Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Ολες οι προκηρυξεις ψηφοθηρικες ειναι.Εφοσον θα αλλαξει το προεδρικο διαταγμα για ΣΦ, κατα 99% αλλαζει και των ΕΦ!
Guardian έγραψε:Ολες οι προκηρυξεις ψηφοθηρικες ειναι.Εφοσον θα αλλαξει το προεδρικο διαταγμα για ΣΦ, κατα 99% αλλαζει και των ΕΦ!
Εγώ ελπίζω στο 1%. Χαχα
Guardian έγραψε:Οχι βμκδ εμεις δε ξερουμε, δεν εχουμε γνωστους στις επιτροπες ή γνωστα ατομα που εδωσαν!Ειμαστε απο χωριο εμεις δε ξερουμε!
Εμενα παντως συυμμαθητης μου μπηκε ΣΦ και εκανε 5:20 το χιλιαρι και δεν ειχε βυσμα, αφου του εκανε και εντυπωση που μπηκε. Τεσπα δε μας ενδιαφερει τωρα!
Xaxaxaaxaaxaxaxax xaxaxaxa εντάξει φίλε ξέχασα ότι εσυ θα επέμενες ακόμα και στο πετάει ο γάιδαρος σορρυ που πήγα να κάνω διάλογο μαζί σου ξέχασα ότι τα ξες όλα και έχεις παντού γνωστούς επιτροπές, επιτελεία, υπουργούς, βουλευτές, μπλα μπλα μπλα και είσαι ακόμα έξω από το σώμα. Τεσπα
Τι σχεση εχουν οι γνωριμιες με το οτι ειμαι εξω απο το σωμα ρε τρελε; Αμα δεν εχεις μορια δε μπαινεις, δυστυχως δε παιρνει βυσμα η μοριοδοτηση!Οσον αφορα τα αθληματα πραγματικα απορω γτ σου φαινεται περιεργο αυτο που λεμε, γινεται εδω και 10ετιες!
Guardian έγραψε:Τι σχεση εχουν οι γνωριμιες με το οτι ειμαι εξω απο το σωμα ρε τρελε; Αμα δεν εχεις μορια δε μπαινεις, δυστυχως δε παιρνει βυσμα η μοριοδοτηση!Οσον αφορα τα αθληματα πραγματικα απορω γτ σου φαινεται περιεργο αυτο που λεμε, γινεται εδω και 10ετιες!
Μου φαίνεται περίεργο γιατί λέτε για τα αθλήματα ενώ ήμουν εκεί ! Έδωσα και εγώ. Και είδα άτομα που τα έκοψαν και όχι δεν έκανα 5 λεπτά γιαυτο μ φαίνεται περίεργο ρε φίλε ΕΠΕΙΔΗ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ δεν μ τα είπαν ούτε τε άκουσα απλά τα είδα. Τεσπα
Δε λεμε οτι γινεται καθε μερα σε ολες τις επιτροπες και μπαινουν αβερτα.Απλα λεμε οτι μπαινει μεγαλο ποσοστο ανθρωπων που δε βγαζουν τα αθληματα, επρεπε να υπαρχει το τσιπακι στα αθληματα οπως στην 6κ να κλαψει ο καθε πικραμενος!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 379
δν σύμφωνο καθόλου με αυτό που λες άποψη σ βέβαια σεβαστήGuardian έγραψε:Ολες οι προκηρυξεις ψηφοθηρικες ειναι.Εφοσον θα αλλαξει το προεδρικο διαταγμα για ΣΦ, κατα 99% αλλαζει και των ΕΦ!
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 1
Οποιος συγκρίνει τον αριθμό των γυναικών που πέρασαν στα αθλήματα και γενικά στην 6κ έχει μαύρα μέσανυχτα. Στην 6κ προβλεπόταν ελάχιστος αριθμός γυναικών σε σχέση με τους άντρες. Λογικό γιατί προορίζονται για γυναικείες και αντρικές φυλακές αντίστοιχα. Συνεπως ο αριθμός των καλουμενων γυναικών θα ήταν πολύ μικρός εξαρχής συγκριτικά με τους άντρες. Οπότε το ότι πέρασε μια δε λέει και πολλά.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 202
1 στις 70 τι ποσοστό αποτυχίας είναι; Μήπως 98,5 %;
Το αντίστοιχο ποσοστό αποτυχίας στους άνδρες με πρόχειρους υπολογισμούς ήταν 25%.
Το αντίστοιχο ποσοστό αποτυχίας στους άνδρες με πρόχειρους υπολογισμούς ήταν 25%.
Όποιος θέλει να πετύχει στα αθλήματα ξεκινάει από αύριο σοβαρές προπονήσεις Και αν τύχει και τα δώσει σε δύο μήνες π. Χ θα είναι μέσα! Όποιος περιμένει τελευταία στιγμή μπας και... Άστο καλύτερα!
Ρε παιδιά χαλαρώστε, δεν νομίζω να γίνει κάτι τέτοιο επειδή το είδατε σε καποιο σαιτ η το είπε ο ίδιος (δε το ξέρω) δεν πάει να πει ο, τι αυτό θα γίνει 100%. Μη χαλάτε την ζαχαρένια σας όπως μπήκαν οι υπόλοιποι έτσι θα μπούμε και εμεις... Το θέμα μας ειναι να γίνουν οι προσλήψεις εγκαίρως... Μη νομίζετε οτι αυτοί που έχουν τελειώσει φιλολογία, νομική κλπ θέλουν να μπουν στο σώμα ούτε κανν... Αν ήταν έτσι θα είχαν μπει αστυφυλακων οπιτε δεν τους συμφέρει να βγάλει κάτι τέτοιο! Οπότε χαλαρώστε και όλα καλα αναμένουμε!
Στη προκηρυξη ΕΦ περσι, μπηκαν πτυχιουχοι Πολυτεχνειου, Νομικης και αλλων διαφορων αει.Αμα δε βρισκεις δουλεια στο πτυχιο σου κοιτας να χωθεις παντου, οποτε μια χαρα θα θελουν να μπουν!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Guardian την Τετ Δεκ 30, 2020 7:40 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Girl έγραψε:Ρε παιδιά χαλαρώστε, δεν νομίζω να γίνει κάτι τέτοιο επειδή το είδατε σε καποιο σαιτ η το είπε ο ίδιος (δε το ξέρω) δεν πάει να πει ο, τι αυτό θα γίνει 100%. Μη χαλάτε την ζαχαρένια σας όπως μπήκαν οι υπόλοιποι έτσι θα μπούμε και εμεις... Το θέμα μας ειναι να γίνουν οι προσλήψεις εγκαίρως... Μη νομίζετε οτι αυτοί που έχουν τελειώσει φιλολογία, νομική κλπ θέλουν να μπουν στο σώμα ούτε κανν... Αν ήταν έτσι θα είχαν μπει αστυφυλακων οπιτε δεν τους συμφέρει να βγάλει κάτι τέτοιο! Οπότε χαλαρώστε και όλα καλα αναμένουμε!
Ίσως έχεις δίκαιο!
Guardian έγραψε:Τη προκηρυξη ΕΦ περσι, μπηκαν πτυχιουχοι Πολυτεχνειου, Νομικης και αλλων διαφωρων αει.Αμα δε βρισκεις δουλεια στο πτυχιο σου κοιτας να χωθεις παντου, οποτε μια χαρα θα θελουν να μπουν!
Έχεις δίκαιο μπρο δύσκολοι οι καιροί... Απλα μπαίνουν κ μετά παραιτούνται! Χαχα
Διασωστης31 έγραψε:1 στις 70 τι ποσοστό αποτυχίας είναι;Μήπως 98,5 %;
Απορώ γιατί κάθεσαι και ασχολείσαι ακόμα για τις κοπέλες τι σε νοιάζει εσενα; Η κάθε μια κάνει ο, τι μπορεί κσι επειδή το παίζεις μάγκας... Ξέρω πολλά αγόρια σαν και σενα πχ που το παίζουν ο, τι ειναι αθλητές και τα αθλήματα τ χουν στο τσεπάκι τους... Και στο τέλος βγάζουν το 1000αρι σε 5 λεπτά. Γι αυτο κάτσε ασχολήσου με σενα... Και ασε τα αθλήματα. Και το τι κάνουμε εμείς τα κορίτσια. Ντροπή σου! Σόρυ παιδιά αλλα έλεος απο το μεσημέρι συνεχίζει να λέει τέτοιες βλακειες!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες