Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Gouleas94
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 379

Δημοσίευση από Gouleas94 »

George 25 έγραψε:Θα βγει και σε οποιον αρέσει από τα κουμουνια να καθαρίσουμε λίγο
χαχαχαχαχα έτσι!
Panellas
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Panellas »

Ποιος τα γαμ ... Τα κουμουνια ρε η κατάρα της Ελλάδος είναι ... Ποτέ πιστεύεται θα χουμε σιροπιαστά νέα ;
Shadow2
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 315

Δημοσίευση από Shadow2 »

Άντε να σκάσει επιτέλους ρε παιδιά
George 25
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 196

Δημοσίευση από George 25 »

Θα σκάσουμε
Gouleas94
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Πφφφ υπομονή αδέρφια ειμαστε κοντά όνειρο
Panellas
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Panellas »

Goulea όλοι αυτό ευχόμαστε αδερφέ και όσο πιο πριν που σχολίασες το ποστ μου φίλε είναι άποψη μου ούτε ειδικός εικασίες κάνω όπως Κ όλοι μας εδώ μέσα... Δεν είμαστε ειδικοί Κ παντογνώστες ... Υπομονή θα φανεί
papercut
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 104

Δημοσίευση από papercut »

Loukas_97 έγραψε:
GAMEASGEW έγραψε:
Σταυρος7 έγραψε:Το οριο ηλικιας λετε να αλλαξει παιδια;

αν θελουν να εχουν μια αξιοπρεπη παρουσια μεσα στα ιδρυματα τοτε πρεπει να ανεβει το οριο.

δεν μπορει ο φοιτητης να ειναι μεγαλυτερος σε ηλικια απο τον αστυνομικο...

Χαχα να τος αργησεςς ... Δεν αλλαζει ρε τρελε και δεν εχει λογικη αυτο π λες αν ειναι ετσι και σε σημα αστυνομικου στον δρομο για να σου ελεγξει τα στοιχεια μην σταματας αν ειναι πιο νεος απο σενα ή μην πληρωνεις κλησεις αν στην ριχνει 25χρονος ... Δεν εχει λογικη αυτο π λες αλλα ας κανουμε υπομονη να δεις οτι αυτοντο 25-35 ειναι φουλ ακυρο το ηλικιακο οριο που λες ποσο μαλλον το πτυχιο αει π ελεγες στο παρελθον... Υπομονη εδω θα μαστε και θα δουμε

το δεν αλλαζει κρατα το για τον εαυτο σ αγορι. Οχι επειδη φοβασαι εσυ το οτι θα μειωθουν οι πιθανοτητες να μπεις αν αυξηθουν τα ορια ηλικιας να λες στον αλλον οτι δεν αλλαζει. Το αν αλλαξει η οχι θα το κρινει ο υπουργος και οχι εσυ μεσα σ ενα φορουμ.
Gouleas94
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Panellas έγραψε:Goulea όλοι αυτό ευχόμαστε αδερφέ και όσο πιο πριν που σχολίασες το ποστ μου φίλε είναι άποψη μου ούτε ειδικός εικασίες κάνω όπως Κ όλοι μας εδώ μέσα... Δεν είμαστε ειδικοί Κ παντογνώστες ... Υπομονή θα φανεί
ναι φίλε μ υπομονή
Gouleas94
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Καθε φωρα που παει να βγει και μια προκυρηξη εχουμε και αυτους που ειναι πανω απο το οριο ηλικιας να γκρινιαζουν λες και φταιμε εμεισ
papercut
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Οπως ανακοινωσαν οτι θα παρουν ενοπλο προσωπικο ασφαλειας για δημοσιες υπηρεσιες ωστε να απαλλαχθει η αστυνομια απο τη Συγκεκριμενη φυλαξη μετα την επιθεση με το τσεκουρι π εγινε στην κοζανη και στα κριτηρια εβαλαν οριο ηλικιας 30 υπαρχει πιθανοτητα και σε αυτη την υπηρεσια να ειναι στα 30 Οποτε αφηστε τα "δεν αλλαζει και δν αλλαζει " και το λετε και με σιγουρια λες και δουλευετε στ υπουργειο Οτι πει ο υπουργος. Αν θελει να τα αλλαξει θα τα αλλαξει αν δν θελει δν τα αλλαζει
Gouleas94
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

papercut έγραψε:Οπως ανακοινωσαν οτι θα παρουν ενοπλο προσωπικο ασφαλειας για δημοσιες υπηρεσιες ωστε να απαλλαχθει η αστυνομια απο τη Συγκεκριμενη φυλαξη μετα την επιθεση με το τσεκουρι π εγινε στην κοζανη και στα κριτηρια εβαλαν οριο ηλικιας 30 υπαρχει πιθανοτητα και σε αυτη την υπηρεσια να ειναι στα 30 Οποτε αφηστε τα "δεν αλλαζει και δν αλλαζει " και το λετε και με σιγουρια λες και δουλευετε στ υπουργειο Οτι πει ο υπουργος. Αν θελει να τα αλλαξει θα τα αλλαξει αν δν θελει δν τα αλλαζει
ναι φιλε οκ ΔΝ ΤΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΛΥΝΗΧΤΑ
George 25
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 196

Δημοσίευση από George 25 »

Εκεί και παλιά ήταν τόσο το όριο ηλικίας. Όπως μετράει και η στρατονομία η αερονομια και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο. Το ξέρω καλά Γτ τυχαίνει να έχω οικογενειακά πρόσωπα π είναι στις τράπεζες
papercut
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Gouleas94 έγραψε:Καθε φωρα που παει να βγει και μια προκυρηξη εχουμε και αυτους που ειναι πανω απο το οριο ηλικιας να γκρινιαζουν λες και φταιμε εμεις

σε αυτο δν φταις εσυ. Εσυ φταις οταν μπαινει καποιος που λεει την αποψη τ και πεταγεται καποιος να του πει "οχι δν αλλαζει" μονο και μονο επειδη φοβαται οτι ΟΠΩΣ ΚΟΠΗΚΕ απο ειδικος φρουρος ετσι θα κοπει κ απ αυτη την προκηρυξη. Επισης αν δε σας παρουν καποιον ουτε εδω και φτασει πχ στα 28 και δν εχει δικαιωμα να κανει αιτηση θα ερθει εδω και θα λεει γτ δν ανεβαινει το οριο ηλικιας.(και δεν ειμαι καν 30 εγω αλλα δν μπορω να βλεπω αλλους να το παιζουν γνωσετς και να την λενε στους αλλους π δικαιως εχουν παραπονο απ το οριο ηλικιας και οταν κοπουν και φτασουν τα 28 θα ειναι εδω μεσα και θα κλαινε οτι δν ανεβαινει το οριο)
papercut
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Gouleas94 έγραψε:
papercut έγραψε:Οπως ανακοινωσαν οτι θα παρουν ενοπλο προσωπικο ασφαλειας για δημοσιες υπηρεσιες ωστε να απαλλαχθει η αστυνομια απο τη Συγκεκριμενη φυλαξη μετα την επιθεση με το τσεκουρι π εγινε στην κοζανη και στα κριτηρια εβαλαν οριο ηλικιας 30 υπαρχει πιθανοτητα και σε αυτη την υπηρεσια να ειναι στα 30 Οποτε αφηστε τα "δεν αλλαζει και δν αλλαζει " και το λετε και με σιγουρια λες και δουλευετε στ υπουργειο Οτι πει ο υπουργος. Αν θελει να τα αλλαξει θα τα αλλαξει αν δν θελει δν τα αλλαζει
ναι φιλε οκ ΔΝ ΤΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΛΥΝΗΧΤΑ

επισης ειναι παλι αδικο για καποιον να εχεις δικαιωμα εσυ να κανεις αιτηση που δεν ξερεις να γραψεις σωστα μια ελληνικη λεξη Και ορθογραφημενη παρα εναν που ειναι 29 και απλα ετυχε να πεσει στα μνημονια.
papercut
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

George 25 έγραψε:Εκεί και παλιά ήταν τόσο το όριο ηλικίας. Όπως μετράει και η στρατονομία η αερονομια και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο. Το ξέρω καλά Γτ τυχαίνει να έχω οικογενειακά πρόσωπα π είναι στις τράπεζες

τι εννοεις παλια; Δεν υπηρχε ποτε ενοπλο προσωπικο ασφαλειας σε δημοσιες υπηρεσιες. Τωρα δημιουργειται
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες