Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 194
Οσο άμα αλλάξει η κυβερνήση που έγραψε κάποιος, δεν υπάρχει απόλυση ένστολου προσωπικού μόνο άμα έχει κάνει κάποιος μαλάκια, υπομονή εν αναμονή το ΦΕΚ τώρα
- 35MK.A
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 108
Πότε την βλέπετε την προκήρυξη αλάνια μου;
-
- Ανθυπασπιστής
Όποιος θέλει μπαίνει όποιος έχει θέμα άμα ανήκει εδώ εκεί πόσο θα κάτσει ας αποχωρήσει από το. Θεμα, εμένα προσωπικά δν με νοιάζει πόσο θα κάτσω και τι θ κάνω παρά μόνο να εκπληρώσω το όνειρο μου, προσωπική εκτίμηση ΦΕΚ τέλος Ιανουαρίου
Έφεδρος αν αλλάξει κυβέρνηση ποτε δεν ξερεις αυτά θα φαίνονται στο ΦΕΚ αν σου λέει πχ με σύμβαση όπως η τελευταία των σφ όλα να τα περιμενεις ... Γιαυτο Αναμένουμε ΦΕΚ
Efedros ολοι το ονειρο θελουμε να εκπληρωσουμε αλλα αμα δεν αλλαζουν ποτε υπηρεσια εμενα προσωπικα δε με ικανοποιει. Δεν ειναι το ιδιο να βαρας ολα χρονια σκοπια στα αει με το να πας διας κλπ!
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 43
Δεν μάθαμε κάτι το αξιόλογο. Ηλικία και κριτήρια είναι το θεμα
- 35MK.A
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 108
Διάβασα τωρα ότι θα κάνουν προσλήψεις 1000 ατόμων και θα εκπαιδευτουν από την ελληνική αστυνομία...
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 43
35MK.A έγραψε:Διάβασα τωρα ότι θα κάνουν προσλήψεις 1000 ατόμων και θα εκπαιδευτουν από την ελληνική αστυνομία...
Ναι τα κριτήρια δεν ξέρουμε όμως...
Πολλά ερωτηματικά υπαρχουν
ομάδα «ήπιας κοινοτικής αστυνόμευσης» που θα υπάγεται στον αρχηγό της ΕΛ. ΑΣ με 1000 νέους προσληφθέντες που θα διατίθεται στα ΑΕΙ για διάστημα 4 ετών που θα συνεργάζονται με τους πρυτάνεις τους.
-
- Ανθυπασπιστής
Τζόνι φίλε μου δεν υπήρξαν ποτέ απολύσεις ένστολου προσωπικού παρά μόνο άμα κάνει κάποιος μακακια, θα δούμε ... Τουλάχιστον πλέον είμαστε σίγουροι ότι έχετε προκήρυξη
-
- Ανθυπασπιστής
Γκάρντιαν σε εκτιμώ φίλε Για όλο αυτό τον καιρό για αυτά που έχεις γράψει ... Όπως έχεις πει έχεις άτομα στο σώμα, όλοι μπορούν να αλλάξουν πόστο, επιπλέον ρωτά τους δικούς σου όταν μπεις με το καλό στο σώμα δηλώνεις τόπο συμφερόντων για κάποιο λογο
Δεν μίλησα για απολύσεις μίλησα για σύμβαση όπως των σφ της τελευταίας ... Αν τελειώσει η σύμβαση και δεν στην ανανέωση δεν σε απολύει φίλε Μου... Το ξερεις το υπογράφεις γιαυτο να κοιτάξεις στο ΦΕΚ αν λέει όπως των ΕΦ πως στα 5 χρόνια εφόσον επιθυμείς παραμένεις με αίτηση σου στο σώμα
Ναι η λογικη λεει οτι θα πρεπει να αλλαζουν υπηρεσια καποια στιγμη!Δυσκολο μου φαινεται να παρουν 1000 καθηλωμενα ατομα που δεν μπορουν να πανε αλλου!
Θα υπάρχει προκήρυξη αλλά πιο αργά γιατί πρέπει Σεπτέμβριο να πάνε στα πανεπιστήμια οπότε είναι νωρίς. Επίσης το νομοσχέδιο βγήκε αλλά πρέπει και να ψηφιστεί ! Επίσης ξαναλέω, τα πανεπιστήμια καλοκαίρι και γιορτές κλείνουν ! Οπότε δε θα κάθονται στα πανεπιστήμια να κοιτανε τα ντουβάρια, κάπου αλλού θα πανε!
Gpap τα πανεπιστήμια έχουν ανομία και όταν είναι κλειστά...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες