Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Έλα οι προσλήψεις Ε. Φ!
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Που πιστεύετε θα πάει η βάση για 1000 άτομα; Να ρωτήσω και κάτι ακόμα ο βαθμός απολυτηρίου μπαίνει και δεκαδικος;
Πχ 15.2 επι 100
Πχ 15.2 επι 100
Ναι αν την καταργήσουν δεν ξερεις τι γίνεται εγώ μιλάω με τα δεδομένα όπως οι σφ στα 13 χρόνια με τις παλιές προκηρύξεις μπορουσες να αλλάξεις ... Μην γελιόμαστε παίρνουν για συγκεκριμένο λόγο τα άτομα... Καλή επιτυχία σε όλους αλανια μου
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 315
Βρε να βγει να μπούμε με το καλό και θα φτιάξουν όλα αρκεί να μπουμε
Shadow2 έγραψε:Βρε να βγει να μπούμε με το καλό και θα φτιάξουν όλα αρκεί να μπουμε
Αυτό ακριβώς! Εμείς πάντως θα τα κάνουμε από την πρώτη μέρα τα χαρτιά!
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 219
Κοιτάω τα μηνύματα σας και βλέπω ότι λένε κάποιοι ότι θα είναι σεκιουριτάδες και άλλοι ότι θα είναι αστυνομικοί τελικά τι ισχύει;
Δε νομιζω οτι μαθαμε κατι συγκεκριμενο σημερα, αυτο για 1000 ΕΦ το γραφουν εδω και καιρο!Αναμενουμε λεπτομεριες για μοριοδοτηση και αλλαγη υπηρεσιας!
Κωνσταντίνε θα βγει και θα δεις με τα μάτια σου... Απλά χωρίς όπλο και χωρίς αλλαγή υπηρεσίας καταλαβαίνεις...
jonny94 αυτο χωρις αλλαγη υπηρεσιας το ξερεις απο καπου σιγουρα?
Guardian φιλαράκι μου ναι... Αν και είναι προφανές ... Νομίζω έξυπνοι είστε καταλαβαίνεται όλοι... Δες σφ ... Μπορούν να πάνε σε άλλη υπηρεσία; Είναι περίεργη θέση εσυ τι θα προτιμούσες να είσαι ΕΦ η πανεπιστημιακός
Ρε παιδί τελικά μόνο τον αριθμό μάθαμε ; Επίσης πολύ απλά θα μπορείς να αλλάζεις υπηρεσία έστω και μετα απο κάποιο διάστημα για τον πολύ απλό λόγο ότι καλοκαίρι τα πανεπιστήμια είναι κλειστά. Εσύ τι θα σε κάνουν ; Θα σε πληρώνουν να κάθεσαι να φυλάς τα ντουβάρια ; Θα σε πάνε κάπου αλλού
Οι ΣΦ πανε σε αλλη υπηρεσια μετα απο 13 χρονια. Εσυ λες οτι οι πανεπιστημιακοι θα μεινουν για παντα στα αει μεχρι την συνταξη; Δυσκολο μου φαινεται!
Αδερφέ αν μετά από 13 χρόνια γίνεται και πας και αντέξεις τόσα χρόνια οκ... Αν και θα σου πω κάτι αν ήταν καλή θέση και την θελαν θα βγάζαν θέσεις για τους αστυφύλακες η τους ειδικούς φρουρούς και μπορεί να περναν άτομα με νέες θέσεις για Δίας δέλτα τμήματα κτλπ... Από την στιγμή που σου βγάζει θέσεις μόνο για εκει δύσκολα θα φευγεις ... Γιατί κάποιος πρέπει να πάει... Εννοείτε πως βγαζεις συντάξη εκει στην Δίας οπκε βγαζεις δύσκολα Σύνταξη όχι στα πανεπιστήμια που
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 194
Οι εφ στα 7 χρόνια έχουν δικαίωμα να αλλάξουν υπηρεσία, μην λέτε πράγματα που δν ξέρετε !
Φιλαράκι μου οι ΕΦ αλλάζουν υπηρεσία στον ένα χρόνο εσωτερική μετακίνηση στον δεύτερο όπου θέλουν... Μην μπερδεύεσαι όμως άλλο ΕΦ άλλο πανεπιστημιακή αστυνομία που θα αποτελείτε από ΕΦ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες