θα ανηκει στην πρυτανεια και τα κριτήρια θα ειναι εντελως διαφορετικάnikos521 έγραψε:Αν λέμε ΑΝ δεν ανήκει στην ΕΛ ΑΣ εγώ όπως και πολλοί άλλοι δεν θα κάνουν αίτηση με την καμία.
Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
GameasgeW αν δεν ειχες καβατζωσει τα 30 και ησουν 25-26, θα σε χαλαγε να ανηκει στην ελ. Ας; Εγω πιστευω αντιδρας επειδη ξερεις οτι εχει περασει την ηλικια για προκηρυξεις αστυνομιας!
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 59
Σαν δημοτικη αστυνομια δεν εχει νοιμα να βγει. Ελα μην το κουραζουμαι. Περιμενουμε και βλεπουμε... Ορισμενα ατομα εδω με χοντρες ακρες λενε οτι θ υπαγεται ελ. Ας Κτλ οποτε υπαρχουν ελπιδες
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 59
gameasgamW χοντρο το λουκι Του να εισαι στα αντα. Μην μπαινεις εδω να βγαζεις χολη Αραξε λιγο. Δηλωσε να μπεις λεωφορειατζης και ασε εμας.Με τις βλακειες θα κλεισουν Το νημα Συν οτι κουραζεις και μας
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 193
Αστον μωρε, να βγει να ανηκει στο υπουργειο παιδειας με οριο μεχρι τα 35 και ας δηλωσει ο φυλακας μουσειων που εχει και τα μορια. Απλα εμεις δεν θα κανουμε χαρτια και θα περιμενουμε το 22 κανενα προβημαGuardian έγραψε:GameasgeW αν δεν ειχες καβατζωσει τα 30 και ησουν 25-26, θα σε χαλαγε να ανηκει στην ελ. Ας;Εγω πιστευω αντιδρας επειδη ξερεις οτι εχει περασει την ηλικια για προκηρυξεις αστυνομιας!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 379
Παιδια χαλαρώστε μην ασκούνται τον φρουρό των μουσείων δν μιλάει αμερόληπτα ολα αποφασισμένα ειναι
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 78
Έλα απο την αρχή που έχεις μπει εδωμέσα όλο ***** γράφεις κοίτα να σοβαρευτείςGAMEASGEW έγραψε:θα ανηκει στην πρυτανεια και τα κριτήρια θα ειναι εντελως διαφορετικάnikos521 έγραψε:Αν λέμε ΑΝ δεν ανήκει στην ΕΛ ΑΣ εγώ όπως και πολλοί άλλοι δεν θα κάνουν αίτηση με την καμία.
γιατί αν είσαι 32 με τέτοια μυαλά δεν πας ουτε για λιμενεργάτης. Αν δεν γουστάρεις μην γράφεις.
Υ. Γ Εσείς που λέτε τις ασυναρτησίες καλό θα ήταν στο τέλος να μην ξαναγράψετε πουθενά γιατί φαίνεται
το ελεεινό σας επίπεδο.
αν εχείς παρατηρήσει δεν σχολιαζω στο φορουμ με τους ειδικους φρουρους γιατι δεν με ενδιαφερει για το λογο οτι ειμαι παραπανω απο 28.Guardian έγραψε:GameasgeW αν δεν ειχες καβατζωσει τα 30 και ησουν 25-26, θα σε χαλαγε να ανηκει στην ελ. Ας;Εγω πιστευω αντιδρας επειδη ξερεις οτι εχει περασει την ηλικια για προκηρυξεις αστυνομιας!
αλλα στο συγκεκριμένο νήμα είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα δεν αναφέρετε δε εφ παρά σε αστυνομία πανεπ...
και με τις πληροφορίες που έχώ σας λέω τα νέα που μαθαίνω.
το ότι μερικοι μπαίνετε εδω και μιλάτε για εφ δεν φταίω εγω
φιλικά πάντα φύλακας μουσείων και αρχαιολογικών χώρων...
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 379
όπως ;El Chapo έγραψε:Έλα απο την αρχή που έχεις μπει εδωμέσα όλο ***** γράφεις κοίτα να σοβαρευτείςGAMEASGEW έγραψε:θα ανηκει στην πρυτανεια και τα κριτήρια θα ειναι εντελως διαφορετικάnikos521 έγραψε:Αν λέμε ΑΝ δεν ανήκει στην ΕΛ ΑΣ εγώ όπως και πολλοί άλλοι δεν θα κάνουν αίτηση με την καμία.
γιατί αν είσαι 32 με τέτοια μυαλά δεν πας ουτε για λιμενεργάτης. Αν δεν γουστάρεις μην γράφεις.
Υ. Γ Εσείς που λέτε τις ασυναρτησίες καλό θα ήταν στο τέλος να μην ξαναγράψετε πουθενά γιατί φαίνεται
το ελεεινό σας επίπεδο.
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 193
Γενικα το λεει
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 201
Ρε τι ειστε εσεις ρε; Καθε μερα καθεστε και ακουτε και απαντατε στις ασυναρτησιες του gameasew που στην αρχη ελεγε θα ειναι εφ με ηλικια 25-35 και πτυχιο αει. Και οταν του κοψαμε τα φτερα αρχισε να τα γυρναει ... Πολυ απλα μην του απαντατε και καντε υπομονη μεχρι το βραδυ ολο και κατι θα ξερουμε. Τι καθεστε και μιλατε στον φυλακα; Δεν σας πιανω ορισμενους σταματηστε να γεμιζετε τις σελιδες του φορουμ με οτι να ναι και ας περιμενουμε !
Loukas_97 έγραψε:Ρε τι ειστε εσεις ρε; Καθε μερα καθεστε και ακουτε και απαντατε στις ασυναρτησιες του gameasew που στην αρχη ελεγε θα ειναι εφ με ηλικια 25-35 και πτυχιο αει. Και οταν του κοψαμε τα φτερα αρχισε να τα γυρναει ... Πολυ απλα μην του απαντατε και καντε υπομονη μεχρι το βραδυ ολο και κατι θα ξερουμε. Τι καθεστε και μιλατε στον φυλακα; Δεν σας πιανω ορισμενους σταματηστε να γεμιζετε τις σελιδες του φορουμ με οτι να ναι και ας περιμενουμε !
ο [GAMEASGEW] Κατι παραπανω ξερω οταν τελικα δεν βγει για φρουρους μην την φύγετε απο το φορουμ να περνατε για καμια καλημερα
Ρε φιλε ενταξει θα μπεις μη κλαις. Αντι για σεκιουριτι που σαι τωρα θα σαι σεκιουριτι του Υπουργειου Παιδειας.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 201
Και εσυ το ιδιο Gameasgew μην φυγεις αν τλκα ανηκει στην αστυνομια γτ για να το ειπε ο χρυσο λυπαμαι που θα στο χαλασω αλλα εκει θα ανηκει τεσπα απλα ας περιμενουμε και ο χρονος θα δειξει!
ο κουμπαρος του μητσου θα κατσει σαν κοτα τωρα δεν τον περνει μιλανε οι πρυτανεις τωρα.Loukas_97 έγραψε:Και εσυ το ιδιο Gameasgew μην φυγεις αν τλκα ανηκει στην αστυνομια γτ για να το ειπε ο χρυσο λυπαμαι που θα στο χαλασω αλλα εκει θα ανηκει τεσπα απλα ας περιμενουμε και ο χρονος θα δειξει!
τι να τους πει ο δικηγορος της κακιας ωρας Με πτυχιο 7.2 αχαχχαα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες