Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Αναφορικά με τη σύσταση ειδικής Ομάδας Προστασίας, η οποία θα αποτελείται από αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας, είπε πως είναι υπό συζήτησηΗ κεραμεως τα είπε όλα τωρα
500 άτομα δικιά μου γνώμη δεν φτάνουν κάποια πανεπιστήμια όπως η ασσοε που είναι υψηλού κινδύνου και πανεπιστημιούπολη θα βάλλουν αρκετούς εκεί
Που το είπε;GAMEASGEW έγραψε:Αναφορικά με τη σύσταση ειδικής Ομάδας Προστασίας, η οποία θα αποτελείται από αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας, είπε πως είναι υπό συζήτησηΗ κεραμεως τα είπε όλα τωρα
σύσταση ειδικής Ομάδας Προστασίας Πανεπιστημιακού Ιδρύματος, η οποία θα αποτελείται από αξιωματικούς και ειδικούς φρουρούς της Ελληνικής Αστυνομίας Λίγο πιο κάτω γράφει και αυτό φίλε μου
Σημασία έχει ότι συζητητέ ακόμα. Αντιστέκονται οι πρυτάνεις.
Κανείς δεν θέλει να του υποβαθμίζεται η δυναμικότητα.
Κανείς δεν θέλει να έχει στα πόδια του την αστυνομία και να κάνει η αστυνομία ότι θελει χωρίς ο πρύτανης να περνει μυρωδια.
Κανείς δεν θέλει να έχει στα πόδια του την αστυνομία και να κάνει η αστυνομία ότι θελει χωρίς ο πρύτανης να περνει μυρωδια.
- Xrounk
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 71
καλημέρα μάλλον τούς αρέσει να τους κρατάνε ομήρους και να κρατάνε πινακίδες Δεν εξηγείται αλλιώς αλλά ότι και να λένε ήταν μεγάλη ντροπή για τή κυβέρνηση και θα ιδρυθεί τό σώμα.GAMEASGEW έγραψε:Σημασία έχει ότι συζητητέ ακόμα.Αντιστέκονται οι πρυτάνεις.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 379
Ξεκαθαρα θα γινει παιδια οτι θέλει κάνει π χρυσό
Ακριβώς. Ειδικά με χρυσό αποκλείεται να είναι μονο500 άτομα
Δεν κάνει ότι θέλει αν δεν πούνε ναι οι πρυτάνεις δεν γίνεται τιποταGouleas94 έγραψε:Ξεκαθαρα θα γινει παιδια οτι θέλει κάνει π χρυσό
Αν πάρει 500 είναι πάρα πολλά.George 25 έγραψε:Ακριβώς. Ειδικά με χρυσό αποκλείεται να είναι μονο500 άτομα
Σιγά μην ο προϋπολογισμός του 21 έχει μόνο προσλήψεις Ελλάς χαχα
Χαχαχα μην κάνεις χαρτιά όταν βγουν τότε. Όπως είδες και η αστυφυλάκων έγινε 3 χρόνια η σχολή. Η λύση είναι οι φρουροί τώρα ξέρουν αυτοί τι κάνουν. Δεν τα βγάζω από το μυαλό μ όλο και κάτι ξέρω
GameasgeW πόσες φορές σου έχω πει να μην κόβεσαι
-
- Αντισυνταγματάρχης
μην ασχολησε μαζί του δν ξέρει τι σημάνει χρυσό και γενικά αστυνομία και δεύτερον ποια χαρτιά να κάνει που ειναι 30 απορώ γιατι ασχολείταιGeorge 25 έγραψε:Χαχαχα μην κάνεις χαρτιά όταν βγουν τότε. Όπως είδες και η αστυφυλάκων έγινε 3 χρόνια η σχολή. Η λύση είναι οι φρουροί τώρα ξέρουν αυτοί τι κάνουν. Δεν τα βγάζω από το μυαλό μ όλο και κάτι ξέρω
-
- Αντισυνταγματάρχης
μην ασχολείσαι βασιλάρα !BilD έγραψε:GameasgeW πόσες φορές σου έχω πει να μην κόβεσαι
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες