Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Καλημέρα παιδιά αυτό για το ύψος στης γυναίκες θα το αλλάξουν γιατί πρόσφατα ένας δικηγόρος κέρδισε σε δικαστήριο ότι είναι παράνομο το 1,70 για της γυναίκες. Όποτε παντού θα αλλάξει και θα πάει στο 1,65 για της κορασίδες
Και μετα θελουν και ισοτητα οι γυναικες. Αμα ειναι να πανε δικαστικα και οι αντρες που ειναι κατω απο 1.70!
Guardian έγραψε:Και μετα θελουν και ισοτητα οι γυναικες. Αμα ειναι να πανε δικαστικα και οι αντρες που ειναι κατω απο 1.70!
Κοιτά και το ύψος να έχουν είναι δύσκολο για τα κορίτσια να περάσουν τα αθλήματα φίλε. Όποτε δεν νομίζω να μας επηρεάζει πολύ αυτό.
Στους Επ. Οπ ακούγεται ότι οι του 93' δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Οπότε εδώ γιατί να αλλάξει δεν βρίσκω το λόγο
Γιατι οι ΣΦ ειναι στο ιδιο προεδρικο διαταγμα με τους ΕΦ οποτε υποθετουμε οτι θα ανεβει 30 και στους ΕΦ.Θα δειξει βεβαια δε ξερουμε!
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 202
Οι εποπ είναι Υπουργείο αμύνης. Και εκεί το ύψος στις γυναίκες πήγε 1,55 δε σημαίνει ότι θα πάει τόσο και στην ΕΛΑΣ. Στους λφ πηγε από 26 - 29, το κάθε υπουργείο αποφασίζει για τα κριτήρια του.
Η πλειονότητα των Ελληνίδων έχουν ύψος γύρω στο 1,60, οπότε το να πέσει το ύψος είναι απόλυτα λογικό και αντικατοπτρίζει την ελληνική πραγματικότητα. Είναι ΑΔΙΚΟ να γράφεις 18.000 στις πανελλήνιες και να μην σου επιτρέπουν καν να δηλώσεις αστυνομία γιατί σου λείπουν 5 πόντοι και να μπαίνει ένας με 15000 μόρια μόνο και μόνο γιατί ήταν 1.70.
Επίσης, αν αλλάξει το ύψος σε 1.65, αυτό θα θα έχει ισχύ ια όλες τις σχολές τις αστυνομίας;
Επίσης, αν αλλάξει το ύψος σε 1.65, αυτό θα θα έχει ισχύ ια όλες τις σχολές τις αστυνομίας;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 379
για Έβρο μίλησε συγκεκριμένα δν σημαίνει κατι αυτό και εντοπιότητα υπήρχε δν σημαίνει οτι θα εχουν εντοπιότητα και οι εφ ίδιο προεδρικό ειναι αλλά σε κάποιες περιοχές προσαρμόζονται τα κριτήρια με βάσει τις ανάγκες πχ Έβρο τώραGuardian έγραψε:Γιατι οι ΣΦ ειναι στο ιδιο προεδρικο διαταγμα με τους ΕΦ οποτε υποθετουμε οτι θα ανεβει 30 και στους ΕΦ.Θα δειξει βεβαια δε ξερουμε!
Βμκδ έγραψε:Κοιτά και το ύψος να έχουν είναι δύσκολο για τα κορίτσια να περάσουν τα αθλήματα φίλε. Όποτε δεν νομίζω να μας επηρεάζει πολύ αυτό.
Αυτός που λες δεν είναι καθολου ωραίο γιατί τι έχουν οι γυναίκες και δεν μπορούν να περάσουν τα αθλήματα. Ίσα ισα 14 χρόνια στίβο προσωπικά άνετα τα περνάω 1,76 υψος. Και πολλές ακόμα κοπέλες οπότε δεν είναι ωραιο αυτό που λες. Να μπούμε ολοι αυτό είναι το σωστό! Καλη μέρα σε όλους!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Δεκ 30, 2020 2:56 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εισαι η εξαιρεση στο κανονα εσυ με τα 14 χρονια στιβο.Γενικα αν παρακολουθησεις στις προκηρυξεις οι γυναικες δυσκολευονται στα αθληματα, δεν ειναι οτι εχουμε κομπλεξ και το λεμε.8 στις 10 κοπελες δε περνανε τα αθληματα! Παρακολουθησα απο κοντα τα αθληματα της 6κ για τις φυλακες, μιλαμε οτι 9 στις 10 κοβοντουσταν!
Καθημερινα οταν πηγαινω για προπονηση βλεπω κοπελες που προετοιμαζονται για αθληματα προκηρυξεων με προπονητες και φαινεται αυτο, ολες δυσκολευονται!1000αρι και μηκος το 90% κοβεται!
Καθημερινα οταν πηγαινω για προπονηση βλεπω κοπελες που προετοιμαζονται για αθληματα προκηρυξεων με προπονητες και φαινεται αυτο, ολες δυσκολευονται!1000αρι και μηκος το 90% κοβεται!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Guardian την Τετ Δεκ 30, 2020 2:54 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Guardian έγραψε:Εισαι η εξαιρεση στο κανονα εσυ με τα 14 χρονια στιβο.Γενικα αν παρακολουθησεις στις προκηρυξεις οι γυναικες δυσκολευονται στα αθληματα, δεν ειναι οτι εχουμε κομπλεξ και το λεμε.8 στις 10 κοπελες δε περνανε τα αθληματα! Παρακολουθησα απο κοντα τα αθληματα της 6κ για τις φυλακες, μιλαμε οτι 9 στις 10 κοβοντουσταν!
Σέβομαι την άποψη σου, αλλά δεν μπορώ να μπαίνω στο forum και να βλέπω τέτοια σχόλια για της γυναίκες, είμαι κοπελα και σε καμία δε θα άρεσε να βλέπει τέτοια σχόλια. Ξέρω όλοι θέλουμε να μπούμε αυτό είναι δεδομένο, αλλά όχι να λέμε αα οι γυναίκες δε μπορούν νς τρέξουν κλπ ποια δε μπορεί ; Οποία θέλει να πετύχει τον στόχο της θα τα καταφέρει, γι αυτό εξάλλου οι προκυρηξεις αφορούν άνδρες γυναίκες... Ε Φ μπήκαν πολλές κοπέλες κ αστυφυλακων κ γενικά οπότε αν όπως λες το 90% δε περνάει τότε το επάγγελμα θς ήταν καθαρά ανδρικό κάτι ππυ στις μέρες μας. Καθαρά ανδρικό επάγγελμα δεν υπάρχει. Περιμένουμε την προκυρηξη και αυτός που θα τα καταφέρει τιμή και καμάρι του.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 202
ΕΦ και ΣΦ μην πω πως πέρασαν καλύτερα. Στην 6κ που έδινα εγώ και ήταν με τσιπάκι και στο 4.21 κοβοσουν απ τις 78 γυναίκες πέρασε 1.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 78
1 Λέει χααχαχαχαχχααχαχ κλαίω.Διασωστης31 έγραψε:ΕΦ και ΣΦ μην πω πως πέρασαν καλύτερα.Στην 6κ που έδινα εγώ και ήταν με τσιπάκι και στο 4.21 κοβοσουν απ τις 78 γυναίκες πέρασε 1.
Διασωστης31 έγραψε:ΕΦ και ΣΦ μην πω πως πέρασαν καλύτερα.Στην 6κ που έδινα εγώ και ήταν με τσιπάκι και στο 4.21 κοβοσουν απ τις 78 γυναίκες πέρασε 1.
Εγω ξερω πολλές κοπέλες που πέρασαν, τώρα πως γίνεται στις 78 να πέρασε η μια δεν ξέρω, αν ήταν ετσι δε θα υπήρχε κοπέλα θαρρώ. Εγώ λέω ο καθένας να κοιτάξει τον εαυτό του. Γιατί αυτά που λεει εδώ μέσα είναι αυτά που τον συμφέρουν. Εννοείται ότι σε αυτή την υπηρεσία θα ενταχθούν και κοπέλες τι νομίζεις ; Ρε παιδιά ηρεμήστε λίγο τι πάθατε με τις κοπέλες σήμερα.
Σενάρια κάνουμε όλοι αν παει 30 ή 1.65 και μιλάμε μόνο για Έβρο λογο έλλειψης ατόμων ... Το συζητάνε λεει ουτε καν άλλαξε θέλει δρόμο ακόμα αυτό
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης