Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Ας φαμε ακυρο ουτως η αλλως δε θα εκανα ποτε αιτηση για ΣΦ συμβασιουχος, ασχετα αν γινουν μονιμοι ή οχι. Ο καθενας ρισκαρει οπως θελει!
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 201
Guardian έγραψε:Τωρα που θα βγουν προκηρυξεις για Πανεπιστημιακη και ΕΦ, θα κλαιτε που δε Θα μπορειτε να κανετε αιτηση. Τελος παντων ο καθενας κανει τις επιλογες του!
Μια προκυρηξη θα ειναι γτ τι παρουσιαζεις σαν 2 ; Αχαχ
Ρε μεγαλε τι παπατζιλικια ειναι αυτα που λες; Τι 1200?; Τι νομιζεις οτι ειμαστε απο καμια στανη και δε ξερουμε τι γινεται; 1200 δε παιρνει ουτε νεοξερχομενος αστυφυλακας, σε παρακαλω πες τα αλλου αυτα εμεις εδω ξερουμε τι παιζει στο Σωμα!
- Xrounk
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 71
Παιδιά ψυχραιμία όλα καλά θα πάνε
-
- Posts in topic: 10
Σε προκαλώ να ρωτήσεις πόσο μισθό πήρε ΣΦ σε νησί στο ταμείο χωροφυλακης. Ρώτα και στείλε μου προσωπικό μήνυμα το ποσό.Guardian έγραψε:Ρε μεγαλε τι παπατζιλικια ειναι αυτα που λες; Τι 1200?; Τι νομιζεις οτι ειμαστε απο καμια στανη και δε ξερουμε τι γινεται;1200 δε παιρνει ουτε νεοξερχομενος αστυφυλακας, σε παρακαλω πες τα αλλου αυτα εμεις εδω ξερουμε τι παιζει στο Σωμα!
Δεν σε ειρωνεύτηκα συνοριοφύλακα
1200? δε παιρνει ουτε νεοεξερχομενος απο την Σχολη Αξιωματικων. Ο χριστος και η παναγια ποιον πας να κοροιδεψεις. Κανε τη δουλιτσα σου και ασε τις παπατζες!
Guardian έγραψε:Ρε μεγαλε τι παπατζιλικια ειναι αυτα που λες; Τι 1200?; Τι νομιζεις οτι ειμαστε απο καμια στανη και δε ξερουμε τι γινεται;1200 δε παιρνει ουτε νεοξερχομενος αστυφυλακας, σε παρακαλω πες τα αλλου αυτα εμεις εδω ξερουμε τι παιζει στο Σωμα!
Φίλε ότι ναναι λες 1200 θα παίρνουν μαζί με παραμεθόριο. Άσχετος αν για αρχή θα έχουν κάποιες κρατήσεις ... Τα ξέρω σίγουρα
-
Θα ρωτήσεις φίλε ναι ή όχι; Μετά θα βγεις εδώ όμως και θα παραδεχτείς ότι είχες άδικοGuardian έγραψε:1200? δε παιρνει ουτε νεοεξερχομενος απο την Σχολη Αξιωματικων.Ο χριστος και η παναγια ποιον πας να κοροιδεψεις. Κανε τη δουλιτσα σου και ασε τις παπατζες!
Ρε φιλε τοτε οι αξιωματικοι να παραιτηθουν και να γινουν ΣΦ, τι καθονται με τα γαλονια!
Guardian έγραψε:1200? δε παιρνει ουτε νεοεξερχομενος απο την Σχολη Αξιωματικων.Ο χριστος και η παναγια ποιον πας να κοροιδεψεις. Κανε τη δουλιτσα σου και ασε τις παπατζες!
Μέχρι τώρα σε έπαιρνα στα σοβαρά αυτά π έλεγες φίλε ... Αλλά επειδή ξέρω ότι έχει δίκαιο ο συνοριοφύλακας και βλέπω πως επιμένεις χωρίς να ξέρεις το τ σου γίνεται από δω και πέρα πέρα βρέχει θα είσαι ... Δεν γίνεται να είσαι ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΞΕΣ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ρε φίλε αν είναι Τίνα τον τεσπα.+ ένας παπατζας στην λίστα μ
-
Τι να σου πω φίλε μου εγώ ξέρω για εμάς και σου λέω... Κοντά στα 1200 είναι με την παραμεθόριο φουλ βραδινά και πενθημεραGuardian έγραψε:Ρε φιλε τοτε οι αξιωματικοι να παραιτηθουν και να γινουν ΣΦ, τι καθονται με τα γαλονια!
Με στεναχωρεις βμκδ δε φαω το βραδυ! Μαλλον πηραν καποια μαζεμενα λεφτα και εφτασε τοσο, ειναι δυνατον συμβασιουχος ΣΦ να παιρνει καθε μηνα 1200?; ! ΠΟΤΕ!
Sunoriofulakas93 έγραψε:Τι να σου πω φίλε μου εγώ ξέρω για εμάς και σου λέω... Κοντά στα 1200 είναι με την παραμεθόριο φουλ βραδινά και πενθημεραGuardian έγραψε:Ρε φιλε τοτε οι αξιωματικοι να παραιτηθουν και να γινουν ΣΦ, τι καθονται με τα γαλονια!
Αδερφέ ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση αλλά μην χαλάς την ζαχαρένια σου οποίος θέλει να πιστέψει θα πιστέψει. Δίστιχης υπάρχουν και αυτοί π δεν έχουν χαμπάρι και επιμένουν σε πράγματα π δεν ξέρουν. Καλά Χριστούγεννα λεβέντη με προσοχή
Guardian έγραψε:Με στεναχωρεις βμκδ δε φαω το βραδυ!Μαλλον πηραν καποια μαζεμενα λεφτα και εφτασε τοσο, ειναι δυνατον συμβασιουχος ΣΦ να παιρνει καθε μηνα 1200?; ΠΟΤΕ!
Όχι απλώς θέλω να δώσω να καταλάβουν και κάποιοι ακόμα να μην δίνουν βάσει σε αυτά π λες γιατί όπως αποδείχθηκε επιμένεις κι λες πράγματα χωρίς να έχεις ιδέα... Γιατί είμαι σιγουρος πως υπάρχουν πολύ που ενθαρρύνονται-απογοητεύονται Από το φόρουμ απλώς δεν θέλω να βλέπουν τα μνμτα σ και να τα παίρνουν στα σοβαρά. Το συγκεκριμένο θέμα για τους σφ στα νησιά ξέρω σίγουρα ότι θα φτάνουν στα 1100-1200 με παραμεθόρια και όλα μέσα. Τεσπα Χριστούγεννα είναι παίχτη καλή καρδιά
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες