Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Ε αν θέλει ρε παιδιά άμεσα 18 ομάδες, τότε πρέπει να πάρει καμία 3000 άτομα για να πάνε περίπου 150 σε κάθε ομάδα. Υπερβολή μου φαίνεται. Αν θέλει γενικά όμως να πάρει στο μέλλον, πολύ απλά ρίχνει τις βάσεις στις πανελλαδικές και τελείωσε το θέμα. Εκτός μονο αν θέλει άμεσα να κάνει αυτές τις ομάδες όπως είπα και πιο πάνω
Ρε φιλε μακαρι να ειναι και 2000 τα ατομα, απλα σκεφτομαστε και το χειροτερο σεναριο για να μην απογοητευτουμε!
18 ομαδες Δραση ειναι περιπου 280 ατομα αν τα υπολογιζω σωστα! Μια ομαδα Δραση αποτελειται απο 5 δικαβαλα παπακια αν δε κανω λαθος!
Νομίζω πως είναι ανάλογα την ομάδα. Εγώ να κάνω μια γενική ερώτηση που σίγουρα δε ξέρουμε αλλά περίπου τι πιστεύει ο καθένας. Πόσο λέτε να είναι η βάση οτσν βγει η προκήρυξη;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 379
αν βγει πρωτα για εποπ που ειναι ποιο συγουρα πάμε για βάσεις ΠΑΣΟΚGpap95 έγραψε:Νομίζω πως είναι ανάλογα την ομάδα. Εγώ να κάνω μια γενική ερώτηση που σίγουρα δε ξέρουμε αλλά περίπου τι πιστεύει ο καθένας. Πόσο λέτε να είναι η βάση οτσν βγει η προκήρυξη;
Χαχαχα ! Πρώτα εποπ θα βγει γιατί βγήκε το ΦΕΚ. Για ειδικούς φρουρούς δε βγήκε τίποτα
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 62
Τι εννοείται βάσεις ΠΑΣΟΚ; Και ο κάθε πικραμένος μέσα; 😂😂😂
Εγώ να ρωτήσω κάτι. Ξέρεις κανείς τη διαφορά από τους συνοριακούς με αυτούς που θέλουν να πάρουν στα πανεπιστήμια ;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 379
ναι φίλεAntonio's έγραψε:Τι εννοείται βάσεις ΠΑΣΟΚ; Και ο κάθε πικραμένος μέσα; 😂😂😂
Κάποια σκέψη για τη διαφορά συνοριακών και πανεπιστημιακης αστυνομίας ;
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 202
Οι συνοριακοι φυλάνε ρεφουτζιςς. Η πανεπιστημιακη τα ΑΕΙ.
Καμία σχέση δεν έχουν
Καμία σχέση δεν έχουν
Αυτό το ξέρω. Απλά διάβασα ότι οι πανεπιστημιακοί δε θα υπάγονται στην ελληνική αστυνομία και δε έχουν άδεια ούτε για όπλο. Πιο πολυ σε σεκιούριτι μου φάνηκαν αυτά που διάβασα. Έλεγε επίσης ότι αν γίνει κάτι στο Πανεπιστήμιο, ρωτάνε την αστυνομία για το τι πρέπει να κάνουν
Ενώ οι συνοριακοι είναι κανονικά στην αστυνομία
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 201
Gpap95 έγραψε:Αυτό το ξέρω. Απλά διάβασα ότι οι πανεπιστημιακοί δε θα υπάγονται στην ελληνική αστυνομία και δε έχουν άδεια ούτε για όπλο. Πιο πολυ σε σεκιούριτι μου φάνηκαν αυτά που διάβασα. Έλεγε επίσης ότι αν γίνει κάτι στο Πανεπιστήμιο, ρωτάνε την αστυνομία για το τι πρέπει να κάνουν
Εφ θα ειναι με υπηρεσια στα ΑΕΙ το οτι δεν εχουν οπλα δεν σημαινει πως δεν ειναι αστυνομικοι. Αστυνομικο δεν σε κανει το οπλο και η ΟΔΟΣ αστυνομικοι ειναι και μαλιστα νεοι αστυφυλακες δες λιγο τις προηγουμενες σελιδες στο φορουκ να ενημερωθεις ή διαβασε πιο προσφατα σαιτ γτ αυτα που διαβαζεις πρεπει να ειναι 2 μηνων πριν
Ναι ίσως να ισχύει αυτό που λες. Εννοείται πως δε κάνει το όπλο τον αστυνομικό. Αυτό που έχω απορία είναι το εξής. Δηλαδή αυτοί ρε παιδιά, θα είναι μια ζωή στα πανεπιστήμια; Δε θα μπορούν να πάνε σε κάποιο άλλο σώμα ; Π. Χ Δίας ή κάτι άλλο ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες