Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
djefioge
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από djefioge »

Επισης στη Διας εχουν γινει πολλα τροχαια που λιγα απο αυτα θα ακουσετε στις ειδησεις, με συναδελφους να ειναι συνεχεια σε ανναρωτικη. Ρωτηστε αν δε πιστευετε στη διας δυτικης και αθηνων.

Και τελος, τοσο βαρυ εξοπλισμο που θα φερετε πανω σας,(αλαιξισφαιρο, εξαρτηση, οπλο, στολη αρβυλα και οχι Μονο) και το χειμωνα μια ακομα πιο βαρια στολη, μονο προβληματα θα δημιουργησετε στο σωμα σας χρονο με το χρονο. Ρωτηστε και "παλιους" αν δε με πιστευετε.

Και αυτα σας τα γραφει ενας αθηναιος που δεν εχει ενοικιο και γλυτωνει πολλα λεφτα, και παρολα αυτα δεν σκεφτομαι ΚΑΝ οτι ειμαι "μονιμος'.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος djefioge την Πέμ Δεκ 17, 2020 4:06 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Guardian
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 329

Δημοσίευση από Guardian »

Μακαρι να εμπαινα κι ας εκανα αναποδα ωραρια και βαρδιες. Και τις μηχανες θα επλενα στο τελος της βαρδιας. Κριμα να παραιτηθεις, εφαγες μια θεση απο καποιον αλλον τζαμπα!

Οσον αφορα τη προκηρυξη των Αει θα βγει μεχρι Μαρτιο αν ολα πανε καλα και δε το παρουν πισω!

djefioge
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από djefioge »

Σου ευχομαι να μπεις εφοσον το γουσταρεις. Αλλα φιλε μου δεν ειναι τοσο ροδινα. Πιστεψε με. Τεσπα. Καλη επιτυχια σε ολους.
Βμκδ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 359

Δημοσίευση από Βμκδ »

djefioge έγραψε:Σου ευχομαι να μπεις εφοσον το γουσταρεις. Αλλα φιλε μου δεν ειναι τοσο ροδινα. Πιστεψε με. Τεσπα. Καλη επιτυχια σε ολους.

Θα συμφωνήσω μαζί σου αδερφέ γιατί γνωρίζω πολλά άτομα από την πόλη μ (φιλαράκια μου) π ήταν σειρά σου και παραιτήθηκαν θα πω 7 άτομα γιατί και τους 7 τους ξέρω προσωπικά. Και αυτοί μ έδιναν την εικόνα ότι το γούσταραν παρόλα τα λίγα λεφτά ήθελαν να μπουν. Κι όμως παραιτήθηκαν γιατί τα πράγματα δεν είναι όπως τα έχουμε στο μυαλό μας παιδιά. Αλλιώς είναι όταν είσαι έξω από τον χορό και αλλιώς όταν χορεύεις. Παρόλα να guardian νομίζω ότι αυτό π είπες ότι έφαγε θέση άλλου κτλπ νομίζω πως ρε φίλε δεν είναι έτσι γιατί αν δεν το ζήσεις δεν ξες πως είναι. Εγώ με την σειρά μ θα κάνω τα π τα να μπω συο σώμα γιατί είναι όνειρο. Ίσως και εγώ αν μπω να αλλάξω γνώμη μέχρι τότε θα κάνω τα πάντα για να καταφέρω να μπω στο σώμα. Αδερφέ σου ευχομαι ότι καλύτερο και με μεγάλη προσοχή. Μην ξεχνάς έχεις μια οικογένεια π σε περιμένει 🙏🙏🙏να σ ΟΝΕ όλα καλά

Βμκδ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Βμκδ »

Kwstas26 έγραψε:Ο αλλος έχει 2750 και κλαίγεται αν θα μείνει εξω σοβαρά τώρα; Σε 5 μήνες η βάση για 500 άτομα θα είναι 2500 το πολύ αν μαζέψουν μόρια από τώρα... Αλλα τι να προλάβουν να μαζέψουν η βάση για συνοριακός ηταν 2350 πριν 1 μήνα... Α και κάτι ακόμα αν έχεις πολλά αδέρφια αφαίρεσε τα μόρια από πολύτεκνος γιατί τα έβγαλαν

Παίχτη ποσό σιγουρος είσαι για αυτό π λες για τα μόρια 3τεκνον και πολυτέκνων ;

Gouleas94
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 379

Δημοσίευση από Gouleas94 »

Μακάρι να μπω αδέρφια και ας σηκώνω κάθε μέρα 100 κιλά βαρίδια
GiorgosM82
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 193

Δημοσίευση από GiorgosM82 »

Kwstas26 έγραψε:Ο αλλος έχει 2750 και κλαίγεται αν θα μείνει εξω σοβαρά τώρα; Σε 5 μήνες η βάση για 500 άτομα θα είναι 2500 το πολύ αν μαζέψουν μόρια από τώρα... Αλλα τι να προλάβουν να μαζέψουν η βάση για συνοριακός ηταν 2350 πριν 1 μήνα... Α και κάτι ακόμα αν έχεις πολλά αδέρφια αφαίρεσε τα μόρια από πολύτεκνος γιατί τα έβγαλαν
Αρχικα δεν κλαφτηκα ετσι το ειπα (εβαλα και emoji) σε αυτο που λεγαμε αν θα παρει λιγα ατομα, τωρα καποιοι ψαχνεστε απο καπου να πιαστητε. Για τους πολυτεχνους δεν ξερω τι γινεται με τα μορια, αν και δεν με ενδιαφερει γιατι δεν ειμαι

GiorgosM82
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Με αυτα που λεει ο φιλος πιο πανω την βλεπω πολυ βυσματικη την υπηρεσια στα πανεπιστημια Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Guardian
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Μακαρι να ειναι βυσματικη, εγω αν μπω την κανω ανταλλαγη με Διας χαχα!
GiorgosM82
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Guardian έγραψε:Μακαρι να ειναι βυσματικη, εγω αν μπω την κανω ανταλλαγη με Διας χαχα!
Και εγω αυτο λεω τωρα γιατι θελω να ειμαι μες τον κοσμο αλλα αν μπουμε δεν ξερεις πως θα τα δεις τα πραγματα μπορει οπως ο φιλος πιο πανω

Άβαταρ μέλους
Guardian
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Ολα αυτα τα γνωριζουμε που ειπε, οσοι ενδιαφερομαστε εχουμε ρωτησει. Οσα ειπε ισχυουν οντως και απορω γιατι δε τα ηξερε πριν μπει. Πολλοι δε ξερανε, δεν ειχαν ιδεα ουτε απο ωραρια ουτε απο τιποτα!
Βμκδ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Βμκδ »

Guardian έγραψε:Ολα αυτα τα γνωριζουμε που ειπε, οσοι ενδιαφερομαστε εχουμε ρωτησει. Οσα ειπε ισχυουν οντως και απορω γιατι δε τα ηξερε πριν μπει. Πολλοι δε ξερανε, δεν ειχαν ιδεα ουτε απο ωραρια ουτε απο τιποτα!

Αδερφέ πάλι είσαι σιγουρος για κάτι το οποίο δεν κανείς. Αλλιώς είναι ρε μάγκα το να το ζεις και αλλιώς είναι να προσπαθείς να μπεις. Δεν είναι όλα έτσι όπως τα έχουμε στο μυαλό. Είμαι σιγουρος πως αργά η γρήγορα θα δεις πως αυτά π είχες στο μυαλό σ είναι διαφορετικά από την πραγματικότητα που θα ζήσεις πρώτα ο θεός πταν μπεις στο σώμα

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 49

Δημοσίευση από D.Y.K »

Για τους ειδικούς φρουρούς υπάρχει ξεχωριστό νήμα. Παρακαλώ πολύ στο θέμα μας για να μην στεναχωρηθούμε.

Gouleas94
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 379

Δημοσίευση από Gouleas94 »

D.Y.K έγραψε:Για τους ειδικούς φρουρούς υπάρχει ξεχωριστό νήμα.Παρακαλώ πολύ στο θέμα μας για να μην στεναχωρηθούμε.

συσχετίζονται αυτά τα δυο θέματα ΔΥΚ
Άβαταρ μέλους
GAMEASGEW
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 72

Δημοσίευση από GAMEASGEW »

Gouleas94 έγραψε:
D.Y.K έγραψε:Για τους ειδικούς φρουρούς υπάρχει ξεχωριστό νήμα.Παρακαλώ πολύ στο θέμα μας για να μην στεναχωρηθούμε.

συσχετίζονται αυτά τα δυο θέματα ΔΥΚ
ΔΥΚ διέγραψε των

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες