Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Girl
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 49

Δημοσίευση από Girl »

Μακάρι να γίνουν προσλήψεις". Να μπούμε όλοι
Άβαταρ μέλους
BilD
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 630

Δημοσίευση από BilD »

Guardian έγραψε:Και φανταστειτε να βγει κανονικα η προκηρυξη, να υπαγεται στην Ελ. Ας και να γραφει το προεδρικο διαταγμα οτι δε θα μπορεις να αλλαξεις υπηρεσια. Μυθικη ξενερα!

Καλησπέρα σε όλη την ομάδα! Επική ξενερα χαχαχ

Panellas
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Panellas »

Θα βγάλει πιστεύω αλλά ταβάνι 500 άτομα παραπάνω το αποκλείω άποψη μου
Άβαταρ μέλους
panic2
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από panic2 »

BilD έγραψε:
panic2 έγραψε:Αν ακούσατε την συνέντευξη είπε ότι θα είναι ειδικοί φρουροί και αξιωματικοί της ΕΛ. ΑΣ και θα είναι ειδικά εκπαιδευμένοι. Από ότι φαίνεται αυτό θα γίνει δεν φαίνεται να κάνουν πίσω.

Θα βγάλει προκήρυξη να πάρει όμως εκ νέου ΕΦ ; Τι πιστεύεις φίλε;

Καταρχήν πρέπει να συμφωνήσουν κάπου κυβέρνηση - πρυτάνεις. Εγώ πιστεύω ότι θα γίνουν προσλήψεις τύπου εφ και θα εφαρμόσει η κυβέρνηση αυτό που λέει τόσο καιρό. Παρακολουθώ τους δυο αρμόδιους υπουργούς που κάνουν δηλώσεις και παρατηρώ ότι δεν αλλάζουν στάση δηλαδή να είναι ειδική ομάδα που θα υπάγετε στην ΕΛ. ΑΣ. Και θα αποτελείτε από ειδικούς φρουρούς. Δεν νομίζω να κάνουν πίσω διότι είδη θα άρχιζαν να μασάνε τα λόγια τους και να θάβετε το θέμα.

Math
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Math »

Και εγώ παιδιά, δεν νομίζω να είναι πολλοί.

Αν σκεφτούμε πως ένας μεγάλος αριθμός Πανεπιστημίων δεν κάνουν καν καταλήψεις και δεν παρουσιάζουν παραβατικά φαινόμενα - με την πραγματική σημασία της λέξης - πιστεύω πως ένα μεγάλο ποσοστό των προσλήψεων (αν είναι όσες είπε στην αρχή), θα υποαπσχολείται.

Εκτός αυτού τα Πανεπιστήμια θα παραμείνουν πολύ πιθανόν για ένα ακόμα εξάμηνο τουλάχιστον, κλειστά. Άρα πότε θα γίνουν οι εκπαιδεύσεις και θα ξεκινήσει να λειτουργεί ουσιαστικό το νέο τμήμα, Μάιο που θα είναι κλειστά ή μέσα στο Καλοκαίρι που δεν πατάει κανείς;

Εγώ πιστεύω πως για να λειτουργήσει η κίνηση που δοκιμάζουνε να κάνουν, πρέπει να φτιαχτούν πρώτα οι αντίστοιχες υποδομές, πράγμα που δεν έχει γίνει ακόμα.

Πιο λογικό μου φαίνεται, αν πάρει, να τους πάρει σαν ΕΦ, με την όποια δυσκολία εμπεριέχει αυτό.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Math την Δευ Δεκ 21, 2020 7:40 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Gouleas94
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 379

Δημοσίευση από Gouleas94 »

Math έγραψε:Και εγώ παιδιά, δεν νομίζω να είναι πολλοί.

Αν σκεφτούμε πως ένας μεγάλος αριθμός Πανεπιστημίων δεν κάνουν καν καταλήψεις και δεν παρουσιάζουν παραβατικά φαινόμενα - με την πραγματική σημασία της λέξης - πιστεύω πως ένα μεγάλο ποσοστό των προσλήψεων (αν είναι όσες είπε στην αρχή), θα υποαπσχολείται.

Εκτός αυτού τα Πανεπιστήμια θα παραμείνουν πολύ πιθανόν για ένα ακόμα εξάμηνο τουλάχιστον, κλειστά. Άρα πότε θα γίνουν οι εκπαιδεύσεις και θα ξεκινήσει να λειτουργεί ουσιαστικό το νέο τμήμα, Μάιο που θα είναι κλειστά ή μέσα στο Καλοκαίρι που δεν πατάει κανείς;

Εγώ πιστεύω πως για να λειτουργήσει η κίνηση που δοκιμάζουνε να κάνουν, πρέπει να φτιαχτούν πρώτα οι αντίστοιχες υποδομές, πράγμα που δεν έχει γίνει ακόμα.

Πιο λογικό μου φαίνεται, αν πάρει, να τους πάρει σαν ΕΦ, με την όποια δυσκολία εμπεριέχει αυτό.

σεναριο ας πουμε οτι ειναι εφ τους πέρνει Φλεβάρη μαρτη και βγαίνουν Ιούνιο για πρακτική και μετά τον Οκτώβριο ειναι έτοιμη
Loukas_97
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 201

Δημοσίευση από Loukas_97 »

Παντως ειναι ευκαιρια να παρει εφ απο την πισω πορτα που λεγαμε μακαρι να παρει 1000 να τους βαλει παντου να παρει δλδ και εξτρα μην παρει μονο για τα πανεπιστημια γτ βλεπω να ειναι μονο 500 και η βαση στα υψοι. Θα δουμε!
Άβαταρ μέλους
DrTEO
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 94

Δημοσίευση από DrTEO »

Αυτό με τις υπογραφές που μαζεύουν τι φάση ρε παιδιά; Ναι οκ δεν θέλουν την πανεπιστημιακή, το καταλάβαμε. Επο εκεί και πέρα;
Άβαταρ μέλους
GAMEASGEW
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 72

Δημοσίευση από GAMEASGEW »

Δεν περνει για πανεπ όσο νωρίτερα το καταλάβουν κάποιοι τόσο καλύτερα ίσως κάνει προσλήψεις του χρόνου για ειδικούς φρουρούς... Οι αστυνομικοί στα πανεπ είναι άχρηστοι εφόσον έχει καταργηθεί το άσυλο...

Άβαταρ μέλους
BilD
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από BilD »

Loukas_97 έγραψε:Παντως ειναι ευκαιρια να παρει εφ απο την πισω πορτα που λεγαμε μακαρι να παρει 1000 να τους βαλει παντου να παρει δλδ και εξτρα μην παρει μονο για τα πανεπιστημια γτ βλεπω να ειναι μονο 500 και η βαση στα υψοι. Θα δουμε!

Άστα να πάνε φίλε με 500 άτομα πιστεύω 2700 για Α και λίγα λέω!

Gouleas94
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 379

Δημοσίευση από Gouleas94 »

Πολις ντόρος γι τπτ αν παρει μόνο 500 εγω πιστεύω 1000
Loukas_97
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Μακαρι γουλεα αν παρει 500 ποσο λες να ειναι η βαση; Κανε μια εκτιμηση ετσι κουβεντα να γινεται
Άβαταρ μέλους
DrTEO
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 94

Δημοσίευση από DrTEO »

Πάντως αύριο είναι το υπουργικό συμβούλιο όπου θα γίνει η παρουσίαση του θέματος μας από κεραμεως και Χρυσοχοΐδη
Loukas_97
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

BilD έγραψε:
Loukas_97 έγραψε:Παντως ειναι ευκαιρια να παρει εφ απο την πισω πορτα που λεγαμε μακαρι να παρει 1000 να τους βαλει παντου να παρει δλδ και εξτρα μην παρει μονο για τα πανεπιστημια γτ βλεπω να ειναι μονο 500 και η βαση στα υψοι. Θα δουμε!

ελπιζουμε για περισσοτερα ατομα με 1000 θα ειμαστε πενα δεν θα υπαρχει αγχος.

Άβαταρ μέλους
BilD
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από BilD »

Loukas_97 έγραψε:
BilD έγραψε:

ελπιζουμε για περισσοτερα ατομα με 1000 θα ειμαστε πενα δεν θα υπαρχει αγχος.

Συμφωνώ ακριβώς!

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες