Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
GAMEASGEW
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 72

Δημοσίευση από GAMEASGEW »

Loukas_97 έγραψε:Καντε υπομονη ρε παιδια σε 2 μερες θα ξερουμε ολο και περισσοτερα πραγματα οσο για τους πρυτανεις αν πει κουλης και χρυσοχοειδης το οκ τελειωσε. Εγβ νμζω θα γινει!
ιστημιο

δεν ειναι ετσι οπως τα λες Το πανεπιστημιο ειναι αυτοδιοίκητο τις αποφάσεις για μεσα στο ιδρυμα τις περνει η συγκλητος, εφοσον η συγκλητος δεν θέλει δεν θα γινει.

το κρατος ειναι υποχρεωμενο να χρηματοδοτει τα ιδρυματα και αυτα να τα αξιοποιουν με οποιο τροπο θελουν αυτα.

Loukas_97
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 201

Δημοσίευση από Loukas_97 »

GAMEASGEW έγραψε:
Loukas_97 έγραψε:Καντε υπομονη ρε παιδια σε 2 μερες θα ξερουμε ολο και περισσοτερα πραγματα οσο για τους πρυτανεις αν πει κουλης και χρυσοχοειδης το οκ τελειωσε. Εγβ νμζω θα γινει!
ιστημιο

δεν ειναι ετσι οπως τα λες Το πανεπιστημιο ειναι αυτοδιοίκητο τις αποφάσεις για μεσα στο ιδρυμα τις περνει η συγκλητος, εφοσον η συγκλητος δεν θέλει δεν θα γινει.

το κρατος ειναι υποχρεωμενο να χρηματοδοτει τα ιδρυματα και αυτα να τα αξιοποιουν με οποιο τροπο θελουν αυτα.

Εγω δεν μπορω να κτλβω γτ εισαι τοσο αντιθετος βσκα αποοτι εχω κτλβει με αυτα που εχεις γραψει οτι δλδ πρεπει να ανεβει η ηλικια 25-35 και τετοια λογικα εχεις περασει το οριο των εφ και εχεις απελπιστει. Τεσπα εγω θα πω απλα καντε υπομονη 2-5 μερες ολα θα βγουν. Αν βαλει σεκιουριτι ή αν ανηκει στην πρυτανεια δεν θα μπορουν να εχουν προανακριτικα καθηκοντα και αυτοφορο χαρακτηρα γιαυτο θεκουν να ανηκουν στην ελας γτ σ λεει αν ανηκει στην πρυτανεια θα κανουν μια τρυπα στο νερο τεσπα οπως και να χει δεν υπαρχει λογος να διαφωνουμε καντε υπομονη λιγο εμεινε οτι και να λεμε τρ δεν αλλαζει κατι

Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 179

Δημοσίευση από glock »

Guardian έπεσες έξω πάλι αυτός που μου έστειλες δεν είναι των ειδικών φρουρών. Είναι ένας συνδικαλιστης της ποασυ που μπλόκαρε πολλές φορές μια προκήρυξη των εφ... Κ γενικά πολέμιος του θεσμού μας
Loukas_97
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Και οσον αφορα το σεφεα δεν ειναι παραξενο που δεν εχει αντιδρασει καθολου; Τεσπα υπομονη μην λεμε τα ιδια κουραζει!
Septima
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από Septima »

Αν τελικά είναι ειδικοί φρουροί, τότε εγώ και πολλοί άλλοι υποψήφιοι με ύψος λιγότερο από 1,70 (κυρίως γυναίκες) θα μείνουμε πάλι εκτός.

Άκλαφτα θα πάνε για ακόμη μια φορά το απολυτήριο μου (19,8) και τα proficiency μου Εικόνα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Septima την Κυρ Δεκ 13, 2020 4:48 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Loukas_97
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Septima έγραψε:Αν τελικά είναι ειδικοί φρουροί, τότε εγώ και πολλοί άλλοι υποψήφιοι με ύψος λιγότερο από 1,70 (κυρίως γυναίκες) θα μείνουμε πάλι εκτός.

Άκλαφτα θα πάνε για ακόμη μια φορά το απολυτήριο μου (19,8) και τα proficiency μου Εικόνα

αν ειναι εφ ισως για τις γυναικες το παει 1.65 αν θελει να παρει πολλες που ελεγε σε ενα αρθρο.

Άβαταρ μέλους
GAMEASGEW
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Loukas_97 έγραψε:
GAMEASGEW έγραψε:
ιστημιο

Εγω δεν μπορω να κτλβω γτ εισαι τοσο αντιθετος βσκα αποοτι εχω κτλβει με αυτα που εχεις γραψει οτι δλδ πρεπει να ανεβει η ηλικια 25-35 και τετοια λογικα εχεις περασει το οριο των εφ και εχεις απελπιστει. Τεσπα εγω θα πω απλα καντε υπομονη 2-5 μερες ολα θα βγουν. Αν βαλει σεκιουριτι ή αν ανηκει στην πρυτανεια δεν θα μπορουν να εχουν προανακριτικα καθηκοντα και αυτοφορο χαρακτηρα γιαυτο θεκουν να ανηκουν στην ελας γτ σ λεει αν ανηκει στην πρυτανεια θα κανουν μια τρυπα στο νερο τεσπα οπως και να χει δεν υπαρχει λογος να διαφωνουμε καντε υπομονη λιγο εμεινε οτι και να λεμε τρ δεν αλλαζει κατι

δεν ειναι θεμα ηλικιας η μη.

σου εξηγω οτι δεν μπορει να υπαρχει αστυνομια μεσα στα πανεπιστημια για μια φορα το χρονο που μπορει να συμβει κατι. Και να χαλανε εκατομυρια για 5 ψευτοαναρχικους που θα κανουν κατι μια φορα στο τοσο.

εφοσον το ασυλο εχει καταρηιθει και ετσι η αστυνομια μπορει να μπαινει οποτε θελει στα αει δεν χρειαζεται να ειναι 300 ατομα αστυνομικοι σε μια σχολη.

υπαρχει και η ασφαλεια στα αει που κανει μια χαρα την δουλεια τους.

Άβαταρ μέλους
Guardian
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 329

Δημοσίευση από Guardian »

Το ξερω ρε γκλοκ, ειπα εγω οτι ειναι των ειδικων φρουρων; Πιωμενος εισαι; Ξερω τι ειναι!

Γι αυτο λεω πως γινεται αυτος που ειναι της ποασυ να λεει ετσι;

Και δεν ειναι να πεις οτι με κοροιδευει διοτι γνωριζομαστε!

Άβαταρ μέλους
GAMEASGEW
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Και δενικοτερα δεν μπορει να χαλασει δυναμη 1000 ατομα για μεσα στους χωρους αυτους και εξω να υπαρχει φουλ εγκληματικοτητα,
Άβαταρ μέλους
BilD
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 630

Δημοσίευση από BilD »

Καλησπέρα glock...
Άβαταρ μέλους
BilD
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 630

Δημοσίευση από BilD »

Septima έγραψε:Αν τελικά είναι ειδικοί φρουροί, τότε εγώ και πολλοί άλλοι υποψήφιοι με ύψος λιγότερο από 1,70 (κυρίως γυναίκες) θα μείνουμε πάλι εκτός.

Δίπλωμα δεν έχεις;

Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 179

Δημοσίευση από glock »

Σου ξαναλέω μακάρι να βγάλει για εφ... Αυτό το θέλουμε όλοι μας. Τώρα αν αυτός ο τύπος που λες ότι τον γνωρίζεις σου λέει ότι θα είναι εφ κ στο τέλος θα είναι κάτι διαφορετικό τι θα του πεις; Αν είναι άοπλοι όπως λένε πως θα είναι εφ. Δηλαδή δεν θα κάνεις μαθήματα οπλοτεχνικης κ σκοποβολή στην σχολή κ μετά από πέντε χρόνια όπως λέτε θα σου δώσει όπλο για να κάνεις άλλη υπηρεσία; Κάτι δε στέκει...
Loukas_97
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

GAMEASGEW έγραψε:
Loukas_97 έγραψε:
GAMEASGEW έγραψε:
ιστημιο

δεν ειναι θεμα ηλικιας η μη.

σου εξηγω οτι δεν μπορει να υπαρχει αστυνομια μεσα στα πανεπιστημια για μια φορα το χρονο που μπορει να συμβει κατι. Και να χαλανε εκατομυρια για 5 ψευτοαναρχικους που θα κανουν κατι μια φορα στο τοσο.

εφοσον το ασυλο εχει καταρηιθει και ετσι η αστυνομια μπορει να μπαινει οποτε θελει στα αει δεν χρειαζεται να ειναι 300 ατομα αστυνομικοι σε μια σχολη.

υπαρχει και η ασφαλεια στα αει που κανει μια χαρα την δουλεια τους.

οπως και να χει η κυβερνηση να ανηκει στην ελας θελει και λογικα το θελει αυτο γτ μετα απο καιρο θα αποροφηθουν και αλλου. Τι να σου πω δεν μπορω να τα ξερω ολα. Το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι υπομονη μακαρι να ισχυει ενα σαιτ π ελεγε θα μπορεις να φυγεις κιολας στα 4-5 χρονια να αποροφηθεις αστυνομια δλδ σε αλλα σωματα και απο την μια εγω πιστευω ειναι δυνατον να συμβει κατι τετοιο. Γτ μπορουν μετα να βαζουν ατομα που θα βγαινουν απο αστυφυλακων νεους εκει (βλεπε οδος). Ή σε 5 χρονια να βγαλει κιαλλη για εκει ή μπορει πολυ απλα να θελουν να ειναι εφ και σ λεει αποντο να τους βγαλω εξω στον δρομο αμεσως και να κανουν παραπονα οπως τους περσινουν για ελλειπη εκπαιδευση κτλπα ας τους βαλω εκει 5 χρονια και μετα να τους βγαλει στο δρομο. Ολα παιζονται σεναρια κανουμε ολοι κανεις δεν ξερει ακομα. Αναμενουμε γιαντο καλυτερο και ας ελπισουμε να μην κανει πισω η κυβερνηση!

Septima
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από Septima »

Δυστυχώς όχι ακόμη. Επένδυσα πρώτα σε ξένες γλώσσες και άφησα το δίπλωμα για αργότερα.
Άβαταρ μέλους
Guardian
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 329

Δημοσίευση από Guardian »

Ρε φιλε εγω ειπα απλα τι μου ειπε, δε σου πα εγω οτι θα γινει 100%. Αν ομως στη σχολη εκπαιδευτουν στα οπλα αυτο σημαινει πολλα!

Οψωμεθα!

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες