Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Κοίταξε κ εγώ αν διαβάσεις στους ειδικούς έκανα προβλέψεις από πέρυσι προ κορονοιου στο νήμα εφ. Δεν έχει να λέει το τι είπες τι λες με το τι θα γίνει. Μακάρι να γίνει δεκτών κ σεβαστό κ φυσικά να είναι έτσι να μπείτε όλοι. Απλά το λες με σιγουριά κ είπες παραπάνω αν μόνο όταν πάει στη Βουλή κ αν το αλλάξουν από εκεί. Δηλαδή θες να μ πεις ότι αυτός που στο είπε σου διάβασε την αίτηση που θα σταλεί με το τι ζητάνε κ τι κριτήρια; Ποιος σου το είπε; Ο Καραμαλακης; Γιατί από σεφεεα σίγουρα δεν είναι!
Ο. Π. Κ. Ε
Σιγά μην σου πω και ονομα ξανθε εγώ ότι λέω δεν το βγάζω από το μυαλό μου και οποιος θελει με πιστεύει
Δεν μ αρέσει να παίζω με τη ψυχολογία κανενός και εγώ έχω την αγωνία σας
Αυτό είναι αναγνωρίσιμο από μερικούς εδώ μέσα ότι δε θέλουν να παίξουν κ ότι έχουν την ίδια αγωνία εδώ μέσα... Απλά το λέω για να σκεφτεί κάποιος όλα τα ενδεχόμενα της πρώτης προκήρυξης που θα βγει. Ώστε να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις μετά. Να είσαι σίγουρος πως αν στους σφ βγει πρώτη η προκ κ το όριο πχ είναι 35. Τόσο θα πάει κ στους ειδικούς που είναι στο ίδιο προεδρικό διάταγμα. Οπότε καλό είναι να έχετε κάθε επιφύλαξη για να δείτε τι θα γίνει στη συνέχεια. Όσο κ. Να μην αρέσει αυτό έτσι είναι για πολλούς κ διάφορους λόγους
Ο. Π. Κ. Ε
Καλά οποιος περιμένει 30-35 χρονών να είναι το όριο τι να πω παιδιά αλήθεια σηκώνω τα χέρια ψηλά
Xanthos έγραψε:Κοίταξε κ εγώ αν διαβάσεις στους ειδικούς έκανα προβλέψεις από πέρυσι προ κορονοιου στο νήμα εφ. Δεν έχει να λέει το τι είπες τι λες με το τι θα γίνει. Μακάρι να γίνει δεκτών κ σεβαστό κ φυσικά να είναι έτσι να μπείτε όλοι. Απλά το λες με σιγουριά κ είπες παραπάνω αν μόνο όταν πάει στη Βουλή κ αν το αλλάξουν από εκεί. Δηλαδή θες να μ πεις ότι αυτός που στο είπε σου διάβασε την αίτηση που θα σταλεί με το τι ζητάνε κ τι κριτήρια; Ποιος σου το είπε; Ο Καραμαλακης; Γιατί από σεφεεα σίγουρα δεν είναι!
Αδερφέ εσυ στο σώμα δεν είσαι ; Δεν ακούγεται κάτι μέσα ;
Είπα πχ 35... Μην σ φαίνεται το περίεργο τουλαχιστων 30 η 32. Υπήρχε κάποτε.
Ο. Π. Κ. Ε
Όχι δεν είμαι. Κ μέσα όντος δε ακούνε κ δεν γνωρίζουν κάτι. Πχ ένας απλός αστυνομικός. Περισσότερα θα ξέρεις εσύ πάρα αυτοί εκεί μέσα. Τώρα το να γνωρίζεις κάποιον παραπάνω ανώτερο είτε μέσα είτε έξω ίσως κ αυτοί ξέρουν περισσότερα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βγει πρώτα οι σφ κ ότι γίνει εκεί πχ με ορια κτλπ θα είναι κ για τους υποτιθέμενους πανεπιστημιακούς-εφ.
Ο. Π. Κ. Ε
Καλά αν δείτε σφ ανώτερο όριο ηλικίας δεν σημαίνει ότι θα γίνει και στους ΕΦ
Γι'αυτό σ λέω δεν σκέφτεστε σωστά. Ξέρεις πως κάποιοι που έχουν πάει κάτι δικαστικά κ κέρδισαν πόσα λεφτά πήραν; Φαντάζεσαι κάτι που είναι στο ίδιο προεδρικό διάταγμα όπως εδώ να πάρουν σφ με όριο 32 κ εφ με όριο 28 πόσες πρόσφυγες κερδισμένες θα γίνουν; Θεωρείς πως δε τα σκέφτονται αυτά; Αν κ δεν νομίζω ότι θα τα ανεβάσουν πουθενά αλλά αν το ανεβάσουν εκεί θα ανέβει κ εδω
Ο. Π. Κ. Ε
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 62
Εγω πάντως πιστεύω δεν θα αλλάξουν όρια ηλικίας το ύψος κτλ αν προσθέσουν κάτι θα είναι τα πτυχία που για με μένα αν δεν είναι συναφείς με το αστυνομικο επάγγελμα θα είναι αδικία μεγάλη κατ'εμε θα τα δούμε όλα αρχής γενομένης από την προκηρηξη των 800 των ΣΦ Που κατα πάσα πιθανότητα θα βγει πρώτη... !
Δεν θα αλλάξει τίποτα παιδιά θα το δείτε. Και εγώ πιστεύω πρώτα θα βγουν οι ΣΦ
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 62
Μακάρι George
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Καλησπέρα και από εμένα.
Ξέρουμε αν παίζει ρόλο χειρουργείο στο γόνατο πριν χρόνια που έχει γινει βεβαια αποκατάσταση 100%;
Ξέρουμε αν παίζει ρόλο χειρουργείο στο γόνατο πριν χρόνια που έχει γινει βεβαια αποκατάσταση 100%;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες