωση;

http://policenet.gr/article/%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%AE-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%AE-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BF%CE%BC%CE%AC%CE%B4%CF%89%CE%BD-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%AF%CF%89%CE%BD

Loukas_97
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Το λογικο δεν θα ηταν ή 3 βαρδυες 8ωρες 5 ημερες την βδομαδα ή 4 βαρδυες 6ωρες 6 ημερες την βδομαδα. Μηπως ξερεις γιατι λεει 5βαρδιες;
Άβαταρ μέλους
Guardian
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 329

Δημοσίευση από Guardian »

Τι να σου πω ρε Τζονι94 δε μου φαινεται λογικο να παρει 1000 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ χωρις δικαιωμα μετακινησης. Αμα ηταν θα φτιαχνανε ενα σωμα σα Δημοτικη Αστυνομια για να μη φωναζουν και οι Πρυτανεις που δε θελουν κατασταλτικο σωμα! Αλλωστε ο ιδιος ο Χρυσοχοιδης ειπε οτι θα "Διατιθενται στα Αει για 4 χρονια"!

Αυτο πως το μεταφραζεις;

Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Dea pz »

Loukas_97 έγραψε:Το λογικο δεν θα ηταν ή 3 βαρδυες 8ωρες 5 ημερες την βδομαδα ή 4 βαρδυες 6ωρες 6 ημερες την βδομαδα. Μηπως ξερεις γιατι λεει 5βαρδιες;

Μην σε απασχολεί τώρα αυτό... Πρώτον είναι πληροφορίες από σάιτ κτλπ. Τίποτα επίσημο. Μην σε νοιάζει τ ωράριο τώρα. Μπορεί να είναι 6 Ώρο όπως οι πεζές περιπολίες πχ. Μπορεί 8 Ώρο... Αυτα μην σε απασχολούν τώρα καθόλου

Loukas_97
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Dea pz έγραψε:
Loukas_97 έγραψε:Το λογικο δεν θα ηταν ή 3 βαρδυες 8ωρες 5 ημερες την βδομαδα ή 4 βαρδυες 6ωρες 6 ημερες την βδομαδα. Μηπως ξερεις γιατι λεει 5βαρδιες;

Μην σε απασχολεί τώρα αυτό... Πρώτον είναι πληροφορίες από σάιτ κτλπ. Τίποτα επίσημο. Μην σε νοιάζει τ ωράριο τώρα. Μπορεί να είναι 6 Ώρο όπως οι πεζές περιπολίες πχ. Μπορεί 8 Ώρο... Αυτα μην σε απασχολούν τώρα καθόλου

Ναι απλα λεω υπαρχει περιπτωση να στεκουν ; Και να ειναι οντως 5 βραδυες; Δλδ να δουλευεις περιπου 5ωρο; Και να ειναι λιγοτερα τα λεφτα;(στο λεω γτ ολα τα σαιτ ετσι λενε)

NikosKriti
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από NikosKriti »

Η δίκη μου γνώμη είναι πως η συγκεκριμένη προκυρηξη θα βγει Μάιο-Ιούνιο και για αρχή θα πάνε και οι 1000 στα πανεπιστήμια, αργότερα θα διασπαστούν σε άλλες υπηρεσίες ορισμένοι αν και νομίζω πως αυτή η ομάδα θα σπασει γρήγορα, όσο ανάφορα με ειδικούς φρουρούς είμαι αισιόδοξος ότι μέχρι το 2023 θα έχει πάρει σίγουρα.
Johnny94
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Θέλουν να συνδέονται σαν αστυνομία άμεσα γιατί αλλιώς θα δεις έναν δημοτικό αλλιώς έναν αστυνομικό το βλεπεις και εσυ στην ζωή σου... Δεν είπα ποτε ότι μπορεί να μην φύγεις και οι σφ σε 13 χρόνια έχουν δικαίωμα απλά βλέπω άτομα που λένε ακομη δεν μπήκαν πάμε Δίας οπκε ματ και ότι να ναι και φίλε Αλήθεια στεναχωριέμαι ... Γιατί ακούω βλακειες ... Συνωμοσιολογία και μας πήραν στα κρυφά για να πάμε εκει και τέτοια... Ρε φίλε έχει ανάγκη ο υπουργός που είναι και καλος σε αυτό που κάνει να παρακαλάει για ΕΦ; Το ζητάει και γίνεται μην τρελένεστε... Οι θέσεις είναι για εκει από εκει και πέρα ότι γίνει θα γίνει αν αλλάξει κάτι πχ καταργηθούν η και γω δεν ξέρω τι αλλά μπορεί και όχι... Δεν μπορείς να σκέφτεσαι ακομη δεν μπήκες πως θα βάλεις δόντι να πας άλλου γιατί σαν εσενα είναι όλοι και δεν μιλάω προσωπικά για σενα φίλε Μου για άλλους που διαβάζω
Johnny94
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Με λίγα λόγια λάθος νοοτροπία... Και είναι κριμα να σκεφτόμαστε έτσι γιαυτο γράφω ...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες