ξερεις αν οι σωφρονηστικοι θα ειναι με την μοριοδοτηση την προηγουμενη η με τον εφ;GiorgosM82 έγραψε:Δυσκολο για την ηλικια εως αδυνατο, αν και μενα δεν με ενοχλει να ανεβει καθως εχω καλα μορια αλλα στο λεω για να μην εχεις πολλες ελπιδες, κυνηγα καλυτερα σωφρονηστικους
Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Με ασεπ θα ειναι οπως η προηγουμενη!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 379
την προηγούμενη μέσω ΑΣΕΠ όχι με εποπτεια αρα μετράνε ολα σ τα χαρτιά καλή επιτυχίαGAMEASGEW έγραψε:ξερεις αν οι σωφρονηστικοι θα ειναι με την μοριοδοτηση την προηγουμενη η με τον εφ;GiorgosM82 έγραψε:Δυσκολο για την ηλικια εως αδυνατο, αν και μενα δεν με ενοχλει να ανεβει καθως εχω καλα μορια αλλα στο λεω για να μην εχεις πολλες ελπιδες, κυνηγα καλυτερα σωφρονηστικους
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 193
Θεωρω θα ειναι ιδια με αυτη που εβαγαλε φετος για σωφρονιστικους στην 7κ αν θυμαμαι καλα, τσεκαρε το στο ιντερνετ
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 17
Ποιος σου φταίει ρε μεγάλε; Δεν γίνεται όλοι εδώ πέρα να θέλετε προκηρύξεις στα μέτρα σας ; Τα έχουμε ξαναπεί αυτά... Ακόμα και τα επιχειρήματα που θέτετε είναι σαθρά...
GAMEASGEW έγραψε:ξερεις αν οι σωφρονηστικοι θα ειναι με την μοριοδοτηση την προηγουμενη η με τον εφ;GiorgosM82 έγραψε:Δυσκολο για την ηλικια εως αδυνατο, αν και μενα δεν με ενοχλει να ανεβει καθως εχω καλα μορια αλλα στο λεω για να μην εχεις πολλες ελπιδες, κυνηγα καλυτερα σωφρονηστικους
Θα είναι μέσω ΑΣΕΠ ακούγεται! Άμα έχεις καλό απολυτήριο Λυκείου και αγγλικά έχεις καλές πιθανότητες
Ρε Γουλεα μη του λες οτι να ναι, η προηγουμενη των σωφρονιστικων ηταν ασεπ δε μετραγαν μορια στρατου και διπλωματα!
δεν καταλαβα δηλαδη θα μετραει και ο στρατος πχ;Gouleas94 έγραψε:την προηγούμενη μέσω ΑΣΕΠ όχι με εποπτεια αρα μετράνε ολα σ τα χαρτιά καλή επιτυχίαGAMEASGEW έγραψε:ξερεις αν οι σωφρονηστικοι θα ειναι με την μοριοδοτηση την προηγουμενη η με τον εφ;GiorgosM82 έγραψε:Δυσκολο για την ηλικια εως αδυνατο, αν και μενα δεν με ενοχλει να ανεβει καθως εχω καλα μορια αλλα στο λεω για να μην εχεις πολλες ελπιδες, κυνηγα καλυτερα σωφρονηστικους
Δηλαδή παιδιά, εκτός από την πανεπιστημιακή αστυνομία θα βγει προκύρηξη όπου να ναι και για σωφρονιστικούς; Θα πάρουν πολύ κόσμο τότε!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 379
εγω για τα πτυχία του λέω που μας τα έχει κάνει νααα οτι έχει 2 πτυχία δν μίλησα για στρατοGuardian έγραψε:Ρε Γουλεα μη του λες οτι να ναι, η προηγουμενη των σωφρονιστικων ηταν ασεπ δε μετραγαν μορια στρατου και διπλωματα!
Septima έγραψε:Δηλαδή παιδιά, εκτός από την πανεπιστημιακή αστυνομία θα βγει προκύρηξη όπου να ναι και για σωφρονιστικούς; Θα πάρουν πολύ κόσμο τότε!
για σωφρονιστικους ειναι Σιγουρο ...
Gouleas94 έγραψε:εγω για τα πτυχία του λέω που μας τα έχει κάνει νααα οτι έχει 2 πτυχία δν μίλησα για στρατοGuardian έγραψε:Ρε Γουλεα μη του λες οτι να ναι, η προηγουμενη των σωφρονιστικων ηταν ασεπ δε μετραγαν μορια στρατου και διπλωματα!
γιατι μετρανε τα πτυχια στους σωφρονιστικους;
Gouleas94 έγραψε:εγω για τα πτυχία του λέω που μας τα έχει κάνει νααα οτι έχει 2 πτυχία δν μίλησα για στρατοGuardian έγραψε:Ρε Γουλεα μη του λες οτι να ναι, η προηγουμενη των σωφρονιστικων ηταν ασεπ δε μετραγαν μορια στρατου και διπλωματα!
Χαχχαχαχ μπρο είσαι μορφή τέλος!
BilD έγραψε:Gouleas94 έγραψε:εγω για τα πτυχία του λέω που μας τα έχει κάνει νααα οτι έχει 2 πτυχία δν μίλησα για στρατοGuardian έγραψε:Ρε Γουλεα μη του λες οτι να ναι, η προηγουμενη των σωφρονιστικων ηταν ασεπ δε μετραγαν μορια στρατου και διπλωματα!
Χαχχαχαχ μπρο είσαι μορφή τέλος!
Μου φενεται οτι λετε οτι να νε...
GameasgeW Στους Σωφρο δε μετρανε στρατος, διπλωματα και πτυχια.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες