Συνέντευξη για επαγγελματίας οπλίτης (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
tati
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από tati »

Καλημερα παιδες! περασε κανενας απο οικονομικο συνεντευξη να δουμε τι ρωτησαν;

η περιοχη δε νομιζω οτι παιζει ρολο ετσι;

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από D.Y.K »

saman έγραψε:Εδινα καλαμαρια (θεσ/νικη)
ολες οι ερωτησεις ηταν πολλαπλης επιλογης.
δηλωσα γαζωτης (Υ/Π)
ρωτηστε οτι αλλο θελετε!

Στις ερωτησεις πολλαπλης επιλογης οι απαντησεις που σου δινουν ειναι ευκολες η οχι; Π. Χ για να σου δωσω να καταλαβεις Οταν σε ρωτησαν 'Τι ειναι ο Ισοκρατης' οι απαντησεις ηταν καπως ετσι;

α) Τραγουδιστης

β) Ηθοποιος

γ) Ζιγκολο

δ) Διδακτορ της Ρητορικης.

Εννοω εκανε καραμπαμ η σωστη απαντηση η οχι;

Σ'ευχαριστουμε παντως για την ενημερωση και καλη επιτυχια να εχεις!
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Εδωσα χθες εγω αθηνα και εχω να πω μην εχετε αγχος για τις ερωτησεις κτλπ.
και να μην απαντησεις 1,2 σωστα δεν εγινε και τπτ, και οι ερωτησεις ειναι αναλογα με τα χαρτια σου με την μορφωση σου δλδ. Και τα ματριξ ειναι πολυ ευκολα για ολους
Άβαταρ μέλους
troller
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από troller »

Ολες οι ερωτισεις ειναι πολαπλης επιλογης ρε παιδια;
αν ειναι ετσι τοτε ολα οκ αλλα αν ειναι οτι ξερουμε τοτε σωθηκαμε... θα επρεπε να μας πουν να εχουμε διαβασει κιολασ... πολυ ξενερωμα ρε παιδια... Εικόνα...
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ενταξει μωρε δες το θετικα.

Τουλαχιστον τωρα ακομη και λαθος να κανεις δεν γινεσαι τελειως ρομπα απο το να ητανε προφορικη η ολη διαδικασια εντελως η να επρεπε να αναπτυξεις 2 - 3 θεματακια.
tati
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από tati »

guest girl έγραψε:Εδωσα χθες εγω αθηνα και εχω να πω μην εχετε αγχος για τις ερωτησεις κτλπ.
και να μην απαντησεις 1,2 σωστα δεν εγινε και τπτ, και οι ερωτησεις ειναι αναλογα με τα χαρτια σου με την μορφωση σου δλδ. Και τα ματριξ ειναι πολυ ευκολα για ολους
ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΡΩΤΗΣΑΝ;

Anonymous

Εμενα με ρωτησαν που βρισκεται η λιμνη κερκινη; ποτε εγινε η αλωση της κωνσταντινουπολης και τι ειναι ο νεοελληνικος διαφωτισμος; Στα ματριξ αυτα που μου πεσανε ετυχαν να ειναι τα παραδειγματα που μας κανανε πριν μπουμε! Μας ειπανε οτι κι αν δεν απαντησουμε κ σε μια ερωτηση σωστα δεν σημαινει οτι θα χασουμε κ μορια, μετραει και η εμφανιση πολυ και απο αυτα που σε ρωτανε στην αρχη, γιατι θελεις να μπεις στον στρατο, γιατι δηλωσες αυτην την ειδικοτητα, τους ενδιαφερει και πως θα μιλησεις, πως στεκεσαι

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ρε παιδια συγνωμη για την ευελπιδων δινουμε και δεν το εχω παρει χαμπαρι;

Τι ερωτησεις ειναι αυτες;

Άβαταρ μέλους
troller
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από troller »

3 4 ερωτισεις πολαπλης επιλογης αφου σε εχουν ρωτισει για τα προσωπικα σου πρωτα. απο που εισαι, ποσο χρωνων εισαι, γιατι εκανες χαρτια για εποπ, το μορφοτικο σου επιπεδο κλπ...
οι ερωτισεις ειναι αναλογες με τον βαθμο δισκολιασ... απο πολυ ευκολες μεχρι και αρκετα ζορικεσ... και στο τελος σου βαζουν ενα σχημα στιν οθονη του υπολογιστη και πολαπλες παλι για να διαλεξεις το σωστο σχημα...
αυτο ηταν μετα φευγεισ... καλη μας επιτυχια παιδια... Εικόνα
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Αντε καλη μας επιτυχια!
Άβαταρ μέλους
troller
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από troller »

Ελεος ρε παιδι... δικιο εχεις δ. υ. κ. πες τα για που νομιζουν οτι παμε να δωσουμε;
εισοδο σε κανα πανεπιστημιο τηα δωσουμε;
Anonymous

Απ οτι καταλαβα οι ερωτησεις πανε αναλογα με τις γνωσεις σου!
αυτες τις ερωτησεις που κανανε σε μενα τα χουμε κανει στο γυμνασιο και στο λυκειο! Αλλο που δεν τα θυμομαστε. Εγω την μια την απαντησα λαθος και στην αρχη. Πριν βγει το χ-λαθος- στην οθονη, οι ανθρωποι εκει λεγανε σωστο, ελα ομως που ηταν λαθος! Τα λαθοι ειναι ανθρωπινα και ολοι μας ξεχναμε.
Anonymous

geust girl έγραψε:Εμενα με ρωτησαν που βρισκεται η λιμνη κερκινη; ποτε εγινε η αλωση της κωνσταντινουπολης και τι ειναι ο νεοελληνικος διαφωτισμος; Στα ματριξ αυτα που μου πεσανε ετυχαν να ειναι τα παραδειγματα που μας κανανε πριν μπουμε! Μας ειπανε οτι κι αν δεν απαντησουμε κ σε μια ερωτηση σωστα δεν σημαινει οτι θα χασουμε κ μορια, μετραει και η εμφανιση πολυ και απο αυτα που σε ρωτανε στην αρχη, γιατι θελεις να μπεις στον στρατο, γιατι δηλωσες αυτην την ειδικοτητα, τους ενδιαφερει και πως θα μιλησεις, πως στεκεσαι

ναι ετσι ειναι! Και περυσι ιδιο σκηνικο. Επειδη ομως παιζει πολυ ρολο το παρουσιαστικο μας τι προτεινετε να φορεσουμε; Περυσι ηταν χειμωνας κ ειχα παει με φορμες (δεν πηρα κ πολλες μοναδες). Την ημερα που εδινα καμια αλλη δεν φοραγε φορμες. Ολες με μποτες, τζιν σωληνα και σακακια με φουλαρια και μαλλι υπερπαραγωγη! Αλλες πηγαν με παραλλαγες... Σας παρακαλω προτεινετε μου κατι σωστο!
Anonymous

mikaela έγραψε:
geust girl έγραψε:Εμενα με ρωτησαν που βρισκεται η λιμνη κερκινη; ποτε εγινε η αλωση της κωνσταντινουπολης και τι ειναι ο νεοελληνικος διαφωτισμος; Στα ματριξ αυτα που μου πεσανε ετυχαν να ειναι τα παραδειγματα που μας κανανε πριν μπουμε! Μας ειπανε οτι κι αν δεν απαντησουμε κ σε μια ερωτηση σωστα δεν σημαινει οτι θα χασουμε κ μορια, μετραει και η εμφανιση πολυ και απο αυτα που σε ρωτανε στην αρχη, γιατι θελεις να μπεις στον στρατο, γιατι δηλωσες αυτην την ειδικοτητα, τους ενδιαφερει και πως θα μιλησεις, πως στεκεσαι

ναι ετσι ειναι! Και περυσι ιδιο σκηνικο. Επειδη ομως παιζει πολυ ρολο το παρουσιαστικο μας τι προτεινετε να φορεσουμε; Περυσι ηταν χειμωνας κ ειχα παει με φορμες (δεν πηρα κ πολλες μοναδες). Την ημερα που εδινα καμια αλλη δεν φοραγε φορμες. Ολες με μποτες, τζιν σωληνα και σακακια με φουλαρια και μαλλι υπερπαραγωγη! Αλλες πηγαν με παραλλαγες... Σας παρακαλω προτεινετε μου κατι σωστο!
φορμες; Οχι ρε συ, συνεντευξη πας! Ενα τζιν με μια πρωινη ωραια μπλουζιτσα, και λιγο τακουνι δεν βλαπτει γυναικες ειμαστε, κανε και μια αλογουρα στα μαλλια και ετοιμη
vicky
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από vicky »

Ναι ετσι ειναι! Και περυσι ιδιο σκηνικο. Επειδη ομως παιζει πολυ ρολο το παρουσιαστικο μας τι προτεινετε να φορεσουμε; Περυσι ηταν χειμωνας κ ειχα παει με φορμες (δεν πηρα κ πολλες μοναδες). Την ημερα που εδινα καμια αλλη δεν φοραγε φορμες. Ολες με μποτες, τζιν σωληνα και σακακια με φουλαρια και μαλλι υπερπαραγωγη! Αλλες πηγαν με παραλλαγες... Σας παρακαλω προτεινετε μου κατι σωστο!
Εγώ πιστεύω με ενα τζινάκι να πας κι ενα πεδιλάκι απλό και μια μπλούζα χωρίς να είναι όλα έξωΕικόνα Θα είσαι μια χαρά. Σαν να πηγαίνεις για καφεδάκι με την παρέα σου, πολύ χαλαρά.Εικόνα

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες