Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 202
Καλά όσοι κλαιγονται για τις ελλείψεις στα τμήματα ας πάνε μια βόλτα στον Κορυδαλλό που οι εξωτερικοι βαράνε 15νθημερα χωρίς ρεπό και οι σωφρονιστικοί κάνουν Βραδυνή βάρδια 1 άτομο για 400 κρατούμενους. Αν πάρει 1000 στην πανεπιστημιακη, φυλακές θα έπρεπε να πάρουν 2500.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 379
Έλα πες την αλήθεια είσαι πάνω από το όριο ηλικιακά
θα δειξει...Gouleas94 έγραψε:παλι αρμοδιότητα του υπουργείου θα ειναι ζεις μάλλον σε άλλο πλανήτηGAMEASGEW έγραψε:Gouleas94 έγραψε:αγορι μ έχεις καταλάβει οτι κάνουν οτι φαίνεται αυτά θα βλέπει ο κόσμος το καλοκαίρι του 19 ήθελαν παλικάρια για την Δίας το έκαναν μετά σφ για να μαζαψουν τους λάθρο το έκαναν τώρα θέλουν αυτό θα γινει στα τμήματα ξέρεις τη υποστελέχωση υπάρχει που Βαράνε σκοπέτα αξιωματικοί ;GAMEASGEW έγραψε:BilD έγραψε:1000 άτομα και θα ανήκουν Ελ. Ας. Και θα μπούμε όλοι δω μέσα
εδω εχουν φουλ υποστελεχωση οι φυλακες εχουν να παρουν ρεπο καιρο τωρα εχω φιλο μεσα και μου τα λεει.
και εμεις λεμε οτι μας συμφερει...
αγορι μου αυτα που λες ηταν καθαρα αρμοδιοτητα του υπουγειο προστασιας του πολιτη.
τωρα παμε σε αλλου τα λιμερια.
ξυπνα...
ειμαι 30 ναι με 3250 μορια με 2 πτυχια αει και ιεκ φμαχ...Gouleas94 έγραψε:Έλα πες την αλήθεια είσαι πάνω από το όριο ηλικιακά
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 193
Και νομιζα οτι μονο εγω με πτυχιο αει παω να γινω φρουρος 😂GAMEASGEW έγραψε:ειμαι 30 ναι με 3250 μορια με 2 πτυχια αει και ιεκ φμαχ...Gouleas94 έγραψε:Έλα πες την αλήθεια είσαι πάνω από το όριο ηλικιακά
-
- Αντισυνταγματάρχης
ααα βλέπεις π η από άποψη σ βαδίζει με αύρα τα κριτήρια και δν ειναι αντικημενεκή εξαιτίας τους σεβαστό βέβαια αλλά να ειπαρχει ρεαλισμόςGAMEASGEW έγραψε:ειμαι 30 ναι με 3250 μορια με 2 πτυχια αει και ιεκ φμαχ...Gouleas94 έγραψε:Έλα πες την αλήθεια είσαι πάνω από το όριο ηλικιακά
-
- Αντισυνταγματάρχης
ρε φιλε και γω εχω αλλά δν μετράει δυστηχωςGiorgosM82 έγραψε:Και νομιζα οτι μονο εγω με πτυχιο αει παω να γινω φρουρος 😂GAMEASGEW έγραψε:ειμαι 30 ναι με 3250 μορια με 2 πτυχια αει και ιεκ φμαχ...Gouleas94 έγραψε:Έλα πες την αλήθεια είσαι πάνω από το όριο ηλικιακά
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 201
GAMEASGEW έγραψε:ειμαι 30 ναι με 3250 μορια με 2 πτυχια αει και ιεκ φμαχ...Gouleas94 έγραψε:Έλα πες την αλήθεια είσαι πάνω από το όριο ηλικιακά
Εμμ ετσι εξηγουνται ολα στα λογια μ ερχεσαι γιαυτο λες θα πρεπει να παρει 25-35 σε ηλικια + να μοριοδοτειται τα πτυχια. Παντως πως τους ψυχολογο καποιους εδω μεσα αχαχ ακραιο... Οτι να ναι ορισμενοι μαγκες εγω εχω και το ecdl λογικα θα τους δωσουν και 1 μοριο ετσι δεν ειναι αχαχαχ κριμα
Ρεαλιστικα πιστευω οτι αυτους πρεπει να τους προσλαβει με εντελως αλλα κριτηρια.οχι επειδη ειμαι 30.
αλλα επειδη ο θεσμος πρεπει να αναβαθμιστει.
δεν μπορει μετα απο 10 χρονια μνημονιων να εχει τα ιδια κριτηρια σαν το 2009...
αλλα επειδη ο θεσμος πρεπει να αναβαθμιστει.
δεν μπορει μετα απο 10 χρονια μνημονιων να εχει τα ιδια κριτηρια σαν το 2009...
-
- Αντισυνταγματάρχης
α ρε Λουκά μάγκαLoukas_97 έγραψε:GAMEASGEW έγραψε:ειμαι 30 ναι με 3250 μορια με 2 πτυχια αει και ιεκ φμαχ...Gouleas94 έγραψε:Έλα πες την αλήθεια είσαι πάνω από το όριο ηλικιακά
Εμμ ετσι εξηγουνται ολα στα λογια μ ερχεσαι γιαυτο λες θα πρεπει να παρει 25-35 σε ηλικια + να μοριοδοτειται τα πτυχια. Παντως πως τους ψυχολογο καποιους εδω μεσα αχαχ ακραιο... Οτι να ναι ορισμενοι μαγκες εγω εχω και το ecdl λογικα θα τους δωσουν και 1 μοριο ετσι δεν ειναι αχαχαχ κριμα
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 201
Gouleas94 έγραψε:α ρε Λουκά μάγκαLoukas_97 έγραψε:GAMEASGEW έγραψε:ειμαι 30 ναι με 3250 μορια με 2 πτυχια αει και ιεκ φμαχ...Gouleas94 έγραψε:Έλα πες την αλήθεια είσαι πάνω από το όριο ηλικιακά
εε ρε φιλε ετσι ειναι κανουν μπαμ ορισμενοι τεσπα εγω θα πω να κανουμε απλα υπομονη γτ ακομα δεν ξερουμε καλα καλα αν θα ανηκει στην ελας οποτε ουτε τα ατομα προφανως μπορουμε να ξερουμε. Ας κανουμε υπομονη καο βλεπουμε οσα περισσοτερα τοσο το καλυτερο !
Αν είναι 500 τα άτομα βλέπω να είναι 2500 η Α.2550 η Β
Ρε παιδιά καλησπέρα μπορείτε να μου πείτε πως βγάζω τα μόρια ;
-
- Αντισυνταγματάρχης
http://policenet.gr/article/μ -χρυσοχοϊδης-άβατα-κάθε-είδους-εξαφανίστηκαν Δείτε
-
- Αντισυνταγματάρχης
http://policenet.gr/article/μ -χρυσοχοϊδης-άβατα-κάθε-είδους-εξαφανίστηκαν
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες