Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΕΦ21
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 126

Δημοσίευση από ΕΦ21 »

Gpap95 έγραψε:Ναι ίσως να ισχύει αυτό που λες. Εννοείται πως δε κάνει το όπλο τον αστυνομικό. Αυτό που έχω απορία είναι το εξής. Δηλαδή αυτοί ρε παιδιά, θα είναι μια ζωή στα πανεπιστήμια; Δε θα μπορούν να πάνε σε κάποιο άλλο σώμα ; Π. Χ Δίας ή κάτι άλλο ;

ΕΦ λένε ότι θα είναι μην διαβάζεις πριν δυο μηνών ιστοσελίδες! Ίδια δικαιώματα θα έχουν Ψαξου και μετά γράφε! Και δν θα πάνε και 1000 στα πανεπιστήμια ήρεμα το λέω μου είπε ένα πουλάκι!

Gouleas94
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 379

Δημοσίευση από Gouleas94 »

Εγω πήρα τηλέφωνο στο σεεεφαα και μ είπαν οτι θα ειναι ειδικοί φρουροί οποιος δν πιστεύει να παρει και αυτός τώρα Ο γελοίος ο Heinrich ασχολίαστο το άτομο πολύ γελαδεροσσσσσς
Gouleas94
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

ΕΦ21 έγραψε:
Gpap95 έγραψε:Ναι ίσως να ισχύει αυτό που λες. Εννοείται πως δε κάνει το όπλο τον αστυνομικό. Αυτό που έχω απορία είναι το εξής. Δηλαδή αυτοί ρε παιδιά, θα είναι μια ζωή στα πανεπιστήμια; Δε θα μπορούν να πάνε σε κάποιο άλλο σώμα ; Π. Χ Δίας ή κάτι άλλο ;

ΕΦ λένε ότι θα είναι μην διαβάζεις πριν δυο μηνών ιστοσελίδες! Ίδια δικαιώματα θα έχουν Ψαξου και μετά γράφε! Και δν θα πάνε και 1000 στα πανεπιστήμια ήρεμα το λέω μου είπε ένα πουλάκι!

ετοιμα σ να γιουχάρουμε τον εξαφανισμένο γκλοκ εσει γιατί μέχρι και το σεεφα λέει οτι θα ειναι ειδική φρουροί
Άβαταρ μέλους
Guardian
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 329

Δημοσίευση από Guardian »

Καλημερα Γουλεα. Σου ειπαν οτι εχουν επισημη ενημερωση οτι θα ειναι ΕΦ; Ξερουν ποσα ατομα;

Γι αυτο εξαφανιστηκε ο γκλοκ χαχα

Gouleas94
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Guardian έγραψε:Καλημερα Γουλεα.Σου ειπαν οτι εχουν επισημη ενημερωση οτι θα ειναι ΕΦ; Ξερουν ποσα ατομα;

Γι αυτο εξαφανιστηκε ο γκλοκ χαχα

φιλε μ είπαν υπάρχει επίσημη ενημέρωση οτι θα ειναι από τον θεσμό των ειδικών φρουρών και τα ατομα 1000 με 1500 αν θες σ στέλνω τηλέφωνο να βεβαιώθεις και εσυ
Άβαταρ μέλους
Guardian
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Οχι ουτως ή αλλως μου το χει πει ο συνδικαλιστης της ποασυ απο αρχες Δεκεμβριου οτι θα ειναι ΕΦ οποτε τωρα κλειδωνει το πραγμα. Ας ελπισουμε να μην υπαρχουν τρομαχτικες αλλαγες στα κριτηρια και να παρει τουλαχιστον 1000!

Άβαταρ μέλους
Jorge21
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από Jorge21 »

Αδερφέ καλημέρα... Ρώτησες για αλλαγή υπηρεσίας κλπ?
Άβαταρ μέλους
Guardian
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Αφου θα ειναι ΕΦ ειναι δεδομενη η αλλαγη υπηρεσιας, απλα ισως εχει υποχρεωτικη παραμονη. Εγω ακουσα υποχρεωτικη παραμονη στα αει μεχρι την μονιμοποιηση, δηλαδη στη 5ετια που μονιμοποιουνται οι ΕΦ! Θα δειξει!

ΕΦ21
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από ΕΦ21 »

Gouleas94 έγραψε:
ΕΦ21 έγραψε:

ετοιμα σ να γιουχάρουμε τον εξαφανισμένο γκλοκ εσει γιατί μέχρι και το σεεφα λέει οτι θα ειναι ειδική φρουροί

Εμένα μου τα λες εγώ έτοιμος είμαι αλλά κάτσει να βγει τέλη Μαΐου αρχές Ιούνη γιατί χθες έμαθα εν μέσω πανδημίας δν βγάζει και συν ότι θα έχουν προτεραιότητα ο Στρατος, και δν θα πάνε όλοι στα πανεπιστήμια αυτό έμαθα! Και ο Γκλοκ θα έρθει η ώρα όταν έλεγα από το 20 ότι θα βγει το καλοκαίρι του 21 κορόιδευε για να δούμε τώρα!

Άβαταρ μέλους
Guardian
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Παντως τον Φεβρουαριο θα βγει προκηρυξη για ΣΦ δε ξερω κατα ποσο επηρεαζει η πανδημια. Και εποπ θα βγει μεχρι Μαρτιο!

ΕΦ21
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από ΕΦ21 »

Πάμε για Ιούνιο προκήρυξη από ότι βλέπω εννοείται ότι επηρεάζει η πανδημία εις βάρους του πρωθυπουργού γιατί θα πουν πέρνει τόσα άτομα και δν έχει εμβολιαστεί ακόμα το 1/3 της Ελλάδας! Και πως τώρα θα χωριστούν τα άτομα δν ξέρω πάντως και οι 1000 δεν πάνε στα πανεπιστήμια μου το ξεκαθάρισαν αυτο! Και συν ότι έχουν μαζευτεί αρκετοί ενάντια στους πανεπιστημιακούς όποτε μην το έχετε παράξενο να πει ΕΦ στο τέλος και δν πάνε στα πανεπιστήμια. Γιατί και εκεί αν πάει κόντρα είναι ψήφοι! Αυτοί έτσι σκέφτονται! Έτσι Μου είπαν όλα παίζονται!
Άβαταρ μέλους
Guardian
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Ας ισχυει ο αριθμος 1000 κι ας πανε οπου θελουν, λιγοτεροι να μην ειναι!
Άβαταρ μέλους
DrTEO
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 94

Δημοσίευση από DrTEO »

Οι εποπ είναι μέχρι τέλους του μήνα έτσι έχει αναφερθεί. Σφ είχε πει ο Χρυσοχοΐδης ότι μέχρι τον Απρίλη ΜΑΗ θέλει να έχουν πιάσει δουλειά αν θυμάμαι καλα
Άβαταρ μέλους
DrTEO
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 94

Δημοσίευση από DrTEO »

Guardian έγραψε:Ας ισχυει ο αριθμος 1000 κι ας πανε οπου θελουν, λιγοτεροι να μην ειναι!
1000 θα είναι απλά θα γίνει αυτό που λένε τα παιδιά μπορεί όντως να πάνε και σε άλλες υπηρεσίες

Gouleas94
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Παιδια 1500 ατομα ειναι π σχεδιασμός του υπουργείου να ξερεται
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης