Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Johnny94
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 96

Δημοσίευση από Johnny94 »

Επίσης είπε θα φυλάνε τις εγκαταστάσεις για φθορές φθορές μπορεί Να κάνουν και της 12 το βράδυ και τότε κλειστά είναι φίλε Μου
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 922

Δημοσίευση από Gpap95 »

Johny94 Πολύ αρνητικός είσαι ρε φίλε. Άμα δε γουστάρεις, μην ασχολείσαι και μη κάνεις τα χαρτιά σου. Προσωπικά ποτέ δεν άκουσα να απολύεται προσωπικό της αστυνομίας και να μείνει στα πανεπιστήμια μια ζωή. Σε 7 χρόνια γίνεσαι αστυφύλακας. Δε θα σε έχουν ακόμα εκεί, έχεις το δικαίωμα απο το νόμο να ζητήσεις αλλαγή ποστου!
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

Ναι Johnny σίγουρα υπάρχει ανομία και όταν είναι κλειστά αλλα δε θα έχουν το ίδιο προσωπικό ! Δε θα είναι δηλαδή 80 άτομα οτσν είναι ανοιχτά και πάλι 80 άτομα οτσν είναι κλειστά. Δεν έχει λογική !
Efedros2015
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 194

Δημοσίευση από Efedros2015 »

Το πιάνω από την αρχή να απαντήσω σε όλους σας, φίλε Τζόνι οι συμβάσεις γίνονται γτ μέσω πανδημίας δνν μπορούσε να τους πάρει άλλιως. Επιπλέον τα χρήματα έρχονται από ΕΕ οι σφ δν θα απολυθούν ποτέ, σε πάω κάποια χρόνια πίσω με κάτι πυροσβέστες μέσω οικ κρίσης μονιμοποιήθηκαν γιατί ήθελαν να τους διώξουν, πράγμα που δεν έγινε.2) επειδή σπούδασα και έχω μια ιδέα τα πανεπιστήμια δεν κλείνουν το καλοκαίρι, τελειωνει η εξεταστική Ιούνιο παράλληλα τρέχουν μέσω καλοκαιριού σεμινάρια συνέδρια πρυτανικές συνεδρίασης και πολλά άλλα. Γκάρντιαν ότι και να λένε πόστο αλλάζεις γτ θα είναι πολύ βυσματικη θέση συγκριτικά με Δίας κλπ οπότε θα γίνουν εσωτερικές αλλαγές ! Εφ κυρίοι πλέον αναμένουμε καλό μεσημέρι
Johnny94
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δεν είμαι αρνητικός απλά εξηγω τι γίνεται φίλε Μου γιατί κάποιος μπορεί να θέλει κάτι άλλο... Η να σκεφτεται κάτι άλλο... Εδώ ακούω πως θα είναι ειδική ομάδα σαν τα ματ δλδ έλεος... Ο άλλος έλεγε για όπλα... Το δεν θα τα ξεδιαλύνει όλα. Και σου ξαναλέω στα 13 μπορείς σαν σφ θα λέει αν μπορείς να αλλάξεις αλλά για μενα για πολλά χρόνια δεν θα μπορείς και θα το δεις και αν αλλάξεις γιατί κανεις δεν θέλει να πάει εκει
Κωστας1821
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Κωστας1821 »

Gpap95 έγραψε:Johny94 Πολύ αρνητικός είσαι ρε φίλε. Άμα δε γουστάρεις, μην ασχολείσαι και μη κάνεις τα χαρτιά σου. Προσωπικά ποτέ δεν άκουσα να απολύεται προσωπικό της αστυνομίας και να μείνει στα πανεπιστήμια μια ζωή. Σε 7 χρόνια γίνεσαι αστυφύλακας. Δε θα σε έχουν ακόμα εκεί, έχεις το δικαίωμα απο το νόμο να ζητήσεις αλλαγή ποστου!

Φίλε μου μπορεί να είναι σαν τους σοφρωνιστικους που μένουν φυλακές μια ζωή.

Είμαι ειδικό ξεχωριστό σώμα το τι λέει ειδικοί φρουροί δεν σημαίνει ότι θα είναι σαν τους 1500.

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 202

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Βγηκε το νομοσχέδιο. Νέου τύπου ειδικοι φρουροι με ανακριτικα καθήκοντα.

Στους ειδικούς φρουρούς που στελεχώνουν τις Ομάδες Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων (Ο. Π. Π. Ι.), επιτρέπεται η άσκηση προανακριτικών καθηκόντων για το διάστημα που υπηρετούν σε αυτές και για υποθέσεις των οποίων επιλαμβάνονται κατά την άσκηση των καθηκόντων τους. ».

Με προεδρικό διάταγμα κατόπιν πρότασης των Υπουργών Παιδείας και Θρησκευμάτων και Προστασίας του Πολίτη, αφού ληφθούν υπόψη οι ιδιαιτερότητες της αποστολής των Ο. Π. Π. Ι. καθορίζονται οι ειδικότεροι όροι και προϋποθέσεις αναφορικά με τις διαδικασίες πρόσληψης, εκπαίδευσης και μετεκπαίδευσης, διάθεσης του προσωπικού των Ο. Π. Π. Ι. ζητήματα οργάνωσης, συγκρότησης και εξοπλισμού των Ο. Π. Π. Ι. οι ειδικότεροι όροι και λεπτομέρειες σχετικά με την άσκηση των καθηκόντων του, καθώς και κάθε άλλη αναγκαία λεπτομέρεια για την εφαρμογή του παρόντος.

Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

Φίλε Johnny μπήκε άτομο εφ τώρα το 19 φιλος μου στην ομάδα ΔΈΛΤΑ. Μου είπε ότι σε 7 χρόνια παίρνεις βαθμό και γίνεσαι αστυφύλακας. Αν θες δίνεις εισαγωγικές εξετάσεις Και παίρνεις πιο γρήγορα βαθμό. Δε ξέρουμε ακόμα τι θα γίνει. Ητσν πολυ γενική η ανακοίνωση
Efedros2015
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Διαβάστε τι ανέβασε ο διασώστης, μου έφτιαξες τη μέρα φίλε μου ! Απαντάει σε όλους μας ... Μην γράφεται ανούσια πράγματα για βαθμούς μπλα μπλα μπείτε πρώτα και μετά, βήμα βήμα
Johnny94
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Gpap καλά σου είπε ο φίλος σου βέβαια για ανακριτικός αρχιφύλακας έχεις δικαίωμα στα 9 χρόνια να δώσεις όχι στα 7 στα 7 γίνεσαι αστυφύλακας αλλά αν διαβάσεις παραπάνω τι ανέβασαν μην μπερδεύεις ξαναλέω τους ΕΦ με τους πανεπιστημιακούς ΕΦ καταρχάς λέει ξεκάθαρα πως θα έχει ειδική εκπαίδευση και προανακριτικά καθήκοντα άρα για να πάει κάποιος εκει και να φύγεις πρέπει να περάσει εκπαίδευση ειδική το Λέει καθαρα
Άβαταρ μέλους
Guardian
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 329

Δημοσίευση από Guardian »

Θα μεινουμε με τη απορια για τα κριτηρια μεχρι να βγει η προκηρυξη απο τι φαινεται!
Johnny94
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Έφεδρε πιστευεις πως είναι βύσμα δίκη θέση αλήθεια τώρα;
Johnny94
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Βυσματική θέση*
Κωστας1821
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Κωστας1821 »

Θα μεινουμε με τη απορια για τα κριτηρια μεχρι να βγει η προκηρυξη απο τι φαινεται![/QUOTE

Λέει νέου τύπου φρουροί

Δηλαδή νέου τύπου κριτήρια

Efedros2015
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Συγκριτικά με Δίας Δέλτα ναι την θεωρώ βυσματικη (με την έννοια πιο χαλαρή) προσέξτε τι έγραψε ο διασώστης για όσο χρονικό διάστημα είναι εκεί !
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης