το πτυχιο φυλακα μουσειων που εχω δεν μετραει;Guardian έγραψε:GameasgeW Στους Σωφρο δε μετρανε στρατος, διπλωματα και πτυχια.
Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 379
μια χαρά τα λέμε εμείς εσεί δν έχεις ιδέα από σονάτα ασφάλειας και προκήρυξηςGAMEASGEW έγραψε:BilD έγραψε:Gouleas94 έγραψε:εγω για τα πτυχία του λέω που μας τα έχει κάνει νααα οτι έχει 2 πτυχία δν μίλησα για στρατοGuardian έγραψε:Ρε Γουλεα μη του λες οτι να ναι, η προηγουμενη των σωφρονιστικων ηταν ασεπ δε μετραγαν μορια στρατου και διπλωματα!
Χαχχαχαχ μπρο είσαι μορφή τέλος!
Μου φενεται οτι λετε οτι να νε...
-
- Αντισυνταγματάρχης
ρε άντε να διαβάσεις τις προ και μην γεμίζεις το νήμα με μαλα@@@@@ιεςGAMEASGEW έγραψε:το πτυχιο φυλακα μουσειων που εχω δεν μετραει;Guardian έγραψε:GameasgeW Στους Σωφρο δε μετρανε στρατος, διπλωματα και πτυχια.
Αν εχεις πιστοποιηση εοππεπ για τον φυλακα μουσειου να μετραει και εισαι Α επικουρια, δηλαδη υπερτερεις των απολυτηριων λυκειου αλλλα εισαι πιο κατω απο τα Στελεχη ασφαλειας που ειναι κυριο προσον!
Gouleas94 έγραψε:ρε άντε να διαβάσεις τις προ και μην γεμίζεις το νήμα με μαλα@@@@@ιεςGAMEASGEW έγραψε:το πτυχιο φυλακα μουσειων που εχω δεν μετραει;Guardian έγραψε:GameasgeW Στους Σωφρο δε μετρανε στρατος, διπλωματα και πτυχια.
οταν ημουν εγω δοκιμος εσυ ησουν στο γυμνασιο...
Μην χαλατε το νήμα ρε Παιδιά
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 315
Παιδιά χαλαρώστε δεν έχουμε να χωρίσουμε τπτ ο ένας από των άλλων και ποιος έχει πιο πολλά και τέτοια όλοι έχουμε 1 σκοπό και στόχο λίγο ακόμα υπομονή
-
- Αντισυνταγματάρχης
ναι ρε έπαιζα με actionmann ποιο το προβλημα ;GAMEASGEW έγραψε:Gouleas94 έγραψε:ρε άντε να διαβάσεις τις προ και μην γεμίζεις το νήμα με μαλα@@@@@ιεςGAMEASGEW έγραψε:το πτυχιο φυλακα μουσειων που εχω δεν μετραει;Guardian έγραψε:GameasgeW Στους Σωφρο δε μετρανε στρατος, διπλωματα και πτυχια.
με actionmann μπορεις να φυλαξεις το εκπα χαχαχαχαχαχα μπομπηραGouleas94 έγραψε:ναι ρε έπαιζα με actionmann ποιο το προβλημα ;GAMEASGEW έγραψε:Gouleas94 έγραψε:ρε άντε να διαβάσεις τις προ και μην γεμίζεις το νήμα με μαλα@@@@@ιεςGAMEASGEW έγραψε:το πτυχιο φυλακα μουσειων που εχω δεν μετραει;Guardian έγραψε:GameasgeW Στους Σωφρο δε μετρανε στρατος, διπλωματα και πτυχια.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 17
GameasgeW Μεγάλε καταντησες κουραστικός... Δεν έχεις άλλη δουλειά να κάνεις; Αντε γεμίσες το νήμα με αέρα.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 201
Αρε Gameasgew σε ποναει που δεν θα μπεις παλι και λες αρλουμπες δεν πειραζε πιστευε θα χει οριο 25-35. Οχι οτι αν ειναι εφ που λενε θα ειναι καρμπον η περσινη οχιιι οχιι απλα για να μπεις εσυ θα το πανε 25-35 ααχαχαχαχ αχχχχ κριμαα.
Πάτε καλά ρε; Θέλετε να κλείσουν το νήμα ; Παντε σε τσατ να μελώσετε παιδάκια γεμίσατε το νήμα με ***** . Θέλετε και αστυνομία
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 201
Βμκδ έγραψε:Πάτε καλά ρε; Θέλετε να κλείσουν το νήμα ; Παντε σε τσατ να μελώσετε παιδάκια γεμίσατε το νήμα με #@^&@! Θέλετε και αστυνομία
Εχεις δικιο ρε φιλε αλλα τι να κανεις με τον καθε ανεγκεφακο εδω μεσα ειναι και 30 ο καημενος Και μυαλο δεν εχει βαλει.
Loukas_97 έγραψε:Βμκδ έγραψε:Πάτε καλά ρε; Θέλετε να κλείσουν το νήμα ; Παντε σε τσατ να μελώσετε παιδάκια γεμίσατε το νήμα με #@^&@! Θέλετε και αστυνομία
Εχεις δικιο ρε φιλε αλλα τι να κανεις με τον καθε ανεγκεφακο εδω μεσα ειναι και 30 ο καημενος Και μυαλο δεν εχει βαλει.
Τ το συνεχίζεις ρε ; Δυκ ξεκινά ρίξτε ένα μπανάκι μπα και ηρεμήσουμε ρε φίλε λίγο
Αλάνια που κολλάνε τα μόρια από τους σωφρονιστικους με τα μόρια από τους πανεπιστήμιακους φυλακές της Ελλάς
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες