Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 43
Τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα τα κριτήρια θα αποφασιστούν μαζί με κεραμεως. Μην μείνετε έκπληκτοι μερικοί.
Κωστας1821 οχι ρε φιλε μη τους λες τετοια θα σε πουνε αρνητη και απιστο!Λες και εμεις δε θελουμε να ειναι ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ Ειδικοι Φρουροι, επειδη κραταμε μια πισινη μας λενε αρνητες!
Πάντως ο, τι και να γίνει αυτή είναι λογικά η τελευταία ευκαιρία για πολλούς από εμας. Προσωπικά δεν έκανα τα χαρτια μου για σφ γιατί περίμενα κάτι τέτοιο. Ρίσκο αλλά φαίνεται να βγαίνει. Για πρώτη φορά πιστεύω πως δεν έχω κάνει ***** στη ζωή μου.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Να βάλει και εμπειρία σαν φύλακας για μένα ιδανικό είναι η προκ των σωφρο. Για τέτοια δουλειά.
Πολύ πιο αποδοτικοί...
Πολύ πιο αποδοτικοί...
Υπομονη μεχρρ να βγει ΦΕΚ κυριοι, οσο για πτυχια που λετε μερικοι δεν νομιζω να μπουνε τετοια κριτιριαστο κατω κατω ειναι Ειδικοι Φρουροι.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
nikos521 έγραψε:Υπομονη μεχρρ να βγει ΦΕΚ κυριοι, οσο για πτυχια που λετε μερικοι δεν νομιζω να μπουνε τετοια κριτιριαστο κατω κατω ειναι Ειδικοι Φρουροι.
Νέου τύπου ειδικοί φρουροί...
Συνοριοφυλακας αξιζει να πας; Ηταν ορισμενου χρονου η συμβαση επισης θα εισαι μια ζωη στα νησια.JonasGR έγραψε:Πάντως ο, τι και να γίνει αυτή είναι λογικά η τελευταία ευκαιρία για πολλούς από εμας. Προσωπικά δεν έκανα τα χαρτια μου για σφ γιατί περίμενα κάτι τέτοιο. Ρίσκο αλλά φαίνεται να βγαίνει. Για πρώτη φορά πιστεύω πως δεν έχω κάνει ***** στη ζωή μου.
Νεου τυπου ΕΦ αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα μπουνε πτυχια, επισης νεου τυπου ΕΦ ειναι μονο αυτοι που θα πανε πανεπιστημια οχι ολοι.
Δεδομένου ότι θα μονιμοποιηθούν κατά πάσα πιθανότητα ναι. Θα έμπαινα Αν. Αττική κοντά στο σπίτι μου
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 379
μην ασχολισε αδερφέnikos521 έγραψε:Νεου τυπου ΕΦ αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα μπουνε πτυχια, επισης νεου τυπου ΕΦ ειναι μονο αυτοι που θα πανε πανεπιστημια οχι ολοι.
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 315
Παιδιά δεν υπάρχει λόγος για τσακομους και να την λέει ο ένας στων άλλων πάμε να ζήσουμε το όνειρο μας που έρχεται και ο κάθε κακόβουλος θα βρει τον δρόμο του μην ξενερωνεται τα καλύτερα έρχονται ...
- Wolf93
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 69
Goulea94 παρακολουθω τοσο καιρο την ορθογραφια σου και αναρωτιεμαι αν μπεις πως θα συντασεις αναφορες και θα κανεις δικογραφιες ετσι οπως γραφεις, μονο να ειρωνευεσαι τους υπολοιπους ξερεις!
Αφου η συμβαση ειναι ορισμενου χρονου διαρκειας 1 ετους, παντως ο ποτσεπης που περασε σε νησι στην αθηνα βρισκεται...JonasGR έγραψε:Δεδομένου ότι θα μονιμοποιηθούν κατά πάσα πιθανότητα ναι. Θα έμπαινα Αν. Αττική κοντά στο σπίτι μου
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 18
Δεν θα μπεις επειδή έχεις ΙΕΚ κύριο προσων αν είναι κάτι θα είναι ειδικές δυνάμεις και προεδρική φρουρά.
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 475
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες