Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Glock μην εισαι σιγουρος οτι στη πανεπιστημιακη θα κανεις μια ζωη αοπλη σκοπια. Ο Μιχαλης ειναι μαγκας καραμπουζουκλης!
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 201
Διασωστης31 έγραψε:Μεταφέρθηκαν τα μηνύματα στο αντίστοιχο θέμα, όποιος θέλει να συζητήσουμε εκεί.Συμφωνώ με τον glock, είναι πιο safe δουλειά, δε θα στοχοποιηθεις κλπ απλά θα κάνεις 8ωρες σκοπιές μόνο, μια ζωή.
Σε αναμονή για το προεδρικό της πανεπιστήμιακης.
https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/339800_panepistimiaki-astynomia-ohi-apo-ti-sygklito-toy-geoponikoy
https://www.kathimerini.gr/society/561193279/synedriazei-ektaktos-i-synodos-prytaneon/
Στειλε αν μπορεις το λινκ που λες οτι μεταφερθηκε το θεμα σε αλλο παραθυρο γτ δεν το βρισκω. Ευχαριστω!
-
Δεν μπορω να βρω δλδ τι ανεβασες αν μπορει καποιος να μ το στειλει. Ευχαριστω!
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 202
Guardian έγραψε:Glock μην εισαι σιγουρος οτι στη πανεπιστημιακη θα κανεις μια ζωη αοπλη σκοπια.Ο Μιχαλης ειναι μαγκας καραμπουζουκλης!
Πολύ σίγουροι είναι κάποιοι εδώ μέσα αδερφέ! Θα δείξει όπως και να έχει!
Τα όνειρα δεν είναι κακό... Το κακό είναι να τα πιστεύεις χωρίς να έχουν πραγματοποιηθεί κάνα ζεις στον δικό σου κόσμο.
2 συνδικαλιστες της ελ. Ας ειπαν οτι αυτοι των πανεπιστημιων θα ειναι ειδικοι φρουροι.Αν θες γκλοκ στειλε μου μνμ να σου πω τα ονοματα των συνδικαλιστων.
Οποτε δεν ειναι ονειρα δικα μας, αυτοι μας το λενε.
Οποτε δεν ειναι ονειρα δικα μας, αυτοι μας το λενε.
Ρε guardian αφού τα ξέρεις όλα, γιατί μου στέλνεις προσωπικά μυνήματα για να σου λέω την γνώμη μου; Κ να με ρωτάς πράγματα
Ρε παιδια δεν βλεπεται οτι ολοι πρυτανεις δεν θελουν... δεν θα παει κοντρα το πολυ να δωσει περισσοτερες αρμοδιοτητες στους σεκιουριτι και οπου δεν εχει να βαλει...
Πάντως φίλε θα ανοίγαμε μπουκάλια στο σωματείο αν κ τυχόν βγάλει πάλι εφ... Τώρα αν θες να μου πεις τα ονόματα των ατόμων που σου είπαν αυτό το πράγμα πες μου. Είμαι τώρα μαζί με άλλον έναν από το σωματείο κ περιμένουμε να μας πεις τα ονόματά
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 379
φιλε οτι θέλει κάνει το θεμα πίστεψε με δν ειναι οι πρυτάνειςGAMEASGEW έγραψε:Ρε παιδια δεν βλεπεται οτι ολοι πρυτανεις δεν θελουν... δεν θα παει κοντρα το πολυ να δωσει περισσοτερες αρμοδιοτητες στους σεκιουριτι και οπου δεν εχει να βαλει...
Σου εστελνα για να δω τι πιστευεις και αν οντως ισχυουν αυτα που λες. Επισης δε τα ξερω οι συνδικαλιστες τα ειπαν δε τα βγαλα απο το μυαλο μου.
Και σε ρωταω γιατι οι συνδικαλιστες λενε ετσι; Και ειναι και της ποασυ αυτοι που το ειπαν.
Και στο σεφεαα μουγκα μαλλον εχει πεσει γραμμη να κρατησουν χαμηλο προφιλ.
Και σε ρωταω γιατι οι συνδικαλιστες λενε ετσι; Και ειναι και της ποασυ αυτοι που το ειπαν.
-
Καντε υπομονη ρε παιδια σε 2 μερες θα ξερουμε ολο και περισσοτερα πραγματα οσο για τους πρυτανεις αν πει κουλης και χρυσοχοειδης το οκ τελειωσε. Εγβ νμζω θα γινει!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 379
θυμασε τι σας έλεγε ο Γουλεασσς και με κράζετε με τον ΔΙΑΣΟΣΤΗ όταν τα ελεγα εγω;Guardian έγραψε:Σου εστελνα για να δω τι πιστευεις και αν οντως ισχυουν αυτα που λες.Επισης δε τα ξερω οι συνδικαλιστες τα ειπαν δε τα βγαλα απο το μυαλο μου.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες