Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Το θεμα ειναι αυτο που θα βγει να ανηκει στην ελ. Ας και να εχει μετακινηση μετα απο καιρο, αλλιως δε ξερω ποσοι θα συμμετεχουν. Εγω προσωπικα οχι!
Αυτό είναι το κυριότερο guardian να ανήκει Ελ. Ας αλλιώς αν δεν ανήκει Κανένας δεν θα κάνει από τα παιδιά που γράφουμε εδώ μέσα!
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 315
Ααν βγει η προκ θα ανήκει παιδιά στην ΕΛ. ΑΣ Απλα τοης γκρινιάζουν Το ΔΣ της Πρυτανείας
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 315
Shadow2 έγραψε:Αν βγει η προκ θα ανήκει παιδιά στην ΕΛ. ΑΣ Απλα θέλουν να γκρινιάξουνν Το ΔΣ της Πρυτανείας
Τα ίδια και τα ίδια
Κάπου μέσα σε αυτό το άρθρο αναφέρει ότι η κυβέρνηση δεν ασχολείται και πολύ με την απόφαση των πρυτάνεων τώρα θε δούμε
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 193
Και οι πρυτανεις δεν θελουν αστυνομια αλλα ουτε και απλους φυλακες 

-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 201
Εγω παντως αυτο π κτλβα με αυτο π διαβασα ειναι οτι θα τους βαζουν στα πανεπιστημια μονο επετειο Γρηγοροπουλου πολυτεχνειο κτλπ αρα παιζει να παρει αππ τους ηδη υπαρχοντες εφ και να τους βαζει μονο τοτε μεσα; Ή δεν παιζει αυτο το σεναριο; Τι λετε;
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 193
Ισως, παντως ειπαν για προκηρυξη, επισης τοτε δεν φτανουν γενικα για εξω και θα τους βαλουν στα πανεπιστημια
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 379
με καμία δύναμη φιλε προκήρυξη θα βγει δν φτάνουν ούτε για δείγμα οι υπάρχονLoukas_97 έγραψε:Εγω παντως αυτο π κτλβα με αυτο π διαβασα ειναι οτι θα τους βαζουν στα πανεπιστημια μονο επετειο Γρηγοροπουλου πολυτεχνειο κτλπ αρα παιζει να παρει αππ τους ηδη υπαρχοντες εφ και να τους βαζει μονο τοτε μεσα; Ή δεν παιζει αυτο το σεναριο; Τι λετε;
Απο που να τους παρει τους παρει τους εν ενεργεια ΕΦ; Απο Δραση και Διας; Υποτιθεται δε φτανουν για εξω.Επισης για να πηραν το μισο κονδυλι απο τις προσληψεις των φυλακων και να το πηγαν στη Πανεπιστημιακη, σημαινει αυτοματως προσληψεις για τα πανεπιστημια!
-
Ρε παιδια συμφωνω λετε εγω να μην θελει να βγαλει; Απλα με αυτο π διαβασα εγω αυτο κτλβα οτι δλδ θα τους βαζει πολυτεχνειο γρηγοροπουλο κτλπ δεν θα τους εχει μονιμα εκει. Αρα εσεις λετε οτι παμε καθαρα για εφ; Γτναλλιως πως θα το πετυχει αυτο; Δλδ γινεται να παρει πανεπιστημιακους και να τους βαζει μονο τοοτε; Δν νμζω ή θα παρει εφ καθαρα ή θα παρει πανεπιστημιακους που θα τους εχει ολο τον χρονο εκει αυτο π ξεραμε μεχρι στιγμης δλδ. Τεσπα εσεις τι λετε;
Αν ισχυει αυτο που ειπε η Κεραμεως οτι θα μπαινουν μονο τοτε μεσα στα πανεπιστημια τοτε θα προσλαβει ειδικους φρουρους που θα τους βαζει εκει και μετα σε αλλη υπηρεσια. Τι αλλο να γινει δε ξερω!Υποτιθεται η κυβερνηση θελει μονιμη φυλαξη στα αει!
-
Guardian έγραψε:Αν ισχυει αυτο που ειπε η Κεραμεως οτι θα μπαινουν μονο τοτε μεσα στα πανεπιστημια τοτε θα προσλαβει ειδικους φρουρους που θα τους βαζει εκει και μετα σε αλλη υπηρεσια. Τι αλλο να γινει δε ξερω!Υποτιθεται η κυβερνηση θελει μονιμη φυλαξη στα αει!
Εμ αυτο λεω και εγω απλα εγω σκεφτηκα μην τυχον βαλει τους ηδη υπαρχοντες τεσπα μακαρι να βγει προκυρηξη σημερα παντως λεει θα ανακοινωθουν πραγματα συμφωνα Με το σαιτ για να δουμε!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες