Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 194
Δεν έχει κανένας προτεραιότητα, οι εφ των πανεπιστημίων η όπως αλλιώς θέλετε να τους πείτε μπαίνουν πάνω πάνω στη λίστα διότι είναι συνεργασία υπουργείου προστ πολίτη και παιδείας ! Ο ντόρος δν έγινε επειδή θ πάρει εφ, αλλά επειδή αυτοί θ είναι στα πανεπιστήμια !
Ρε παιδιά το ίδιο λέγανε για για τους εφ ότι πριν το 20 θα πιάσουν να βγουν έξω! Και βγήκανε το 20 Γενάρη μήνα! Εγώ ξέρω τι μου λένε από άτομα όχι μέσα από αστυνομία! Τέλος πάντων ο καθένας πιστεύει αυτό που θέλει!
Το λογικό: Τέλη Φεβρουαρίου προκ. Τέλη Μαρτίου σχολή! Μετά Ιούνιο Αθήνα για πρακτική και Σεπτέμβριο όλα έτοιμα! Έτσι πιστεύω εγώ
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 315
Όλα τα σενάρια είναι πιθανά ειδωμεν ...
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 193
Το πιο λογικό είναι αυτό με βάση πανδημίας δεν πας για προκυρηξεις θα ρίξουν την κυβέρνηση απαγορεύεται βάση Συντάγματος τόσα άτομα να προσληφθούν! Εδώ δεν έχει έρθει το εμβόλιο καλά καλά!
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 194
Πάμε πάλι προσλήψεις εντός κοβιντ έγιναν για σφ εποχιακούς, πυροσβέστες, οβα Δεν αναφέρω καν προσλήψεις άλλων υπουργείων!
Εδώ όλος ο πλανήτης καίγεται εσυ λες Φλεβάρη προκ. Μου φαίνεται η Δουλευόμαστε εδώ μέσα η ο καθένας με ότι τον συμφέρει λέει! Δν παίζει προκ. Φλεβάρη διάβασες το άρθρο πριν που το ανέβασε ο Γιώργος ; Διαβάσετο από τις πρώτες προκ. Που θα τρέξουν θα είναι ένοπλες δυνάμεις!
Αν τον Σεπτεμβριο-Νοεμβριο γινουν εκλογες οπως ακουγεται, τοτε θα θελουν να εχουν κανει τις προσληψεις της Πανεπιστημιακης Μεχρι τοτε ωστε να πουν "Να εμεις λυσαμε και το προβλημα φυλαξης των Σχολων"!
Αν γίνουν εκλογές ετοιμαστείτε για πολύ μεγάλη προκήρυξη ... Αχ ξεχασα δεν βγαίνουν οικονομικά
Το ειπα και το πρωι και μου λεγατε ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ! Ο ιδιος ο ανασχηματισμος κα η επιλογη συγκεκριμενων στελεχων σε θεσεις υφυπουργων και υπουργων "ομολογουν" εκλογες.
Να μαθετε να "διαβαζετε" και να "αναλυετε" τα γεγονοτα πριν πειτε αποκλειεται!
Αν ήταν να πει κάτι η κυβέρνηση για να αναδείξει την πολιτική της πορεία θα ήταν το πώς χειρίστηκε την κατάσταση με τον ιό, το προσφυγικό ή την ψηφιακή αναβάθμιση.
Δεν νομίζω πως κανείς θα έδινε σημασία στο εκπαιδευτικό.
Δεν νομίζω πως κανείς θα έδινε σημασία στο εκπαιδευτικό.
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 193
Ρε γκαρντιαν στο ριπαπα μας αν θα γινουν εκλογες το 21 η το 22, ετσι και αλλιως η προκηρυξη θα βγει πιο νωρις, εντος του μηνα θα ψηφιστει το νομοσχεδιο... Εγω σου ειπα γνωμη μου οτι αποκλειεται, αν γινουν εγιναν δεν με πολυενδιαφερει κιολας. Αλλα μην μου λες να αναλυουμε τα γεγονοτα, που σε καθε αρθρο που ανεβαζω πρεπει να κανω και την επεξηγηση τι λεειGuardian έγραψε:Το ειπα και το πρωι και μου λεγατε ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!Ο ιδιος ο ανασχηματισμος κα η επιλογη συγκεκριμενων στελεχων σε θεσεις υφυπουργων και υπουργων "ομολογουν" εκλογες.
Φυσικα και παιζουν ρολο οι εκλογες, αμα δεν καταλαβαινετε το λογο δε πειραζει παμε παρακατω!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες