Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Μακάρι να γίνουν προσλήψεις". Να μπούμε όλοι
Guardian έγραψε:Και φανταστειτε να βγει κανονικα η προκηρυξη, να υπαγεται στην Ελ. Ας και να γραφει το προεδρικο διαταγμα οτι δε θα μπορεις να αλλαξεις υπηρεσια. Μυθικη ξενερα!
Καλησπέρα σε όλη την ομάδα! Επική ξενερα χαχαχ
Θα βγάλει πιστεύω αλλά ταβάνι 500 άτομα παραπάνω το αποκλείω άποψη μου
BilD έγραψε:panic2 έγραψε:Αν ακούσατε την συνέντευξη είπε ότι θα είναι ειδικοί φρουροί και αξιωματικοί της ΕΛ. ΑΣ και θα είναι ειδικά εκπαιδευμένοι. Από ότι φαίνεται αυτό θα γίνει δεν φαίνεται να κάνουν πίσω.
Θα βγάλει προκήρυξη να πάρει όμως εκ νέου ΕΦ ; Τι πιστεύεις φίλε;
Καταρχήν πρέπει να συμφωνήσουν κάπου κυβέρνηση - πρυτάνεις. Εγώ πιστεύω ότι θα γίνουν προσλήψεις τύπου εφ και θα εφαρμόσει η κυβέρνηση αυτό που λέει τόσο καιρό. Παρακολουθώ τους δυο αρμόδιους υπουργούς που κάνουν δηλώσεις και παρατηρώ ότι δεν αλλάζουν στάση δηλαδή να είναι ειδική ομάδα που θα υπάγετε στην ΕΛ. ΑΣ. Και θα αποτελείτε από ειδικούς φρουρούς. Δεν νομίζω να κάνουν πίσω διότι είδη θα άρχιζαν να μασάνε τα λόγια τους και να θάβετε το θέμα.
Και εγώ παιδιά, δεν νομίζω να είναι πολλοί.
Αν σκεφτούμε πως ένας μεγάλος αριθμός Πανεπιστημίων δεν κάνουν καν καταλήψεις και δεν παρουσιάζουν παραβατικά φαινόμενα - με την πραγματική σημασία της λέξης - πιστεύω πως ένα μεγάλο ποσοστό των προσλήψεων (αν είναι όσες είπε στην αρχή), θα υποαπσχολείται.
Εκτός αυτού τα Πανεπιστήμια θα παραμείνουν πολύ πιθανόν για ένα ακόμα εξάμηνο τουλάχιστον, κλειστά. Άρα πότε θα γίνουν οι εκπαιδεύσεις και θα ξεκινήσει να λειτουργεί ουσιαστικό το νέο τμήμα, Μάιο που θα είναι κλειστά ή μέσα στο Καλοκαίρι που δεν πατάει κανείς;
Εγώ πιστεύω πως για να λειτουργήσει η κίνηση που δοκιμάζουνε να κάνουν, πρέπει να φτιαχτούν πρώτα οι αντίστοιχες υποδομές, πράγμα που δεν έχει γίνει ακόμα.
Πιο λογικό μου φαίνεται, αν πάρει, να τους πάρει σαν ΕΦ, με την όποια δυσκολία εμπεριέχει αυτό.
Αν σκεφτούμε πως ένας μεγάλος αριθμός Πανεπιστημίων δεν κάνουν καν καταλήψεις και δεν παρουσιάζουν παραβατικά φαινόμενα - με την πραγματική σημασία της λέξης - πιστεύω πως ένα μεγάλο ποσοστό των προσλήψεων (αν είναι όσες είπε στην αρχή), θα υποαπσχολείται.
Εκτός αυτού τα Πανεπιστήμια θα παραμείνουν πολύ πιθανόν για ένα ακόμα εξάμηνο τουλάχιστον, κλειστά. Άρα πότε θα γίνουν οι εκπαιδεύσεις και θα ξεκινήσει να λειτουργεί ουσιαστικό το νέο τμήμα, Μάιο που θα είναι κλειστά ή μέσα στο Καλοκαίρι που δεν πατάει κανείς;
Εγώ πιστεύω πως για να λειτουργήσει η κίνηση που δοκιμάζουνε να κάνουν, πρέπει να φτιαχτούν πρώτα οι αντίστοιχες υποδομές, πράγμα που δεν έχει γίνει ακόμα.
Πιο λογικό μου φαίνεται, αν πάρει, να τους πάρει σαν ΕΦ, με την όποια δυσκολία εμπεριέχει αυτό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Math την Δευ Δεκ 21, 2020 7:40 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 379
σεναριο ας πουμε οτι ειναι εφ τους πέρνει Φλεβάρη μαρτη και βγαίνουν Ιούνιο για πρακτική και μετά τον Οκτώβριο ειναι έτοιμηMath έγραψε:Και εγώ παιδιά, δεν νομίζω να είναι πολλοί.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 201
Παντως ειναι ευκαιρια να παρει εφ απο την πισω πορτα που λεγαμε μακαρι να παρει 1000 να τους βαλει παντου να παρει δλδ και εξτρα μην παρει μονο για τα πανεπιστημια γτ βλεπω να ειναι μονο 500 και η βαση στα υψοι. Θα δουμε!
Αυτό με τις υπογραφές που μαζεύουν τι φάση ρε παιδιά; Ναι οκ δεν θέλουν την πανεπιστημιακή, το καταλάβαμε. Επο εκεί και πέρα;
Δεν περνει για πανεπ όσο νωρίτερα το καταλάβουν κάποιοι τόσο καλύτερα ίσως κάνει προσλήψεις του χρόνου για ειδικούς φρουρούς... Οι αστυνομικοί στα πανεπ είναι άχρηστοι εφόσον έχει καταργηθεί το άσυλο...
Loukas_97 έγραψε:Παντως ειναι ευκαιρια να παρει εφ απο την πισω πορτα που λεγαμε μακαρι να παρει 1000 να τους βαλει παντου να παρει δλδ και εξτρα μην παρει μονο για τα πανεπιστημια γτ βλεπω να ειναι μονο 500 και η βαση στα υψοι. Θα δουμε!
Άστα να πάνε φίλε με 500 άτομα πιστεύω 2700 για Α και λίγα λέω!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 379
Πολις ντόρος γι τπτ αν παρει μόνο 500 εγω πιστεύω 1000
-
Μακαρι γουλεα αν παρει 500 ποσο λες να ειναι η βαση; Κανε μια εκτιμηση ετσι κουβεντα να γινεται
Πάντως αύριο είναι το υπουργικό συμβούλιο όπου θα γίνει η παρουσίαση του θέματος μας από κεραμεως και Χρυσοχοΐδη
-
BilD έγραψε:Loukas_97 έγραψε:Παντως ειναι ευκαιρια να παρει εφ απο την πισω πορτα που λεγαμε μακαρι να παρει 1000 να τους βαλει παντου να παρει δλδ και εξτρα μην παρει μονο για τα πανεπιστημια γτ βλεπω να ειναι μονο 500 και η βαση στα υψοι. Θα δουμε!
ελπιζουμε για περισσοτερα ατομα με 1000 θα ειμαστε πενα δεν θα υπαρχει αγχος.
Loukas_97 έγραψε:BilD έγραψε:Loukas_97 έγραψε:Παντως ειναι ευκαιρια να παρει εφ απο την πισω πορτα που λεγαμε μακαρι να παρει 1000 να τους βαλει παντου να παρει δλδ και εξτρα μην παρει μονο για τα πανεπιστημια γτ βλεπω να ειναι μονο 500 και η βαση στα υψοι. Θα δουμε!
ελπιζουμε για περισσοτερα ατομα με 1000 θα ειμαστε πενα δεν θα υπαρχει αγχος.
Συμφωνώ ακριβώς!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες