Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 475
Ερχεται προκυρηξη 1000 ΕΦ για τα πανεπιστημια λογικα θα εχει αλλη μοριοδοτηση απο την τελευταια ΕΦ.
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 18
Χαχαχαα ναι ρε θα μετράει η ιατρική και η λογιστική έξτρα
Συγγνώμη, δε σας έκανε εντύπωση που λέει Στο αρθρο ότι η ΠΡΩΤΗ προκήρυξη θα αφορά 1000 εφ. Δηλαδή θα υπάρχει και δεύτερη προκήρυξη;
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 315
Άσε να μπούμε εμείς σε αυτήν τώρα πρώτα ο Θεός και να βγάλει μετά όσες θέλουν
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 219
Ναι θα ξανα πάρουν άτομα στη ΟΠΠΙ. ΑΛΛΑ πρεπει και τα νεα παιδία που θα μπουν τώρα να δίξουν καλό πρώσοπο. Ξέρω οτι σε 1.5 χρόνο θα ξανα πάρουν 2023
Επίσης διαβάζω πολύ έντονα ότι θα υπάρξουν νέα κριτήρια επειδή λέει ότι είναι νέα ομάδα εφ. Παιδιά, δε σημαίνει επειδή είναι νέα ομάδα εφ θα υπάρχουν νέα κριτήρια. Το χαρακτηρίζει νέα ομάδα γιατί όντως είναι νέα ομάδα! Αυτό δε σημαίνει κάτι. Θα σήμαινε κάτι αν η προκήρυξη, δεν ανήκε στην ελληνική αστυνομία. Εφόσον ανήκει στην ελληνική αστυνομία και είναι εφ, μου φαίνεται δύσκολο να αλλάξουν τα κριτήρια γιατί θα είναι ουσιαστικά το ίδιο σώμα με το 19 αλλά με άλλες αρμοδιότητες.
George1995 και ιεκ εχω και ειδικες δυναμεις εχω. Ας βαλουν οτι θελουν απο σενα περισσοτερα μορια εχω και εισαι και τριτεκνος εσυ! Καληνυχτα!
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 59
Ενα τηλ στο σωματειο θα σας λυσει τις αποριες.
Μπορεις να μας πεις εδω;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 12
Διαβάστε το άρθρο 13 και το άρθρο 14.
Εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, Προστασία της Ακαδημαϊκής Ελευθερίας, Αναβάθμιση του Ακαδημαϊκού Περιβάλλοντος και άλλες διατάξεις
Εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, Προστασία της Ακαδημαϊκής Ελευθερίας, Αναβάθμιση του Ακαδημαϊκού Περιβάλλοντος και άλλες διατάξεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Τετ Ιαν 13, 2021 5:11 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Ταγματάρχης
shootmann έγραψε:Εγώ πάντως θα ήθελα να αυξηθεί το όριο διότι με συμφέρει επειδή είμαι το 92! Καλή επιτυχία σε όλους!
Κρίμα που δεν μπορείς να δώσης. Το 2019 έκανες αιτηση για του Ειδικούς;
-
- Ταγματάρχης
Greek_Army έγραψε:Διαβάστε το άρθρο 13 και το άρθρο 14.
Τέλεια άρα γίνετε να αλλάξουν υπηρεσία
-
- Ταγματάρχης
«επιτρέπεται η άσκηση προανακριτικών καθηκόντων για το διάστημα που υπηρετούν σε αυτές και για υποθέσεις των οποίων επιλαμβάνονται κατά την άσκηση των καθηκόντων τους. »
άρα όσο θα μένουν σε αυτό το σώμα θα έχουν και ανακριτικά καθήκοντα. Επομένως θα έχει νομικά μαθήματα που μόνο άτομα τις θεωρητικής μπορούν να αντεπεξέρθουν σχετικά ποιο εύκολα, πιθανών να μπουν άτομα με πτυχίο, αυτούς θα χρειαστούν περισσότερο
άρα όσο θα μένουν σε αυτό το σώμα θα έχουν και ανακριτικά καθήκοντα. Επομένως θα έχει νομικά μαθήματα που μόνο άτομα τις θεωρητικής μπορούν να αντεπεξέρθουν σχετικά ποιο εύκολα, πιθανών να μπουν άτομα με πτυχίο, αυτούς θα χρειαστούν περισσότερο
Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να πούνε ότι είναι αρνητικοί με αυτό και να μη περάσει το νομοσχέδιο ;
Παντως στο ΙΕΚ στελεχος ασφαλειας κανουν τα ιδια μαθηματα με την Αστυφυλακων, οι καθηγητες ειναι εν ενεργεια αστυνομικοι και το πτυχιο ειναι επιπεδου 5 που ισοδυναμει με την Αστυφυλακων!(ρητηστε να μαθετε στο υπουργειο αμα διαφωνειτε) Αρα το ιεκ πρεπει να παιρνει περισσοτερα μορια απο οποιοδηποτε αει και τει διοτι το ΙΕΚ εχει συναφεια με το επαγγελμα!
Οποιος διαφωνησει να το κανει με επιχειρηματα και οχι με κλανιες!
Οποιος διαφωνησει να το κανει με επιχειρηματα και οχι με κλανιες!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες