Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Guardian
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 329

Δημοσίευση από Guardian »

Ας φαμε ακυρο ουτως η αλλως δε θα εκανα ποτε αιτηση για ΣΦ συμβασιουχος, ασχετα αν γινουν μονιμοι ή οχι. Ο καθενας ρισκαρει οπως θελει!
Loukas_97
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 201

Δημοσίευση από Loukas_97 »

Guardian έγραψε:Τωρα που θα βγουν προκηρυξεις για Πανεπιστημιακη και ΕΦ, θα κλαιτε που δε Θα μπορειτε να κανετε αιτηση. Τελος παντων ο καθενας κανει τις επιλογες του!

Μια προκυρηξη θα ειναι γτ τι παρουσιαζεις σαν 2 ; Αχαχ

Άβαταρ μέλους
Guardian
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Ρε μεγαλε τι παπατζιλικια ειναι αυτα που λες; Τι 1200?; Τι νομιζεις οτι ειμαστε απο καμια στανη και δε ξερουμε τι γινεται; 1200 δε παιρνει ουτε νεοξερχομενος αστυφυλακας, σε παρακαλω πες τα αλλου αυτα εμεις εδω ξερουμε τι παιζει στο Σωμα!

Άβαταρ μέλους
Xrounk
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 71

Δημοσίευση από Xrounk »

Παιδιά ψυχραιμία όλα καλά θα πάνε
Sunoriofulakas93
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Sunoriofulakas93 »

Guardian έγραψε:Ρε μεγαλε τι παπατζιλικια ειναι αυτα που λες; Τι 1200?; Τι νομιζεις οτι ειμαστε απο καμια στανη και δε ξερουμε τι γινεται;1200 δε παιρνει ουτε νεοξερχομενος αστυφυλακας, σε παρακαλω πες τα αλλου αυτα εμεις εδω ξερουμε τι παιζει στο Σωμα!

Σε προκαλώ να ρωτήσεις πόσο μισθό πήρε ΣΦ σε νησί στο ταμείο χωροφυλακης. Ρώτα και στείλε μου προσωπικό μήνυμα το ποσό.

George 25
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 196

Δημοσίευση από George 25 »

Δεν σε ειρωνεύτηκα συνοριοφύλακα
Άβαταρ μέλους
Guardian
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

1200? δε παιρνει ουτε νεοεξερχομενος απο την Σχολη Αξιωματικων. Ο χριστος και η παναγια ποιον πας να κοροιδεψεις. Κανε τη δουλιτσα σου και ασε τις παπατζες!

Βμκδ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 359

Δημοσίευση από Βμκδ »

Guardian έγραψε:Ρε μεγαλε τι παπατζιλικια ειναι αυτα που λες; Τι 1200?; Τι νομιζεις οτι ειμαστε απο καμια στανη και δε ξερουμε τι γινεται;1200 δε παιρνει ουτε νεοξερχομενος αστυφυλακας, σε παρακαλω πες τα αλλου αυτα εμεις εδω ξερουμε τι παιζει στο Σωμα!

Φίλε ότι ναναι λες 1200 θα παίρνουν μαζί με παραμεθόριο. Άσχετος αν για αρχή θα έχουν κάποιες κρατήσεις ... Τα ξέρω σίγουρα

Sunoriofulakas93
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Guardian έγραψε:1200? δε παιρνει ουτε νεοεξερχομενος απο την Σχολη Αξιωματικων.Ο χριστος και η παναγια ποιον πας να κοροιδεψεις. Κανε τη δουλιτσα σου και ασε τις παπατζες!

Θα ρωτήσεις φίλε ναι ή όχι; Μετά θα βγεις εδώ όμως και θα παραδεχτείς ότι είχες άδικο

Άβαταρ μέλους
Guardian
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Ρε φιλε τοτε οι αξιωματικοι να παραιτηθουν και να γινουν ΣΦ, τι καθονται με τα γαλονια!

Βμκδ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Βμκδ »

Guardian έγραψε:1200? δε παιρνει ουτε νεοεξερχομενος απο την Σχολη Αξιωματικων.Ο χριστος και η παναγια ποιον πας να κοροιδεψεις. Κανε τη δουλιτσα σου και ασε τις παπατζες!

Μέχρι τώρα σε έπαιρνα στα σοβαρά αυτά π έλεγες φίλε ... Αλλά επειδή ξέρω ότι έχει δίκαιο ο συνοριοφύλακας και βλέπω πως επιμένεις χωρίς να ξέρεις το τ σου γίνεται από δω και πέρα πέρα βρέχει θα είσαι ... Δεν γίνεται να είσαι ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΞΕΣ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ρε φίλε αν είναι Τίνα τον τεσπα.+ ένας παπατζας στην λίστα μ

Sunoriofulakas93
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Guardian έγραψε:Ρε φιλε τοτε οι αξιωματικοι να παραιτηθουν και να γινουν ΣΦ, τι καθονται με τα γαλονια!

Τι να σου πω φίλε μου εγώ ξέρω για εμάς και σου λέω... Κοντά στα 1200 είναι με την παραμεθόριο φουλ βραδινά και πενθημερα

Άβαταρ μέλους
Guardian
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Με στεναχωρεις βμκδ δε φαω το βραδυ! Μαλλον πηραν καποια μαζεμενα λεφτα και εφτασε τοσο, ειναι δυνατον συμβασιουχος ΣΦ να παιρνει καθε μηνα 1200?; ! ΠΟΤΕ!

Βμκδ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Βμκδ »

Sunoriofulakas93 έγραψε:
Guardian έγραψε:Ρε φιλε τοτε οι αξιωματικοι να παραιτηθουν και να γινουν ΣΦ, τι καθονται με τα γαλονια!

Τι να σου πω φίλε μου εγώ ξέρω για εμάς και σου λέω... Κοντά στα 1200 είναι με την παραμεθόριο φουλ βραδινά και πενθημερα

Αδερφέ ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση αλλά μην χαλάς την ζαχαρένια σου οποίος θέλει να πιστέψει θα πιστέψει. Δίστιχης υπάρχουν και αυτοί π δεν έχουν χαμπάρι και επιμένουν σε πράγματα π δεν ξέρουν. Καλά Χριστούγεννα λεβέντη με προσοχή

Βμκδ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Βμκδ »

Guardian έγραψε:Με στεναχωρεις βμκδ δε φαω το βραδυ!Μαλλον πηραν καποια μαζεμενα λεφτα και εφτασε τοσο, ειναι δυνατον συμβασιουχος ΣΦ να παιρνει καθε μηνα 1200?; ΠΟΤΕ!

Όχι απλώς θέλω να δώσω να καταλάβουν και κάποιοι ακόμα να μην δίνουν βάσει σε αυτά π λες γιατί όπως αποδείχθηκε επιμένεις κι λες πράγματα χωρίς να έχεις ιδέα... Γιατί είμαι σιγουρος πως υπάρχουν πολύ που ενθαρρύνονται-απογοητεύονται Από το φόρουμ απλώς δεν θέλω να βλέπουν τα μνμτα σ και να τα παίρνουν στα σοβαρά. Το συγκεκριμένο θέμα για τους σφ στα νησιά ξέρω σίγουρα ότι θα φτάνουν στα 1100-1200 με παραμεθόρια και όλα μέσα. Τεσπα Χριστούγεννα είναι παίχτη καλή καρδιά

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες