glock έγραψε:Σου ξαναλέω μακάρι να βγάλει για εφ... Αυτό το θέλουμε όλοι μας. Τώρα αν αυτός ο τύπος που λες ότι τον γνωρίζεις σου λέει ότι θα είναι εφ κ στο τέλος θα είναι κάτι διαφορετικό τι θα του πεις; Αν είναι άοπλοι όπως λένε πως θα είναι εφ. Δηλαδή δεν θα κάνεις μαθήματα οπλοτεχνικης κ σκοποβολή στην σχολή κ μετά από πέντε χρόνια όπως λέτε θα σου δώσει όπλο για να κάνεις άλλη υπηρεσία; Κάτι δε στέκει...
Και η οδος δεν εχει οπλο αλλα απο αστυφυλακων βγηκε. Και. Λογικα αν καποιος μετα απο καιρο θελει να παει διας τι δλδ θα του πουν οχι; Δλδ δεν θα μπορει να αλλαξει υπηρεσια λες;
Ναι φίλε μου η οδός είναι παιδιά από την αστυφυλάκων που έχουν κάνει αυτά τα μαθήματα. Εσύ τώρα αν δεν τα διδαχθείς αυτά πώς θα μπορέσεις να φέρεις οπλισμό; Θα σε βάλουν πάλι στην σχολή; Κάτσε να δεις την προκήρυξη πρώτα... Αν σου λέει ότι είσαι μόνο για αυτά τα καθήκοντα; Κ δεν μπορείς να πας άλλου;
Παδιά μην στέκεστε στο άοπλοι πολύ απλά μπορεί να ειναι άοπλοι στην υπηρεσία αλλά να εχουν κανονικά όπλο δν νομίζω αν και εφόσον λέει οτι θα υπηρετούν 5 χρόνια και μετά θα πιγενουν άλλου να μην εκπαιδευτούν στα όπλα εχω καταλάβει οτι εδώ μέσα κάνουμε τα εύκολα δύσκολα χωρίς λογο σύμφωνο να κρατάμε μικρό καλάθι αλλά αυτοι η αρνητικότητα ξεπερνάει τα όρια τώρα Κάποιο βολεμένοι αριστεροί οι γιοταδες σεκιουριτάδες που ειναι με σύμβαση και προφανώς δν κάνουν καλά τι δουλειάς τους γιατί γινονται ολα αυτά μέσα στο πάνε λογικό ειναι να πολεμάνε για να μην γίνει
glock έγραψε:Ναι φίλε μου η οδός είναι παιδιά από την αστυφυλάκων που έχουν κάνει αυτά τα μαθήματα. Εσύ τώρα αν δεν τα διδαχθείς αυτά πώς θα μπορέσεις να φέρεις οπλισμό; Θα σε βάλουν πάλι στην σχολή; Κάτσε να δεις την προκήρυξη πρώτα... Αν σου λέει ότι είσαι μόνο για αυτά τα καθήκοντα; Κ δεν μπορείς να πας άλλου;
Μα προφανως αυτο λεμε τοσο καιρο οτι δεν εχει σημασια οτι δεν εχεις οπλο γτ πολυ απλα ειναι υπηρεσια το θεμα ειναι αν στην εκπαιδευση κανεις μαθηματα με οπλο αυτο λεμε και αν ανηκει στην ελας κυριως οπως λεει και ο Guardian τεσπα απλα ας κανουμε υπομονη 5 μερουλες περισσοτερα θα ξερουμε μην λεμε τα ιδια και τα ιδια!
Μάγκες μην ανησυχείτε θυμάμαι απο την αρχή του Νήματος πόσα γράφαν εναντίων της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας και οτι δεν θα γίνει και 1002 αλλα τώρα τα γυρνάνε οι περισσότεροι όπως γίνεται συνήθως. Κάντε υπομονή και άκρη θα βγεί μην ακούτε τον κάθε κακομοίρη κακοπροαίρετο που δεν ξέρει τι του γίνεται να σας χαλάει τα όνειρα και τις ελπίδες σας.
Ρε μάγκες αφού λένε θα περάσουν εκπεδευση ΕΦ εννοείτε πως θα περάσουν εκπεδευση και όπλου ανεξάρτητος αν θα είναι άοπλη υπηρεσία. Αλλά αν δεν δούμε ΦΕΚ δεν είναι τίποτα σίγουρα.